aaa bende unuttum buraya yazmayı fırında patates tarifini bende denedim sonuç süperdi
Mız mız kocam bile çok beğendi teşekkür ederim Nalancımopuyorumnanaktan
nalan çok güzel olmuş yaaaaaa
var yaaaaaaaaa muhteşem görünüyorrrr.... ben bunu yapmalıyım hemen bayıldım bayıldımmmmm enfes görünüyor.Yarın ilk işim bunu yapmak olcak inşallahkızlar bu kurabiyenin tarifini portakal ağacının sitesinden dün keşfettim ve bugün hemen yaptım çok hafif ve çok güzel bi kurabiye çokta şık görünüyo, bende fındık yoktu maalesef onun için cevizle yapmak zorunda kaldım...benimkiler böle görünüyo, tepsideyken çektim fotosunu...
Ellerine sağlık mis gibi görünüyor valla süper süper ay kesin kurbi yapmam lazım akşamacokacimcoook
Nalan bunun ortalarına nutella koysak nasıl olur hihoyyyt
Tamam canım doğru fikir.Bu akşam alışverişe çıkabilirsek alayım böğürtlen marmelatı.Nasıl güzel görünüyor valla.aso sanayağını geceden çıkart dolaptan sabaha kadar oda sıcaklığına gelir...ben öle yaptım..
aaayyyyy aslında buda süper olur biliyomusun, çokta yakışır vallahi, kız keşke öneceden söleseydin bende bi kaç tanesinin içine koyardım, yada bitter çikolatayı benmari eritip de koyabilirsin, ay bi dahakine öle yapcam bende...
Tamam canım doğru fikir.Bu akşam alışverişe çıkabilirsek alayım böğürtlen marmelatı.Nasıl güzel görünüyor valla.
karıışık yapcam bir kısmı böğürtlen,bir kısmı nutella:))))))))))nutella da koyyyycokacimcoook
kızlar bu kurabiyenin tarifini portakal ağacının sitesinden dün keşfettim ve bugün hemen yaptım çok hafif ve çok güzel bi kurabiye çokta şık görünüyo, bende fındık yoktu maalesef onun için cevizle yapmak zorunda kaldım...benimkiler böle görünüyo, tepsideyken çektim fotosunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?