Yanımda başkalarına bakıyor

Çünkü görüyorum onun baktığı yöne bakınca
Bir alışveriş merkezinde birinin baktığı yöne bakıp istediğini görmek çok mümkün ama. Aynı yönde bir çocuk suratı ve bir kadın kalçası olabilir. Belki çocuğun sevimliliğine baktı. Ya da bir vitrine bakarlen görüş alanına kadın bacağı girdi. Aynı yöne bakmak emin olma için yeterli değil bence.

Gogordugumuzde t: 38136095 .!.:
Erkeklikle bakmanın bi alakası olduğunu düşünmüyorum bizde kadınız bakalım o zaman o kadar çok yakışıklı erkek var, bizimkide göz değilmi.
Yakisikli gordugumuzde zaman zaman gozumuz takilabilir onlarin da guzel gordugunde takilabilir ben bunun abartilmasinin yanlis oldugunu savunuyorum zaten baksinlar demiyorum

Güzel kız veya erkek gördüğümüzde biz bile bakıyoruz.
Bakmıyorum diyen erkek yalan söyler.

ozaman hiçbir erkekle beraber olmuycaksınız.

hos degil hangi kadın sevgilisinin veya esinin yanındayken ustelik.. baska kadının bacaklarına kalcasına orasına burasına bakmasını kabullenir veya normal karsılar bunu normal karsılamakta ezikce geliyor bana ben biriyle birlikteyken heleki sevgilim yanımdayken hicbir erkege dikkatlice bakmadım goz bu tabi cevredeki insanlar bakıs acımızda birine baktıgında guzel veya cirkin oldugunu direkt olarak beyin algılıyor ama ona surekli bakmak bacagına gogsune poposuna bunlar normal olmayan davranıslar ve saygısızca..

Sen de cok iyi niyetlisin ama :)
Ama bak aklıma ne geldi.
Eski esimle birgün Muzo'nun stand up gösterisine gitmistik. Adamin pantolonu hosuma gitti. Eski esime dedim ki
'Bak cok hos yakisir sana da'
Bana 'sen elalemin erkeginin orasina burasina mi bakiyosun?' Dedi.

Öyleyim valla cicim. Muhtemelen benimki bir hatunun içine düşse farkına varmam.
Pantolondan oraya buraya gelmesi de değişik olmuş. Aklı fikri orda heralde adamın.

sevgin gözünü kör etmemiş yol yakındayken ayrıl ınkat edecektır bakmadım etmedim dıye o konulara hıç gırme dünya görüşlerimiz ayrı ilişkımızde gelecek goremıyorum gibi cümlelerle yol ver

Öyleyim valla cicim. Muhtemelen benimki bir hatunun içine düşse farkına varmam.
Pantolondan oraya buraya gelmesi de değişik olmuş. Aklı fikri orda heralde adamın.
Son bombasını da yazip kacayim.
Buranin varos bir mahallesinde, avlulu evinin önünü supuren, basma etekli, yazmasi kundakli, etegin altindan pijamasi gozuken bir kadinin yanindan gecerken aynen soyle dedi:
- Bu kadının bu sekilde durmasi hic iyi degil, erkekler tahrik olabilir...

Çoğu dişinin etek şort giyememesine sebebiyet veren yaratıklardan. Hadi bir oldu tamam da sürekli sürekli iğrenç. Acaba kendi sevgilisinin kardeşinin orasına burasına baktıklarında nasıl tepki veriyor, ayakkabısına bakmışlardır mı diyor? Böyk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…