Yanımda başkalarına bakıyor

Nvbianprincess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
180
98
38
Merhaba,
Konuya hemen gireyim erkek arkadaşımla aramız iyi beni sevdiğini hissettiriyor tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama. Hatta kavga bile etmiyoruz bu kadar iyi aramız ama ben onda uzun zamandır birşey farkettim, dışarı çıktığımızda , sinemada , kafede vs çoğunlukla birilerine baktığını görüyorum birde çaktırmadan bakmaya çalışıyor sanki ben anlamayacağım. Çok uzun zaman önce birinin bacaklarına bakarken gördüm uyardım ben böyle şeylere gelemem ayrılırım dedim ben onun ayakkabısına baktım akrabamda da aynısı var o sandım falan dedi neyse dedim geçenlerde bi kadın önümüzden gidiyordu kalçalarına baktığını gördüm. Geçen gün yine baktı uyardım yok öyle birşey dedi neyse kapandı konu bugün yine bi kızın bacaklarına baktı ve bende film koptu tüm buluşma boyunca soğuk durdum erkenden eve döndüm neyin var diye sorup durdu söylemedim bu akşam ayrılmayı düşünüyorum çünkü benim en nefret ettiğim erkek tipidir bu. Siz ne düşünüyorsunuz ve sizce ayrılmak isterken ona nasıl söylemeliyim aklımda toparlayamıyorum cümleleri. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Gerçekten baktığına eminseniz , hissediyorsanız öyle verin ayrılık kararını derim.

Kac yasinda bu adam?

Yani gerçekten içine düştüğünü zz durum kötü üzüldüm yani bu nebicim bir ahlak anlayışıdır allah afetsinnn medeni insanlar gibi ayrılacağını söyle hatası 1 değilse baştan herseyi göstermiş zaten ilerisi icin

Hiç zaman kaybetmeden terkedilmesi gereken erkek modeli. Yanında başka kadınlara bakıyorsa, yanında yokken neler yapacaktır tahmin etmek zor değil dimi? Ayrılırken de karakter olarak birbirinize uygun olmadığınızı, kendisi ile bir gelecek düşünemediğini söyleyip bitirebilirsin. Lafıda ilişkiyide fazla uzatmaya gerek yok..

En nefret ettigim erkek modeli ..
Yaninda sevgilisi veya esi , baskasinin esine veya sevgilisine sokakta gecen bayana bakmasidir ..

Akrabasinda ayakkabi varmis , peki kalcada akrabasinda varmiymis sorsaydin keske ..

Bence dusuncelerini acikca soyle ve ayeilmak istedigini soyle..
Lafi dolandirmaya gerek yok sebeb belli ..

Gercekten sinir bozucu ne saniyosa kendini yaninda gul gibi sevgilisi var erkeksin bakarsin da abartmanin luzumu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…