- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 40
- Konu Sahibi generalsmoker
-
OHangi organdan bahsediyor,
Konu sahibi yalvarmayi birak bide oyle dene bak bakalim ne olacak..
Hangi organdan bahsediyor,
Konu sahibi yalvarmayi birak bide oyle dene bak bakalim ne olacak..
Yanlış anladın benim egom falan yok ya insan gibi dönecek ya da rezil ederim onu
Daha ne kizim ozaman ne sikinti ediyosun, biseyde yapamiyomus..doner sana gelir o relaxerkeklik organi
olsn belki benim gibi bir enayi daha kabul ederDaha ne kizim ozaman ne sikinti ediyosun, biseyde yapamiyomus..doner sana gelir o relax
yalvarmak dediğim sadece hata yapıp seni seviyorum sensiz yapamıyorum pişmanım ayrıldığım için geri barışalım demem di kendisi kabul etmedi bende o saatten sonra yazmadımYalvarirsan dönmez
Aşk kaybetme korkusudur
Etmez etmez simdi kizlar erkeklerden once teklif ediyo, bu tipler oyle cogaldiki eline sallasa oylesine denk gelir..bulamaz senin gibi doner sende kendine gel bi zahmet..birak yalvarmayi..en mutavazi insana bile yalvar nefsi kabarir,biraz zamana birakolsn belki benim gibi bir enayi daha kabul eder
zamanabıraktım zaten aylarca o kadar doldum ki artık dayanamadım ne yapacaksan yap dedim yapmadı değmezmişEtmez etmez simdi kizlar erkeklerden once teklif ediyo, bu tipler oyle cogaldiki eline sallasa oylesine denk gelir..bulamaz senin gibi doner sende kendine gel bi zahmet..birak yalvarmayi..en mutavazi insana bile yalvar nefsi kabarir,biraz zamana birak
benim için önemli değildiCinselliği de yabana atma. Burda kocasi ilgisiz diye yaklaşmiyor diye ne sorunlar ne bosanmalar okuduk biz. Evli diğer arkadaslara da sorabilirsin. Cinsellik amaç değil ama evliliği yürütmede çok yer kaplayan bir araç. Döner dönmez muhabbetini bırakın da biraz gerçekçi olarak geleceği düşünün.
zamanabıraktım zaten aylarca o kadar doldum ki artık dayanamadım ne yapacaksan yap dedim yapmadı değmezmiş
Arkadasin dediginide yabana atma konu sahibi..esinde bulamadigini baskasinda aricaksin bu sefer..kendine duzgun birini bul sahiden..Cinselliği de yabana atma. Burda kocasi ilgisiz diye yaklaşmiyor diye ne sorunlar ne bosanmalar okuduk biz. Evli diğer arkadaslara da sorabilirsin. Cinsellik amaç değil ama evliliği yürütmede çok yer kaplayan bir araç. Döner dönmez muhabbetini bırakın da biraz gerçekçi olarak geleceği düşünün.
Aramam ben güveniyorum kendime ben hep onun mutluluğu için kendimden geçtimArkadasin dediginide yabana atma konu sahibi..esinde bulamadigini baskasinda aricaksin bu sefer..kendine duzgun birini bul sahiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?