ah garibim sen hala markete gidemedin dimi, sen vakitli gelmezsen ben kendim giderim de hemen gelir bence...
gidemedim ya bu hafta bizim bakkalı ben zengin ettim zaten :) gelemiyor ki o da işte amaaan aman valla.Gündüz de yollamıyor bir kere bayıldım ya bayılcam diye yollamıyor.o tarifide yazsana tatlım, fikir olsun arkadaşlara...
Nalancım çok sağol bebem tarif için çok beğendiler helvamı zemuszemus
hepinizn ellerine saglik cok güzel görünüyorlar
nalan arkadaşım ne hoş görünüo tamda benim doğum günümde yapmışsınnnn negüsel alıp gelseydin bizee balkon keyfi yapardıkk bittim valla bebiş olmasa kalkıp yapardımkızlar bu kurabiyenin tarifini portakal ağacının sitesinden dün keşfettim ve bugün hemen yaptım çok hafif ve çok güzel bi kurabiye çokta şık görünüyo, bende fındık yoktu maalesef onun için cevizle yapmak zorunda kaldım...benimkiler böle görünüyo, tepsideyken çektim fotosunu...
inş canım belki birgün yolum düşer dünyanın hali hiç belli olmaz ozmn derim şu kurabiyeler nerde diekaydirigubbakcemile3 ama yarın yapmayı düşünüyorumah cnm kıyamam senin canınmı çekti bakim, sen gel ben sana yaparım yeniden nolcek, bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun...
inş canım belki birgün yolum düşer dünyanın hali hiç belli olmaz ozmn derim şu kurabiyeler nerde diekaydirigubbakcemile3 ama yarın yapmayı düşünüyorum
nalan senin her yaptığnu nye benm cnm istyo.şimdi eve gidip okdar işin içinde bende patates oturtturması yapıcammm.....
saol tatlım sende arada tarif felan eklesene...
canim bende istiyorum ama sizin gibi yazmayi bilmedigim icin yapamiyorum
yok cnm nye koymicaksın koy .sen fotoğraf koymasanda cnm çekiyo :)))))) sorun bende :))
reçeller böğürtlen ahududu vişne ve kaysı reçeli hepside ayrı güseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?