bende nutellayı denicem şimdide senin domates çorbanı yapacağım sırg onun tarifini almaya girdimm:)) ellerine sağlık cnm paylaştığın için de saolvaaaayyyyyyy müthiş olmuş kııııızzzz değişik reçeller kullanarak çok ii yapmışsın bende bi dahakine öle yapcam, ellerine sağlık cnm afiyetler olsun, aynı benimkine benzemiş, ayrıca şekli felanda bozuk değil gayet güzel olmuşlar...
bende nutellayı denicem şimdide senin domates çorbanı yapacağım sırg onun tarifini almaya girdimm:)) ellerine sağlık cnm paylaştığın için de saol
Nalanım pek hamaratsın ben arada gelip yemek tariflerine bakayım olumunekankayizsmile ne öğrensem kardır
Nalancım elıne saglık döktürmüşsün her zamanki gibi.. Bu muhallebiyi ilk defa yaptığın için sana fikir veriyim dedim, boyle borcamda yapınca kesılınce pek hos bı goruntu oluşmuyo malum.. ben bu muhallebıyı şarap kadehlerinde yapıyorum hep geniş ağızlı olanlar da , orda 3 katın da çok net belli olur görsel olarak da çoooook şık duruyo.. yum yum.. afiet olsun tekrar..
ben de bunu muhallebi degil de tavuk gogsu olarak biliyorum. o zaman kesilmesi de problem olmuyor ama ben tavuk gogsunu tutturamiyorum her zaman muhallebi gibi oluyor o ayri tabii. .
nalannnnnnnnnnn yaptım yaptım muhallebiden. ayyy ne kadan mutlu oldummmm uzun zamandır işten gelip böle şeler yapmıodum. terapi oldu bana kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?