Yalvarmalarima rağmen dönmüyor

Yalvarılarak geri döndürülen adam ilk fırsatta yine gider. Bunun aksi bir tek vaka gösteren çıkarsa, kk meydanına çıkıp..:)))) yok yok birşey yapmayacağım ama hayır gelmez artık .

bn onu çok bunaltım evlilik konusunda sürekli evlenelim yoksa ayrılalım dedim öncesindede terk etmiştim kendisi geri dönmüştü

Yanlış anladın benim egom falan yok ya insan gibi dönecek ya da rezil ederim onu

şu lafın üzerine eski sevgilinizin yerinde olsam, beni kessinler dönmem.
istediğin yerde rezil et, sakın durma der yoluma bakarım.

kadın dediğiniz azıcık ağır olur.
bu ne böyle ağlamalar, yalvarmalar
dönmezse tehdit.

bir kadına asla yakıştıramam, çok ayıp ve edep dışı olur bu.

Yalvarirsan dönmez
Aşk kaybetme korkusudur

olsn belki benim gibi bir enayi daha kabul eder
Etmez etmez simdi kizlar erkeklerden once teklif ediyo, bu tipler oyle cogaldiki eline sallasa oylesine denk gelir..bulamaz senin gibi doner sende kendine gel bi zahmet..birak yalvarmayi..en mutavazi insana bile yalvar nefsi kabarir,biraz zamana birak

zamanabıraktım zaten aylarca o kadar doldum ki artık dayanamadım ne yapacaksan yap dedim yapmadı değmezmiş

Cinselliği de yabana atma. Burda kocasi ilgisiz diye yaklaşmiyor diye ne sorunlar ne bosanmalar okuduk biz. Evli diğer arkadaslara da sorabilirsin. Cinsellik amaç değil ama evliliği yürütmede çok yer kaplayan bir araç. Döner dönmez muhabbetini bırakın da biraz gerçekçi olarak geleceği düşünün.

benim için önemli değildi sarılmak bile yeterdi

Yetmeyecegini bir gün anlayacaksınız. Bir gün bu dusuncelerinizin nasıl takıntı dolu olduğunu da anlayacaksiniz. Ama yediginiz silleler bini aşacak. Bir musibet bin nasihatten iyidir sözünün canlı ornegisiniz. Size üzülmekten ziyade acıyorum. Dışardan nasıl gorundugunuzu keşke görebilirseydiniz.

O hatalı diyorsunuz ben haklıyım diyorsunuz bir de özür dileyip seviyorum mu diyorsunuz bu adam dönse ne ki yine aynı hataları hem de daha fazlasını yapacak affettiğiniz için ha ben öyle kabul ediyorum naparsa yapsın benimle olsun diyorsun buyrun barışın ama sonra yine terkedince yine ağlamayın ya da aklınız başına geldiğinde ama geç olduğunda ben ne yapmışım demeyin bir düşünün bu insan sizi sevse bırakır mı hiç, bbu kadar kayıtsız olur mu sizi üzer mi sevmiyorsa sevmiyordur kabullenin ve çekilin biraz kendinize saygı gösterin bu kadar da bir erkek için gururunuzu çiğnetmeyin yani

zamanabıraktım zaten aylarca o kadar doldum ki artık dayanamadım ne yapacaksan yap dedim yapmadı değmezmiş
Arkadasin dediginide yabana atma konu sahibi..esinde bulamadigini baskasinda aricaksin bu sefer..kendine duzgun birini bul sahiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…