Yan komşuma özenmek

Yani konuyu buraya taşımaya çalışan siz oldunuz gelip siz yorum yaptınız size neydi benim konuya yaptığım yorumdan

Duygu somurusu değil düşünmem gereken daha önemli şeyler var sabahtan beri bunlara maruz kalıyorum ne biçim insanlarsiniz siz yaa hiç de vebal düşündüğünüzü falan sanmıyorum

Size neydi benim yaşadıklarımdan siz konuya yorumunuzu yazıp geçin bakın ben kimsenin yorumuna yorum.yazdım. mi Hayır çünkü burda herkes bir şeyler paylaşma hakkına sahip ne battı bu kadar

Ben kirayı merak ettim.
Herhalde esiniz calısıyorken tasındınız.
Her ser de bir hayır oldugunu unutmayın.
Su issizlikde bide bebek olsa daha fena.
Kirayı bile odeyemezken

Ortalık ne kadar bulaşık kadınla dolu yaa herkes herkese ders vermekle meşgul benim yorumlarimla ilgili düşüncelerinizi kendinize saklayın bundan sonra

Size neydi benim yaşadıklarımdan siz konuya yorumunuzu yazıp geçin bakın ben kimsenin yorumuna yorum.yazdım. mi Hayır çünkü burda herkes bir şeyler paylaşma hakkına sahip ne battı bu kadar
Siz sassynin yorumuna yorum yazdiniz , hafiza kaybi var sanirim esinize soyleyin size vitamin yazsin
Bakin bir daha yaziyorum , siz baskasinin yorumuna yorum yazdiniz o yuzden bende size yazdim
Tekrar yaziyim , "siz sassynin yorumuna yorum yazdiniz o yuzden ben size yazdim " simdi demissiniz ki ben kimsenin yorumuna yorum yazmadim
Tovbeler olsun

Arkadaşınız önce bana yazdı sonra siz bana yazdiniz annesi babası Dr diye hadi yürüyün gidin.benim sizinle bir alakam.yoktu görmemiştim bile sizi ay yapistilat

Ben kimseye yorum yazmadım
Bana yazmayan kimseye yazmadım kötülük kazansin hadi yürüyün gidin

Oku dediklerinde okuyacaktın.Seni kimseye layık görmediklerin de sende kendini doktorlara layık görecektin.Cocuk da Allah dan varsa nasipte olur.En güzeli elimizdekileri değerlendirip nasil daha iyi yaparız diye mücadele olmak.Emin ol onlar ahlanarak oturdukları yerde bunlari kazanmadılar.Nerde mücadele varsa başarı 1 adım yakındır

Doktor diyorsunuz da inanın ne haftasonları var ne geceleri var ne bayramları ne özel günleri hergün bi çok insan görüyorlar her gelen hastayım şuyum var diyor. Evde bi kişi 3 gün hastayım dese bizim de modumuz düşer artı öleni kalanı var daha fazla bişey yapabilirmiydim acaba yada neden göremedim bu eksikliği vicdan azabı var nöbeti var çocuğuna yeterince vakit ayıramama var bi arkadaşım 1 ay 2 küçük çocuğunu (3-1 yaş) başka şehirdeki ailesine bıraktı çok fazla nöbeti olduğu için bakmaya hali olmadığı için artı onlara yakın bişeyler kazanıyorsunuz demekki aynı sitede oturabildiğinize göre. Bazı durumlarda bazı insanlara bende özenirim ama geçmişte değerlendirmediğim potansiyelimin olduğunu bildiğim boşa harcadığım için olduğumdan daha iyi olabileceğim için ama herkes birbirine özeniyor sonuçta ard niyetli olmadıktan ve kendinizi sürekli mutsuz etmedikten sonra sorun yok bence

ama doktor kocişin yokkk. Seni kıskanamayız

insan özellikle kendi hayatı yolunda gitmezken birilerine imrenir normaldir de konu sahibinin eski konularına baktım, o normal değil. ta nişanlıyken bütçeye uygun olmayan evi tutturmak, bütçeye uygun bulunan düğün salonunu beğenmemek filan. yaşadığınız hayatı hayallerinize uyduramıyorsanız hayallerinizi hayatınıza uyduracaksınız konu sahibi. yoksa müzmin mutsuz olur çevrenizi de mutsuz edersiniz.

Doktorlara saygim çok benim ve gipta ediyorum ama aldiklari paradan ziyade aldiklari egitim ve basarilari.
Helede alaninda uzmansa çok basarili islere imza atmışsa takdire şayan.
İyiki varlar
Konu sahibine gelince doktorla ayni apartmanda oturup kirayi verememesi vs
Daha uygun bir daireye gecebilirsiniz.

Ve yeni taşınmışlar . Nasıl oluyor anlayamadım. Yeni de oraya taşınıldığına göre aynı standartlarda olmaları lazım değil mi ?
Doktor daha düşük standartta bi yerde oturuyormuş sanırım

Konuyu açarken kurduğunuz cümleler sanki hep maddi zorluklar içindeymişsiniz gibi algılanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…