Yalnizlik

dktrlr2008

Hep ayni kisirdongunun icindeyim
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
67
22
38
İnanılmaz derecede yanliz hissediyorum kendimi..ne arayan ne soran.herşeyim ters gidiyor.hicbir konuda isim olumlu sonuclanmiyor..kor kuyuda gibi hissediyorum.ne yapcagimi bilemiyorum.çok çaresiz hissediyorum kendimi

nerdesiniz ? neyle ugrasiyorsunuz ? kimden arayip sormasini bekliyorsunuz da aramiyor mesela ?

Bir kac ay once de yine ayni sekilde konu acmissiniz... sizi bu kadar yalniz hissettiren ne? Basarisizlik mi mutsuzluk mu ilgisizlik mi ? Kimden ve ne den çözüm bekliyorsunuz anlatirmisiniz?

Bir kac ay once de yine ayni sekilde konu acmissiniz... sizi bu kadar yalniz hissettiren ne? Basarisizlik mi mutsuzluk mu ilgisizlik mi ? Kimden ve ne den çözüm bekliyorsunuz anlatirmisiniz?
Evt acmistim.bu yalnizlik bende hic gitmedi gitmeyecek..hepsi ..çözümü yok gibi..herşey bir kordugumm

Hicbirseyle ugrasmiyorum.evdeyim..arkadaslarimin hepsi beni unuttu..

Evdeyim derken, ogrencimisiniz, universite mi okuyorsunuz, yada hazirlaniyormusunuz ? arkadaslariniz kazanip gitti siz yerlesemediniz ondan mi unuttular diyorsunuz ? Simdi fala bakar gibi ne yazalim size detay vermezseniz.
Sorun herneyse genel anlamda sunu soyleyebilirim, insan careleri baskalarinda aramamali ozellikle hayatina dair sorunlarda hep carede cozumde insanin kendisindedir. Yeni star wars zimbirtisinin slogani neydi ? guc seninle mi, gucunun uyanisi mi artik neyse , tum sorunlarin kaynagi baska yerde ve farkli kisiler olsada tum cevaplarin ve cozumlerin tek kaynagi sizsiniz, o yuzden baska yerde aramayin derim.

İnanılmaz derecede yanliz hissediyorum kendimi..ne arayan ne soran.herşeyim ters gidiyor.hicbir konuda isim olumlu sonuclanmiyor..kor kuyuda gibi hissediyorum.ne yapcagimi bilemiyorum.çok çaresiz hissediyorum kendimi

Her kotu seyden sonra guzel seyler olur...
Her gecenin sonunda da güneş dogar.
Umudunuzu kaybetmeyin inançlı olun...

Valla nasil anlatilir ki..anlatmaya çok iyi beceremem..calisniyor yolun yarisini etmiş durumdayim..insanlara değer verdiğim halde karsiligini alamiyorum.kimse tarafından hatirlanmiyorum.bir kişinin bile umrunda değilim.

Valla nasil anlatilir ki..anlatmaya çok iyi beceremem..calisniyor yolun yarisini etmiş durumdayim..insanlara değer verdiğim halde karsiligini alamiyorum.kimse tarafından hatirlanmiyorum.bir kişinin bile umrunda değilim.

hayatta belli bir amaciniz var mi peki, insanlarin sizi onemsemesi disinda ? Kendinizi baskalarinin gozundeki degerinize endesklemis durumdasinizda cunku suanda.

O güneş benim için dogmuyor

Güneş hepimiz için doguyor...
Ve dogacak
Doğmalı da... her ne yasiyorsaniz yasayin hayat devam ediyor...
Biraz zevk almaya bakin...
Yagmurun altinda en sevdiginiz sarkilar esliginde yuruyup, gunesli havalarda misss havayi icinize cekip elinizin ayaginizin sagliginizin yerinde olduguna şükredin...

Bakın uzun yazanlara laf etmeyin şimdi bu konuda sorulacak bir dünya şey var anlamak için.

Kaç yasındasın ne mezunusun diye başlayım mesela. Ailen dışarı çıkmana ne derece de müsade eder. Gezmek için kaca kadar. Haftada kaç gün. Yada bir kurs vs ye gitmek için müsade ederler mi. Bunlara bir cevap verirsen yardımcı olabiliriz belki. Birde tam olarak nezaman dan beri böyle hissediyorsun

hayatta belli bir amaciniz var mi peki, insanlarin sizi onemsemesi disinda ? Kendinizi baskalarinin gozundeki degerinize endesklemis durumdasinizda cunku suanda.
Amacim yok..çünkü ben herşeyi eline yüzüne bulastiran bir insanim.m..sosyal fobim ve anksiyetem var..artuk bundan sonra hiçbirşey olmaz.

yasim 38
Ailem belli bir saate kadar izin veriyor..sosyal fobim var..kurslardan hiçbirşey den zevk almiyorum.yillardir boyle hissediyorym

Kendinizden daha kötü durumda olan insanlara bakın.halinize şükredin .şükretmek kalbi ferahlatır.inançlı Bi insansanız dua edin bol bol en güzeli.Allah varken kimse yalnız değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…