- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
Yorumlari okumadim yazdigina istimaden Fikrimi soyledim,donanim derken neyden bahsediyoruz. Kucuk yerde nasil isler icin eleman aricagini zannediyorsunuz? Universte mezunuyum Ve yazin bulundugum yerde is sahasi cok kisitli oldugu icin bulasikcilik yaptim . Yani kucuk yerlerde ve yasta cok onemli ne bulabilirsiniz gercekci olmakta lazim.Allah ım ne iç acıcı bir mesaj ...
Okumadan etmeden
Gerçekten şaşırıyorum..
1) mesajlarında eski eşiyle doğal hayat macerasıyla geldiklerini yazmış
2) Es eski es yani birlikte yaşamıyorlar
3) velev ki eşi olsa niye yalnızlık çeksin?
4) Bulaşıkçılık,temizlikcilik..
Donanımlı bi insana hemde
Pesssss
Merhaba arkadaşlar,
Sanalda yazdığım için net bilgi vermeden anlatayım.
Ben büyük şehrin tam göbeğinde doğdum, uzun yıllar oralarda yaşadım ve çok iyi işlerde çalıştım.
Sonra ailem hastalıklardan öldü, kalan akrabalar ilgilenmedi. Yani çok net kimsem yok.
Evlendim. Boşandım. Eski esimle hayallerimizin pesinde doğal hayat diye küçük bir yere taşındık. Ev benim. Az da emekli maaşım var.
Sorun şu, yıllar geçiyor. Ben burada sıkıştım kaldım. Bildiğin dağın başındayım. Sosyalleşme falan mümkün değil ulaşım sınırlı, para sınırlı. Cidden çalişma ortamı yok. Çatlattım kendimi bir iş buldum üçkağıtçı çıktılar.
Yaşım kırkı geçeli çoook oldu. Daha yalnızlığa ne kadar dayanabilirim, ne yapmalıyım?
Evi satayım desem hadi sattım o parayla merkezde bir ev alamam ki. İş kursam ne yapacağım. Tekrar kirada otursam para kazanamazsam ne yaparım?
Şehire dön diyenler olursa diye o hayatı biliyorum ama iyi bir işim olmadan şehirde ne yaparım ki?
Eski arkadaşlarım gel bizde kal diyorlar. Evli barklı insanların evinde kaç gün kalabilirim ki yani hic gitmiyorum. Onları davet edip ağarlayacak bir ortamım da yok her gel diyene gidecek param da.
Sosyalleşmediğim için karşıma kimse de çıkmıyor. Zaten çıkanların da niyeti belli ya cinsellik ya para, düzgün biri var mı acaba?
Yani hayat böyle geçmiyor. Para gitmesin diye evde ısınmıyorum yatakta oturuyorum üşümeyeyim diye.
İnançlı bir insan olarak halime cidden şükrediyorum daha beterinden korusun Rabbim. Ancak yıllar gectikçe kötüye gidiyor. Sizce ne yapmalıyım?
Okuduğunuz için teşekkür ederim.[/QUOTEnaptin evi sattın mi koydemisin hala yoksa şehire mi taşındın ..hayatında bir değişiklik oldu mu
Artık sosyal bir yerde yasiyorum ama calismaktan ve maddi kısıtlamalardan cok da sosyallesemiyorum fakat yine de insan icinde olmak aksamlari is sonrası bi yerlerde bi cay, kahve icmek arada vitrinlere bakmak, kitapciya gidip rafları dolanmak yolda yurumek bile bana sosyallik geliyor.:)Bu yaşlardan sonra insanda yalnızlık duygusu daha çok kabarıyor. Yani sosyal bir yerde yaşasan bile illa ki olur. Ki sen yaşamıyorsun, bunu daha çok hissediyorsundur. 2. bir evlilik düşünmez misin? Söylediyseniz pardon, mesajları okumadım.
Umarım gönlüne göre birini bulursun :) Konuda hortlamış hiç dikkat etmemiştim, yeni bir düzene geçmene sevindim. Aynen illa sosyalleşmek için abartılara gerek yok. En basitinden bir topluluğa karışmak bile içinin daralmışlığını götürüyor.Artık sosyal bir yerde yasiyorum ama calismaktan ve maddi kısıtlamalardan cok da sosyallesemiyorum fakat yine de insan icinde olmak aksamlari is sonrası bi yerlerde bi cay, kahve icmek arada vitrinlere bakmak, kitapciya gidip rafları dolanmak yolda yurumek bile bana sosyallik geliyor.:)
Ve haklisın yaş ilerledikçe yalniz kalma ihtimali de artıgı icin insanlarla temas edebilecegin ortamlarda bulunmak onemli diger turlüsu yasarken ölmek gibi oluyor.
Ikinci evliligi tabii ki düsünuyorum ki ben tam evlilik insaniyim bekarlik sultanlik diye dusunenlerden degilim ama iyi, duzgün bir es adayı var da ben mi olmaz dedim :))))
Canım "mesafeli" içinde hayırlı bir eşinde olduğu daha güzel günlerin olsun inşallah :)Artık sosyal bir yerde yasiyorum ama calismaktan ve maddi kısıtlamalardan cok da sosyallesemiyorum fakat yine de insan icinde olmak aksamlari is sonrası bi yerlerde bi cay, kahve icmek arada vitrinlere bakmak, kitapciya gidip rafları dolanmak yolda yurumek bile bana sosyallik geliyor.:)
Ve haklisın yaş ilerledikçe yalniz kalma ihtimali de artıgı icin insanlarla temas edebilecegin ortamlarda bulunmak onemli diger turlüsu yasarken ölmek gibi oluyor.
Ikinci evliligi tabii ki düsünuyorum ki ben tam evlilik insaniyim bekarlik sultanlik diye dusunenlerden degilim ama iyi, duzgün bir es adayı var da ben mi olmaz dedim :))))
adına sevindim mesafeliCanım ya eski konumu bulmuşsun sayende ben de okumuş oldum.
Yaklasık bir yıl önce koyden çıktım ama evi henüz satılığa çıkarmadım. Merkeze gectim, kiradayım. Bir yıldır ardarda iş değistirmek zorunda kaldım. Malum yaş geçti, uzun yillar piyasadan uzak kaldım, burası zaten profesyonel iş hayatının olduğu bir yer değil yani asgari ücrete tamah etmek zorundayım.
Buraya gelirken eski bir arkadaşımla is yapacaktık ve o çok ısrar etmişti ama inanılır gibi değil ikinci gün siddetli bir kavga sonrası işi bıraktım. Bu bayan arkadaşımı onceden de taniyordum. Aramızda olabilecek sorunlari da tahmin ediyordum ama bu kadar erken patlamasını beklemiyordum. Ama o parasal gucünu ve konumunu benim de parasal zorunluluklarımı kullanarak acayip bir ego tatminine girdi ve hayatimı yani tum vaktimi ve hatta evimi ona vakfetmemi bekledi ki inan buna bile ses çıkarmadim ama hitapları, konusmaları falan beni ezmeye basladiğı an attim işyerinin anahtarinı çıktım.
O gunden sonra bildigin ne iş olsa yaparim modunda o iş senin bu iş benim ordan oraya savruldum ama son is yeri de kapaninca ve yine issiz kalinca ben de kendimi eve kapadim biraz dinlendim, bol bol okudum, kendimi topladim ve yine asgari ucrete bir is buldum bakalim pazartesi baslayacagim. Iyi insanlara benziyorlar, aile yeri bu sefer uzun sureli calisirim gibi görunuyor ki gelecek icin is konusunda cok baska ve harika planlarim var.
Erkekler konusu zurnanın zırt dediği yer. Bu bir yilda karsima çikan erkeklerin derdi beden olarak ve maddi anlamda kullanmaktı. Aslinda yasadigim bisey de yok yani adamlarin niyetler o kadar belli ki daha bi kahve icmeye gitmeden anlayip yol vermekten otesi olmadı.
Ancak kadere iman etmis biri olarak hic de kafaya takmiyorum artik. Ben yasantimla ortadayim. Kismetimde yazili olan gelip beni bulur. Farkettim ki ben yalnizken de gayet de mutlu mesut yasayip gidiyorum. Iyi bir iliskiyi her zaman isterim ama kotu olacaksa hic olmasin raziyim. Simdilik durumum boyle :)
S su-doku
Merkeze gectim, güzel dileginiz icin tesekkur ederim :)Bence evi hemen satişa cikarin, zaten cabuk satilmaz. Ardindan da sehirde bi iş bulunca gidersiniz, eviniz satilana kadar da kiranizi maaşinizla ödersiniz.
Aksi halde orada sosyalleşmeniz imkansız ve ömür gecmez bu sekilde.
Hersey gonlunuzce olsun.
Aynen ve amin diyorum, sagol :)Umarım gönlüne göre birini bulursun :) Konuda hortlamış hiç dikkat etmemiştim, yeni bir düzene geçmene sevindim. Aynen illa sosyalleşmek için abartılara gerek yok. En basitinden bir topluluğa karışmak bile içinin daralmışlığını götürüyor.
Valla benim koydeki ev kiraya verilse bile merkezdeki kiralar yaklasik üç katı ki koyde kolay kiraci da bulamam, ulaşim problemi falan.herşeyin başı para. daha iyi bir iş bulmaya çalışın bence. ondan sonra ev değiştirirsiniz
ya da evinizi kiraya verin siz de kiraya çıkın merkezde. aradaki farkı ödersiniz.
Valla benim koydeki ev kiraya verilse bile merkezdeki kiralar yaklasik üç katı ki koyde kolay kiraci da bulamam, ulaşim problemi falan.
Ben merkeze gectim. Calisip aldigimi da kiraya vererek bir hayat sürüyorum ama mutluyum, koydeki yalnizlık cok bunalticiydi sehirde oyalanacak daha cok sey var.
Hahaha amin canim ya valla en guzeli de o olur bu saatten sonra baska ne isterim ki :)) Daha guzel gunlerimiz olsun hepimizin ama bugünun de degerini bilelim, anın tadina varalim fazla uzulmeden yasayip gidelin insaalah...adına sevindim mesafeli
merkeze taşınman iyi olmuş bence
zamanın neyi getireceği neyin iyi olabileceğini kestiremiyoruz
bir yılda çok şey değişmiş aslında
bir sonraki yıl hayatıma yeni biri girdi çok mutluyum diye yazarsın
bu konuyu seneye böyle iyi gelişmelerle okurum umarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?