Nalan'ımm beğendiğinize sevindim biraz az kabarmış gibi ama onun dışında pek bi sorun göremedim yanıklığı fln çok iyi tam kıvamında pişirmişsin yani :) Kahvaltı ıcın cok guzel bı secenek, ozellıkle mısafır geldıgınde cok guzel oluyo. Daha tatlı olsun istersen yumurtaya süt katmadan once bıraz seker de ekleyebılırsın :)
Ayyy cok sevındırık oldum denedıgın ıcın.. Ben de patates yaptım fırında gecen gun senın tarıfle cok guzel oldu, kaynanamı aradım ona da verdım tarıfı o da yapcaktı, bılmıorum yaptı mı :)
ben yaptım cnm pancake tarifini, pufuduk pufuduk oldu güzeldi, ilk defa yaptım ve yedim, eşimde beğendi hafifmiş baya umarım doğru yapmışımdır şeklide böle oldu...nutella, bal ve beyaz peynirle yedik..
Nalan'ımm beğendiğinize sevindim biraz az kabarmış gibi ama onun dışında pek bi sorun göremedim yanıklığı fln çok iyi tam kıvamında pişirmişsin yani :) Kahvaltı ıcın cok guzel bı secenek, ozellıkle mısafır geldıgınde cok guzel oluyo. Daha tatlı olsun istersen yumurtaya süt katmadan once bıraz seker de ekleyebılırsın :)
Ayyy cok sevındırık oldum denedıgın ıcın.. Ben de patates yaptım fırında gecen gun senın tarıfle cok guzel oldu, kaynanamı aradım ona da verdım tarıfı o da yapcaktı, bılmıorum yaptı mı :)
Evet tatlım pofuduk olması gerekıo pancake lerın, sen ya yumurtanın beyazını yeterınce cırpmadın ya da onu karısıma ekledıgınde homojen olmadı cunku bı kısmı pofuduk oldu dıgerlerı olmadıysa oyle olabılır, tadı tabı kı degısmıo ama pofuduk olanları yemek daha zevklı :)))) Afiet olsun tatlım yaa, ne ıcın actık bu sayfayı bısıler ogrenelım bırbırımızden deyii:lepi:aaaa demek kalın olması gerekiyo, bende ilk 3 taneyi kabarık yapmıştım sonra eşimle acaba bu kadar kabarık olmaması mı gerekio dedik ve sonrakileri incelttim biraz, ama tat olarak fark etmedi sadece ilk yaptıklarımız daha pufuduk oldu, bi dahakine kabarık yaparım o zaman...
tarif için saol propcum, valla biz çok beğendik, denemek isteyen arkadaşlar hiç çekinmeden denesin çok güzel oluyo, tarif edildiği gibi yaparsanız bi sorun çıkmadan pufuduk pancake lerinizi yersiniz mis gibim....
Kayınvalıdeyı mestetmek ıcın en buyuk silahdır pancake denendı onaylandı. E kayınvalıdelerın bılmedıgı bı tarıf ılk olarak, onun bılmedıgı bısıyı senın bılıo olman zaten bı artı puan oluo, bı de guzelcene kabartabılırsen valla benım kayınvalıdem şok olmustu nası guzel bısı bu nası yapıosun fln dıye:) Afiet olsun canım sımdıden..Hamarat hatunlar sizi..Prop ben de deneyeceğm en kısa zamanda,kayınvalidem geliyo..Malum yemekleri hep o yapıyor,bana fırsat klmıyor..Gitsin de hemen deneyeceğim,eşim bayılır bu tarife..
Evet tatlım pofuduk olması gerekıo pancake lerın, sen ya yumurtanın beyazını yeterınce cırpmadın ya da onu karısıma ekledıgınde homojen olmadı cunku bı kısmı pofuduk oldu dıgerlerı olmadıysa oyle olabılır, tadı tabı kı degısmıo ama pofuduk olanları yemek daha zevklı :)))) Afiet olsun tatlım yaa, ne ıcın actık bu sayfayı bısıler ogrenelım bırbırımızden deyii:lepi:
yok güzelim karışımda bi sorun yoktu, ben kendi isteğimle incelttim pancake leri,ilk yaptığım 2-3 tane çok kabarık oldu gibi geldi onun için incelttim ben, yani tavaya koyduktan sonra harcı iyice yaydım, bi dahakine yaymam öle koyduğum gibi bırakırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?