He ya bi senin kocan tıpcı.Birdenbire herkesin de annesi babası tip profesörü oldu ben ona şaşırıyorum asıl,bir kere gerçekten öyle olan biri şu yorumu yapmaz gibime gelmiyor da değil
gülmekten koptum yaa bebeği uyandırdımHe ya bi senin kocan tıpcı.
Bunu kıskanırım abiDoktorları falan bırakın da danla bilic story başına 17 bin alıyormuş
En son kadin aşagiya indi kadinin kocasinin cenazesi götürülürken orada ne konustular çok merak ettim oda onların hayatinami özeniyormuş yoksa ?Bunu izler misiniz lütfen? Tam sizin konunuzla alakalı , ödüllü bir kısa film
(Türkçe altyazısi yok ama çok konusmuyorlar zaten, ne dediğini anlamasaniz bile film anlaşılır.
Müstehcen kısmı var ama çok kısa sürüyor ve rahatsız edici değil)
Tam sizin konunuzla alakali
He ya bi senin kocan tıpcı.
Evet, henüz izlemeyenler için Spoiler olarak ekliyorumEn son kadin aşagiya indi kadinin kocasinin cenazesi götürülürken orada ne konustular çok merak ettim oda onların hayatinami özeniyormuş yoksa ?
Kocası ölen kadında o kadın ve çocuklarını izliyormuş.En son kadin aşagiya indi kadinin kocasinin cenazesi götürülürken orada ne konustular çok merak ettim oda onların hayatinami özeniyormuş yoksa ?
Izledim ingilizce bilmiyorum ama konu herkes tarafindan anlasilabilir.Buna ragmen diyaloglari merak etmedim degil.Ben asil filmin nasil da konuya cuk diye oturduguna sasirdim.Evet, henüz izlemeyenler için Spoiler olarak ekliyorum, üstüne basarsanız açılacaktır Komşu kadın bizimkini görünce heyecanlanıyor. Diyor ki, siz karşıda oturuyorsunuz değil mi? 2 çocuğunuz bir bebeğiniz var? Bu dediğimi yanlış anlamayın, sapik gibi gözükeceğim ama... kocamla sık sık sizin pencerenize bakardık. Ne kadar mutlu bir ailesiniz, çocuklarınız çok güzeller. Benim eşim hastaydı ve çocuğumuz olmadı. sizin pencerenize bakıp, ailenizi izleyip özenir, hayal kurardik...
Gibi bir şeyler söylüyor.
Izledim ingilizce bilmiyorum ama konu herkes tarafindan anlasilabilir.Buna ragmen diyaloglari merak etmedim degil.Ben asil filmin nasil da konuya cuk diye oturduguna sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?