- Konu Sahibi dktrlr2008
-
Ama hem asosyal olmayı kabullenip hem kimse beni aramıyor denilmez ki.yasim 38
Ailem belli bir saate kadar izin veriyor..sosyal fobim var..kurslardan hiçbirşey den zevk almiyorum.yillardir boyle hissediyorym
Haklisun umutsuz vakayim..teşhis için tesekkurlerEl işi yap şikayet değil umutsuz vaka gibi görünüyon gözüme
Bravo gercekten bu yorumu yapmak icin cok düşündünüz mü!El işi yap şikayet değil umutsuz vaka gibi görünüyon gözüme
ÜzgünümHaklisun umutsuz vakayim..teşhis için tesekkurler
Önemli değil ..belki onlar haklilardir.Br
Bravo gercekten bu yorumu yapmak icin cok düşündünüz mü!
Ya ne kadar basit insanların derdine verdiginiz tepki!
Belki sizin gibiler yüzünden böyledir
Sen bence olumsuz hic bi seyi duymamakla gormemekle basla her seye...Haklisun umutsuz vakayim..teşhis için tesekkurler
Hakli degil dusuncesizler...Önemli değil ..belki onlar haklilardir.
Tesekkur ederim.Allah razi olsun.sizede hayirlui gecelerHakli degil dusuncesizler...
Seni yarin burda bekliyorum inşallah uzuuuun bi yazi yazacaksin ...
Benim elimden gelen bu...
Bence bunu da dusunmelisin ben seni tanımıyorum ama bak yanindayim ve sana onem veriyorum... ıyi geceler...
Haklı falan değiller. Buda bir kendine getirme yöntemi halk arasında. Ezikleyerek sirkelemek. İşe yaradığını görmedik ama.Önemli değil ..belki onlar haklilardir.
Bu yorumunuz oldu mu simdi? Biraz saygi, biraz dusunce baska birsey demiyorum.El işi yap şikayet değil umutsuz vaka gibi görünüyon gözüme
Yaniii......Biz varız
Aşk olsun
Evet bir soz vardir kendini niye yalniz.hissediyorsun Allah (azzevecelle)yarattigi kulunu yalniz birakirmi? Hem bazen yalniz kalmak hayrinadir unutmaAnlattıgınız ruh halı cok tanıdık gelıyor. Ben kendı tecrubemle sıkıntıdan kurtulup feraha ermek ıstıyorsanız namaza başlayın derim. Oturup secdede ne derdiniz varsa yaradana anlatın uzun uzun konusun ıcınızı dökün. Günlük dualarınız olsun. rabbim kapısından geri çevırmez, Daha buyuk bır huzur sebebi bilmiyorum ben :)
yasim 38
Ailem belli bir saate kadar izin veriyor..sosyal fobim var..kurslardan hiçbirşey den zevk almiyorum.yillardir boyle hissediyorym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?