- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Beni anlamıyorsunuz ben asla ve asla ayrılmak istemiyormooo daha cok gencsin daha karsina kimler kimler cikacak, onun uzulmesi icin ne yapacaksin, gidip camini tasla indirecek halin yok ya. Bence yoluna bak bosver gitsin belliki o oyle yapiyor, zaten bir iliski 2 gunde bitme noktasina gelmez illaki bitmistir zamanla, yapacak kurtacak birsey yoksa bosuna cirkinlesmeden seviyeyi dusurmeden, karsilikli hakaret ve suclama fazina girmeden terbiye sinirlarinda ayrilin birakin kapansin konu.
Kabullenemem böyle bitmesini psikolojim bozulurYalvarmaya devam et. Yarın öbür gün döner daha beteriyle terkedilmeyi hakeder yine yalvarır döndürürsün.
Sonra en ufak tartışmada haksız kalmaya devam edersin. Çünkü terk edilesi bir canlıya ederinden daha fazla değer verdiğin için kendine saygın kalmamıştır.
Böyle böyle bu ilişkinin ezileni de hep sen olursun.
Ego falan değil bunlar benim ona verdiğim değerin yüzde birini onda göremedimAdamdan ayrılmışsınız, demek ki ilişki bitmiş. Peşinizde koşmadığını gördünüz, sizi gözden çıkartmış olduğunuzu anlamışsınız ve egonuz yara almış tamir etmeye uğraşıyorsunuz. Sevgi, aşk falan değil bu. Yani o egoist bile olsa sizin de ondan kalır yanınız yok.
Çoluk çocuk sahibi kadınlar seneler sonra terkediliyor onlar bile yapmıyor bu yaptıklarınızı.Sizi ona mecbur eden bir şey yok üstelik...
Haklı olmama rağmen terk edilmeyi hak etmesine rağmen tekrar dan yalvariyorum seni seviyorum diyorum adam put gibi nasıl geri dönderebilirim
Beni anlamıyorsunuz ben asla ve asla ayrılmak istemiyorm
Kabullenemem böyle bitmesini psikolojim bozulur
Kalbim çok acıyor suan da neden ben bunları hak edecek bir şey yapmadım çok çokok sevdim o bana bir adım geldi ben on adım gittim yani bu şekilde ayrılığı hak etmedimniye hamilemisin ? niye adamla birlikte falan mi oldun ? Niye bu kisilikte sana boyle davranan birini hala ve hala israrla istiyorsun. Onun gibi kimse sevemez, benden ondan baskasini sevemem diye dusunuyorsan 2500% yaniliyorsun.
Ayrica ustte dedigim sebepler bile olsa herseyin caresi var her hatanin donusu vardir. Ama belliki sen kendine eziyet etme pesindesin o yuzden benim fikirlerim sana yardim etmez.
haydi kolay gelsin sana
Hayır iyi değilimSiz şu anda psikolojinizin normal olduğunu düşünüyorsunuz yani öyle mi?????????
Sağolunniye hamilemisin ? niye adamla birlikte falan mi oldun ? Niye bu kisilikte sana boyle davranan birini hala ve hala israrla istiyorsun. Onun gibi kimse sevemez, benden ondan baskasini sevemem diye dusunuyorsan 2500% yaniliyorsun.
Ayrica ustte dedigim sebepler bile olsa herseyin caresi var her hatanin donusu vardir. Ama belliki sen kendine eziyet etme pesindesin o yuzden benim fikirlerim sana yardim etmez.
haydi kolay gelsin sana
Ben öyle olsn istemiyorumİster yalvar ister krize gir giden gitmiştir tatlım. Adam yeni aşklar pesindeyken sen yalvarmaya devam et vaktin vardır yalvarirsin boş boş. Kolay gelsin
O benim hayatımı hayallerimi çaldıKendini bu kadar düşürme değmeyen bir erkek için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?