- 1 Ekim 2014
- 180
- 98
- 38
- Konu Sahibi Nvbianprincess
-
Erkeklikle bakmanın bi alakası olduğunu düşünmüyorum bizde kadınız bakalım o zaman o kadar çok yakışıklı erkek var, bizimkide göz değilmi.Gercekten sinir bozucu ne saniyosa kendini yaninda gul gibi sevgilisi var erkeksin bakarsin da abartmanin luzumu yok
Bir alışveriş merkezinde birinin baktığı yöne bakıp istediğini görmek çok mümkün ama. Aynı yönde bir çocuk suratı ve bir kadın kalçası olabilir. Belki çocuğun sevimliliğine baktı. Ya da bir vitrine bakarlen görüş alanına kadın bacağı girdi. Aynı yöne bakmak emin olma için yeterli değil bence.Çünkü görüyorum onun baktığı yöne bakınca
Yakisikli gordugumuzde zaman zaman gozumuz takilabilir onlarin da guzel gordugunde takilabilir ben bunun abartilmasinin yanlis oldugunu savunuyorum zaten baksinlar demiyorumGogordugumuzde t: 38136095 .!.:Erkeklikle bakmanın bi alakası olduğunu düşünmüyorum bizde kadınız bakalım o zaman o kadar çok yakışıklı erkek var, bizimkide göz değilmi.
Katılıyorum sizeGüzel kız veya erkek gördüğümüzde biz bile bakıyoruz.
Bakmıyorum diyen erkek yalan söyler.
ozaman hiçbir erkekle beraber olmuycaksınız.
41 yasinda zipzip, tenesire mi yatircan kizKac yasinda bu adam?
Erkeklikle bakmanın bi alakası olduğunu düşünmüyorum bizde kadınız bakalım o zaman o kadar çok yakışıklı erkek var, bizimkide göz değilmi.
Sen de cok iyi niyetlisin ama :)Bir alışveriş merkezinde birinin baktığı yöne bakıp istediğini görmek çok mümkün ama. Aynı yönde bir çocuk suratı ve bir kadın kalçası olabilir. Belki çocuğun sevimliliğine baktı. Ya da bir vitrine bakarlen görüş alanına kadın bacağı girdi. Aynı yöne bakmak emin olma için yeterli değil bence.
Ahahahahahaaa, koptum valla, alemsin..41 yasinda zipzip, tenesire mi yatircan kiz
Öyleyim valla cicim. Muhtemelen benimki bir hatunun içine düşse farkına varmam.Sen de cok iyi niyetlisin ama :)
Ama bak aklıma ne geldi.
Eski esimle birgün Muzo'nun stand up gösterisine gitmistik. Adamin pantolonu hosuma gitti. Eski esime dedim ki
'Bak cok hos yakisir sana da'
Bana 'sen elalemin erkeginin orasina burasina mi bakiyosun?' Dedi.
Son bombasını da yazip kacayim.Öyleyim valla cicim. Muhtemelen benimki bir hatunun içine düşse farkına varmam.
Pantolondan oraya buraya gelmesi de değişik olmuş. Aklı fikri orda heralde adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?