- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
izlenip beğeni almasına sevindim.
Konuyu okuyunca aklıma geldi bu film, aradım buldum valla :) demek ki evrensel duygulardan; sadece uzaktan gördüğün hayatların seninkinden daha iyi olduğu yanılgısına kapılmak ...
Bu arada konuyla hiç alakası yok ama madem bu kısa filmim reyting aldı ,ennn sevdiğim kısa filmi paylasayim . Zima MavisiSadece on dakika ama çok anlamlı
Ve arkadaslar konu dışı bulan dislike atsın,gözünüzü seveyim kiblemeyin :) bıhtım her hafta iki gün konu dişi mesaj'dan gonderilmekten
Evet yeni taşındım yan komşumu tanımıyorum bile ama evli ikiside doktor bir kızları var hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri siteye gidip gelirken gördüğüm kadarıyla piyasadaki en lüks arabalardan birine sahipler ve onlarda bizim gibi genç sayılır. İnançlı bir insanım hepsi gelip geçici biliyorum ama elimde olmadan kendime bakıp üzülüyorum. Biz daha kirayı ödeyemedik bu ay, bebek istedik kimyasal gebelik geçirdim, eşimse işsiz kaldı bir süredir. Bir onlara bir bize bakıyorum elimde olmadan.
Hahaha süper tespit@Esmeralda41
Ohoo bir tek siz haklısınız biz işgüzariz. Ben üzüldüm dedim şimdi siz uzuldunuz hep rol caliyorsunuz ama olmaz ki böyle. Birazcık bize de duygu bırakın. En azından ilk hissettigimizi almayın. Zaten yeterince gururunuz oksanmadi diye hirslandiniz farkindayiz da habire biz kadınlara giydirip sadece biz kadinlarin olduğu yerdesiniz
Benim de eşim muhasebeci herkescikler kisakiniyo biziValla kusura bakmayın benim kafam döndü artık,Profsa Prof ne güzel allah versin ben sadece konu sahibesine yazmıştım okuyan geldi sıkıldım yani
Cheryy bi ara buldun gibi hatırlıyorum ya yinemi gol değilBir kocam bile yok be isyannnnnnnn
Hangi ülke orası???Ozendiginiz hayata ulasmak icin cabaniz oluyorsa ozenin, iyidir.
Muhtemelen lisede bir cok gun gezip eglenmek yerine ders calistilar.
Tip fakültesinde sabahlara kadar calistilar.
Ablam doktor, ben ugrasamam diye olmadim. (Turkiyede okumadik. sinava girip derece falan yapmak gerekmeden tip fakultesine giriliyordu, emek veren mezun da oluyordu okudugumuz ulkede)
Simdi gelip onla kendimi kiyaslayamam cunku ben cilgin partilerken ablam cilgin inekliyordu. Bir mukafati olmali :)
Hangi ülke orası???
Bende ülkeye hayran oldum.vay be..
Almanya mı?
Veya Butik Iskandinav ülkelerinden biridir..
Yok şu an için değil.. benim çevrem büyük.Yok canım, fransa.
Bir cok yerde türkiyeye gore cok kolay. Biz orda dogup buyuduk.
Erkek kardesim liseyi turkiyede bitirdi. Sinava girdi. Cok dusuk bir puanla tip fakultesi kazandi kibrista, burssuz yakindogu universitesi.
Fransaya basvurduk. 1 sene orda okudu. Kibrisa kayit falan yaptirmadik. 1 senenin sonunda bursaya geldi burda devam ediyor.
Avusturya da bulgaristan da cok rahat turkiyeden aliyor öğrenci. Baska ulkelerde de vardir. Imrendiginiz icin soyluyorum, belki etrafinizda ogrenci varsa isinize yarar. Cok zor bir sey degil.
Özenmek çok normal özendigimiz seylere bolca dua etmeliyiz hatta ozendigimiz insanlarada nazarimiz degmesin diue masallah diyip duayi eksik etmemek... ozendigimiz istedigimiz şeylere dua etmek cok güc verici bir taktikEvet yeni taşındım yan komşumu tanımıyorum bile ama evli ikiside doktor bir kızları var hayatımda gördüğüm en güzel bebeklerden biri siteye gidip gelirken gördüğüm kadarıyla piyasadaki en lüks arabalardan birine sahipler ve onlarda bizim gibi genç sayılır. İnançlı bir insanım hepsi gelip geçici biliyorum ama elimde olmadan kendime bakıp üzülüyorum. Biz daha kirayı ödeyemedik bu ay, bebek istedik kimyasal gebelik geçirdim, eşimse işsiz kaldı bir süredir. Bir onlara bir bize bakıyorum elimde olmadan.
Ben de buna benzer birvsey yazacaktım. Şu hayatta tek özendiğim şey hiç-bir şey üretmeden bomboş içerikler ve paylaşımlarla milyonları götüren youtuber/ influencer tayfa. Özenmek de doğru kelime mi bilmiyorum ama nasıl oluyor bu iş nasıl takip ediliyor ve bunca kazanabiliyor, kitleleri bu kadar etkileyebiliyorlar aklım.l almıyor. Bunca yıl boşuna okumuşum çalışmışım diyorum onları görünceDoktorları falan bırakın da danla bilic story başına 17 bin alıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?