MİLFÖYLÜ GÜL BÖREĞİ
1paket milföy
iç harcı istedğinize göre
bir adet milföyün köşelerini kesiyoruz malzeme konululacak yeri kesmiyoruz
iç malzemesini koyup
karşılıklı köşelerini birbirine kavuşturuyoruz
üstüne yumurtanın sarısını sürüp susamlıyoruz.
yaren seninde ellerine sağlık cnm, mamalar çok güzel görünüyo valla...
tatlım ellerine sağlık çok güzel görünüyor bunu hemen yapmalıyım. yalnız o şekli vermek için yapılışını ayrıntılı anlatsan. ben anlamadım valla birşey
önemli deil diye yazmadım cnm mesela kayınvalidem annem filan hiç kullanmaz ama ben tepsi yıkamaktan nefret ettiğim için hem kullanıorumsaol brokoli böle daha ii olmuş, şimdi herkes daha net anlar bu tarifi, bide fırın kağıdı kullanmışsın tepsinin dibine galiba, eğer önemli bi noktaysa onuda eklermisin...
sağol canım beyendiğine sevindim zemuszemus
tşkler canımmm.. hemen dene gerçekten çok leziz oluyor. milföy ama böyle yapınca tadı bana daha güzel geliyor nedense -tatlicadiarzu-
bu sitede görmüştüm tarifi. şekilleri nasıl yapıldığı bu resımde güzel anlatılmış.buyrunnnnnnnnn
ayyy nekadan güzel olmuş canım şekli bunun yaaa kaydirigubbakcemile2 hafta sonu yapmalıyım bunuuuu. istediğim köşeden başlyabilirim dimi sarmaya. önemi var mı onunda.
bende denedim şuan pişiolar bakalım nasıl olacak tarif için tşklerr cnmsağol canım beyendiğine sevindim zemuszemus
tşkler canımmm.. hemen dene gerçekten çok leziz oluyor. milföy ama böyle yapınca tadı bana daha güzel geliyor nedense -tatlicadiarzu-
bu sitede görmüştüm tarifi. şekilleri nasıl yapıldığı bu resımde güzel anlatılmış.buyrunnnnnnnnn
Bende de tavuk fleto vardı akşama yapayım bari bir tek kabak koymam çünkü eşim sevmiyorboshayallersmile
Eline sağlık çok güzel görünüyor sadece buzdolabından çıktığı için soğuk görünüyor o kadar sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?