• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarım yardım edin konu evlilik :(

illa puzzle gibi parça birleştiricez değil mi?

ve senin tek takıldığın evlilik teklifi..

Biri ozet gecsin pls.

Keşke özet geçecek kadar anlamış olsaydık. 7 sayfa yorum yapıldı ama konuyu anlayamadık bebegim:))

itina ile özet geçilir, konu aydınlatılır. ilk alıntımda var her şey.

Konu sahibi, nasıl yaparsın bilmiyorum ama anneni ikna et.

Polyana 19 yaşında bir ergen. .
Evde otururken canı sıkılmış.
K.k ya göz geçirmiş. En ilgi çeken konulara bakmış. Ve ne demek istediğini bile anlamadan buraya aklına geleni yazmis. ( özetle bu kadar kızlar ):KK48:

2 ay sonra bosaniyorum diye konu açar ..
kaçıncı yüzyıldayız..evlilik birazda mantık artık..çok büyük bir sorumluluk..sevinerek evlenen tüm kızlara acıyorum:KK53:
sonra biraz sabır romantizme.şarkılara şiirlere ne oldu..kızlar biraz sabırlı olsunlar ve seçici..

Bu arada evlilik teklifi, okulda evliliğin duyulsa nolur gibi ince ayrıntılara takılma. Büyük resmi gör...
Kâğıt üzerinde evli olursam sevgilim nasıl triplere girer, benim hayatım derslerm nasıl etkilenir , okulunu bitirmeme yardımcı olur mu yoksa imzayı atınca değişir mi, peki ben bu adamla bir ömür geçirebilir miyim falan filan.

Niye konu açıp kayboluyorsunuz ki ...

Bizim Üniv de bir arkadaş da erkek arkadaşıyla birlikte olmuş. Kizin annesi geldi hemen. Okul un bitmesine 3 ay vardi. 3 ay şehirden hatta oglanin evinden ayrilmadi. Okul biterbitmez evlendiler.
Ayni yatağa girecek kadar guveniyorsan okulu bitirene kadar bekler belki seni

sen bu cocugu seviyor musun?
dahasi evlenilecek biri olarak gorup guveniyor musun?
okulda kimse ogrenmez ama kagit uzerinde gizli bi evlilikle neyi garantilemeyi planliyorsunuz?
alp er tunga öldü mü, issiz acun kaldi mi?!
konu oyle yarim yamalak ve tuhaf ki..

Konuyu anladiysam ne olayim yazdigin hersey bastan sona sacmalik...

Bekaretin gitti Annen duydu ve evlenmek zorundasin bunu anladim.

Ama... madem bekaret icin evleniyosun neden gizli kagit ustunde oluyor ?
Gizli kalacaksa , hic evlenme sonucta anlindamyazmiyor ya bekaretini kaybetigin.. Annen cok tuhafmis..
Bu olayda Baban nerde?
Sevgilinin ailesi nerde ?

19 yasindayken evlilik aklimdan bile gecmiyordu...25 yasindayim ve 1 yildir düşünüyorum.ve cok tedirginim.Size ne oluyor bu kadar. Anlamiyorum....nedir bu aceleniz....Hey Allahim ya

Back
X