- 6 Mart 2020
- 942
- 1.249
- 43
Valla kusura bakmayın benim kafam döndü artık,Profsa Prof ne güzel allah versin ben sadece konu sahibesine yazmıştım okuyan geldi sıkıldım yaniValla gayet de profesor annesi babasi , hatta babasi sagolsun babamin tedavisine destek oluyor hatta kk daki pek cok kadina destek oluyor , iyi ki var babasi
Ben de çok kıskanılıyorum öğretmenim diye, doktorlar bile beni kıskanıyor inanır mısınızBenim de eşim Dr drlarin hayatı çok zor,hep çalışmak zorundalar muayeneden çıkıp ameliyata ameliyattan çıkıp nöbete gidiyorlar,çevremde çok kiskaniliyorum kocam Dr diye bu yüzden doğru düzgün bir arkadaşım bir komşum bile yok kendileri de doktor ya da sağlık çalışanı dışında,inanır mısınız burda bile isyana gelip ilk defa yazıyorum bunu,lütfen kendi potansiyelinize ve kendinizle ilgili ne yapabileceğinize bakın Dr lar da sahip oldukları şeyleri kolay kazanmiyorlar emin olun
Bu genelleme öğretmenlere de yapılıyor. Oo sen ögretmensin 5bin maas alıyorsundur deniyor. Hemsirelere de yapılıyor. İnsanlar kendinden yüksek maasli birini hemen zengin ilan ediyorAslında haklılık payı var. Bir arkadaşım vardı eşi göz doktoru kendisi ev hanımı idi. Hep duyardım başkalarından ne güzel eşi doktor oh miss hayatı yaşıyor, kendisi ev hanımı ama bak koskoca doktor ile evlenmiş gibi. Ve benim düşüncem bu şekilde düşünenler kesinlikle doktorluğun ve ailesinin yasadıgı sıkıntıları bilmeyen cahil kesim. Babamın arkadaşı da doktor eşi ilkokul mezunuydu aynı şekilde ona da bu şekilde yaklaşıyorlardı. Her ikiside doktor ise bu defa da konu sahibi gibi paraları var arabaları var diye bakılıyor.
E ama siz insanlari yalanci konumuna sokarsaniz dogal olarak dogrusunu soyleme ihtiyaci duyuyoruzValla kusura bakmayın benim kafam döndü artık,Profsa Prof ne güzel allah versin ben sadece konu sahibesine yazmıştım okuyan geldi sıkıldım yani
3 ay tatilin var. Yata yata para kazanıyorsun (!). Mesain erken bitiyor(!). Okuyup okuyup geçiyorsun derslerde tabi kıskanacaklar...Ben de çok kıskanılıyorum öğretmenim diye, doktorlar bile beni kıskanıyor inanır mısınız
Aslında haklılık payı var. Bir arkadaşım vardı eşi göz doktoru kendisi ev hanımı idi. Hep duyardım başkalarından ne güzel eşi doktor oh miss hayatı yaşıyor, kendisi ev hanımı ama bak koskoca doktor ile evlenmiş gibi. Ve benim düşüncem bu şekilde düşünenler kesinlikle doktorluğun ve ailesinin yasadıgı sıkıntıları bilmeyen cahil kesim. Babamın arkadaşı da doktor eşi ilkokul mezunuydu aynı şekilde ona da bu şekilde yaklaşıyorlardı. Her ikiside doktor ise bu defa da konu sahibi gibi paraları var arabaları var diye bakılıyor.
Ve yeni taşınmışlar . Nasıl oluyor anlayamadım. Yeni de oraya taşınıldığına göre aynı standartlarda olmaları lazım değil mi ?Doktorla aynı sitedesiniz ama kira ödeyemiyorsunuz.
Öğretmen için de oo 3 ay yattığın yerden alıyorsun, avukat için sallıyorsun yalanları alıyorsun paraları diyenler de var konudan dolayı doktor örneğini verdim sadeceBu genelleme öğretmenlere de yapılıyor. Oo sen ögretmensin 5bin maas alıyorsundur deniyor. Hemsirelere de yapılıyor. İnsanlar kendinden yüksek maasli birini hemen zengin ilan ediyor
Valla gayet de profesor annesi babasi , hatta babasi sagolsun babamin tedavisine destek oluyor hatta
Bakın daha önce de yazdım şu anda da yazıyorum şimdiye kadar aktif olduğum grupta bir kez bile drluk üzerinden yorum yapmadımE ama siz insanlari yalanci konumuna sokarsaniz dogal olarak dogrusunu soyleme ihtiyaci duyuyoruz
Konu sahibesinin bakış açısı bana çok tanıdık geldi yorum yaptim duyan geldi
Valla gayet de profesor annesi babasi , hatta babasi sagolsun babamin tedavisine destek oluyor hatta
Bakın daha önce de yazdım şu anda da yazıyorum şimdiye kadar aktif olduğum grupta bir kez bile drluk üzerinden yorum yapmadımE ama siz insanlari yalanci konumuna sokarsaniz dogal olarak dogrusunu soyleme ihtiyaci duyuyoruz
Konu sahibesinin bakış açısı bana çok tanıdık geldi yorum yaptim duyan geldi sizin Çevrenizde oyle
Konu detaylarına, tartışma geçmişine bakmadım inanın sadece bu konu üzerine yorum yazdımtabiki olabilir ben asla olamaz demedim, vardir illaki oyle dusunen de. ama bu hic arkadasi olmayacak dereceye nasil gelir onu anlamiyorum. mesajimda da zaten doktorlugun kiskanilacak bir sey olmadigini yazmistim. ama dedigim gibi bahsi gecen uyede de bence bu yonde bazi sorunlar var. cevrenin kiskandigi kadar “benim kocam doktor” sendromlu hanimlar da olabiliyor.
cidden simdi bu konu yuzunden banlanacagima inanamiyorum
Zaten aynı imişler sanırım korona dolayısı ile ikiside ıssız kalmışVe yeni taşınmışlar . Nasıl oluyor anlayamadım. Yeni de oraya taşınıldığına göre aynı standartlarda olmaları lazım değil mi ?
Ama yeni taşınmışlar o zaman nasıl taşındılar ? Corona işleri etkileyeli 3 ay oluyorZaten aynı imişler sanırım korona dolayısı ile ikiside ıssız kalmış
Aynen o mesleğe gelene kadar kimler neler cekti bilmiyorlarÖğretmen için de oo 3 ay yattığın yerden alıyorsun, avukat için sallıyorsun yalanları alıyorsun paraları diyenler de var konudan dolayı doktor örneğini verdim sadece
Bakın şunu belirteyim bende asla kocam Dr sendromu yok hatta benle evlenene kadar bir eczacı bir mühendis bulamadin mi geyiği döner evde ,kendisiyle bu yüzden bir evlilik yapmışıma kadar geliyor laf ki bu çok ayip 7 haftalik hamileyim sali gunu bebegimin kalp atislarini duyar miyim diye dusunurken konu buralara geldi oturdum aglıyorum size ve sizin gibi kadınlara yazıklar olsuntabiki olabilir ben asla olamaz demedim, vardir illaki oyle dusunen de. ama bu hic arkadasi olmayacak dereceye nasil gelir onu anlamiyorum. mesajimda da zaten doktorlugun kiskanilacak bir sey olmadigini yazmistim. ama dedigim gibi bahsi gecen uyede de bence bu yonde bazi sorunlar var. cevrenin kiskandigi kadar “benim kocam doktor” sendromlu hanimlar da olabiliyor.
cidden simdi bu konu yuzunden banlanacagima inanamiyor4um
Benim hiç böyle bir sorunum yok,sadece şu an kendi çevremizde değiliz birkaç arkadaş dışında kimseden samimi bir enerji alamadık ama.bizden kaynaklı değil merak ediyorsaniz buyurun gelin misafirimiz olun belki ikna olup iftira atmayı bırakırsınıztabiki olabilir ben asla olamaz demedim, vardir illaki oyle dusunen de. ama bu hic arkadasi olmayacak dereceye nasil gelir onu anlamiyorum. mesajimda da zaten doktorlugun kiskanilacak bir sey olmadigini yazmistim. ama dedigim gibi bahsi gecen uyede de bence bu yonde bazi sorunlar var. cevrenin kiskandigi kadar “benim kocam doktor” sendromlu hanimlar da olabiliyor.
cidden simdi bu konu yuzunden banlanacagima inanamiyorum
Duygu somurusu? O zaman insanlara yalanci demeyin ki kimse de size yazmasin dimi?Bakın şunu belirteyim bende asla kocam Dr sendromu yok hatta benle evlenene kadar bir eczacı bir mühendis bulamadin mi geyiği döner evde ,kendisiyle bu yüzden bir evlilik yapmışıma kadar geliyor laf ki bu çok ayip 7 haftalik hamileyim sali gunu bebegimin kalp atislarini duyar miyim diye dusunurken konu buralara geldi oturdum aglıyorum size ve sizin gibi kadınlara yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?