- 6 Mart 2020
- 942
- 1.249
- 43
Yani konuyu buraya taşımaya çalışan siz oldunuz gelip siz yorum yaptınız size neydi benim konuya yaptığım yorumdanDuygu somurusu? O zaman insanlara yalanci demeyin ki kimse de size yazmasin dimi?
Senelerdir bu foruma uyeyim , inanmadigim insanlara bile demem sen dogruyu soylemiyorsun diye cunku haddim degil , arti ben yanlissam gercektrn söylediği kisiyse onun vebalini cekmekten korkarim
Herkes haddini bilse , kimse kimseye laf etmese siz de oturup aglamazsiniz cocuk gibi
Duygu somurusu değil düşünmem gereken daha önemli şeyler var sabahtan beri bunlara maruz kalıyorum ne biçim insanlarsiniz siz yaa hiç de vebal düşündüğünüzü falan sanmıyorumDuygu somurusu? O zaman insanlara yalanci demeyin ki kimse de size yazmasin dimi?
Senelerdir bu foruma uyeyim , inanmadigim insanlara bile demem sen dogruyu soylemiyorsun diye cunku haddim degil , arti ben yanlissam gercektrn söylediği kisiyse onun vebalini cekmekten korkarim
Herkes haddini bilse , kimse kimseye laf etmese siz de oturup aglamazsiniz cocuk gibi
Size neydi benim yaşadıklarımdan siz konuya yorumunuzu yazıp geçin bakın ben kimsenin yorumuna yorum.yazdım. mi Hayır çünkü burda herkes bir şeyler paylaşma hakkına sahip ne battı bu kadarDuygu somurusu? O zaman insanlara yalanci demeyin ki kimse de size yazmasin dimi?
Ortalık ne kadar bulaşık kadınla dolu yaa herkes herkese ders vermekle meşgul benim yorumlarimla ilgili düşüncelerinizi kendinize saklayın bundan sonraDuygu somurusu? O zaman insanlara yalanci demeyin ki kimse de size yazmasin dimi?
Siz sassynin yorumuna yorum yazdiniz , hafiza kaybi var sanirim esinize soyleyin size vitamin yazsinSize neydi benim yaşadıklarımdan siz konuya yorumunuzu yazıp geçin bakın ben kimsenin yorumuna yorum.yazdım. mi Hayır çünkü burda herkes bir şeyler paylaşma hakkına sahip ne battı bu kadar
Arkadaşınız önce bana yazdı sonra siz bana yazdiniz annesi babası Dr diye hadi yürüyün gidin.benim sizinle bir alakam.yoktu görmemiştim bile sizi ay yapistilatSiz sassynin yorumuna yorum yazdiniz , hafiza kaybi var sanirim esinize soyleyin size vitamin yazsin
Bakin bir daha yaziyorum , siz baskasinin yorumuna yorum yazdiniz o yuzden bende size yazdim
Tekrar yaziyim , "siz sassynin yorumuna yorum yazdiniz o yuzden ben size yazdim " simdi demissiniz ki ben kimsenin yorumuna yorum yazmadim
Tovbeler olsun
Ben kimseye yorum yazmadımSiz sassynin yorumuna yorum yazdiniz , hafiza kaybi var sanirim esinize soyleyin size vitamin yazsin
Bakin bir daha yaziyorum , siz baskasinin yorumuna yorum yazdiniz o yuzden bende size yazdim
Tekrar yaziyim , "siz sassynin yorumuna yorum yazdiniz o yuzden ben size yazdim " simdi demissiniz ki ben kimsenin yorumuna yorum yazmadim
Tovbeler olsun
Oku dediklerinde okuyacaktın.Seni kimseye layık görmediklerin de sende kendini doktorlara layık görecektin.Cocuk da Allah dan varsa nasipte olur.En güzeli elimizdekileri değerlendirip nasil daha iyi yaparız diye mücadele olmak.Emin ol onlar ahlanarak oturdukları yerde bunlari kazanmadılar.Nerde mücadele varsa başarı 1 adım yakındırEvet yeni taşındım yan komşumu tanımıyorum bile ama evli ikiside doktor bir kızları var hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri siteye gidip gelirken gördüğüm kadarıyla piyasadaki en lüks arabalardan birine sahipler ve onlarda bizim gibi genç sayılır. İnançlı bir insanım hepsi gelip geçici biliyorum ama elimde olmadan kendime bakıp üzülüyorum. Biz daha kirayı ödeyemedik bu ay, bebek istedik kimyasal gebelik geçirdim, eşimse işsiz kaldı bir süredir. Bir onlara bir bize bakıyorum elimde olmadan.
Canım gezmek ister gezerim
Evde yemek yapmak istemem çıkar yerim
Her gün balık ızgara çekerim
Yetmezse ejder meyveli smoothie de içerim
Audimle vınlarım çekilin yollar da benim
Gucci Prada Hermes giyerim
Köpeğime bile havyar yediririm
Keyif benim hayat benim
Çatlayın patlayın fakirler
Nasıl oldu mu
ama doktor kocişin yokkk. Seni kıskanamayızCanım gezmek ister gezerim
Evde yemek yapmak istemem çıkar yerim
Her gün balık ızgara çekerim
Yetmezse ejder meyveli smoothie de içerim
Audimle vınlarım çekilin yollar da benim
Gucci Prada Hermes giyerim
Köpeğime bile havyar yediririm
Keyif benim hayat benim
Çatlayın patlayın fakirler
Nasıl oldu mu
Doktor daha düşük standartta bi yerde oturuyormuş sanırımVe yeni taşınmışlar . Nasıl oluyor anlayamadım. Yeni de oraya taşınıldığına göre aynı standartlarda olmaları lazım değil mi ?
Konuyu açarken kurduğunuz cümleler sanki hep maddi zorluklar içindeymişsiniz gibi algılanıyor.Arkadaşlar bu sitede oturma olayına çok takılan olmuş türkiyede herkes belli sınıflara bölünüp mü ev kiralıyor oturduğumuz yerde her sınıf insan var koronaya kadar ben de çalışıyordum mesleklerimiz gerçekten parmakla gösterilir cinsten. Benim sektörüm şuan tamamen durdu eşimin ise çalıştığı yer iflas etti ülkenin geldiği halden biz de nasiplendik eşim bir doktor kadar maaş alırken işsiz kaldı ve bir türlü yeniden giremedi biz sürekli eksiye giderken ben de böyle şeylere içerleniyorum mesele bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?