- Konu Sahibi Nvbianprincess
-
Çok uzun zaman önce birinin bacaklarına bakarken gördüm uyardım ben böyle şeylere gelemem ayrılırım dedim ben onun ayakkabısına baktım akrabamda da aynısı var o sandım falan dedi.....Siz ne düşünüyorsunuz ve sizce ayrılmak isterken ona nasıl söylemeliyim aklımda toparlayamıyorum cümleleri. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Merhabalar arkadaşım, en az 4-5 konu okudum son günlerde; ilk sorunuz yaş. Bende tebessüm ettim biran .Kac yasinda bu adam?
Off ffffffKac yasinda bu adam?
Kac yasinda bu adam?
Bencede offfOff ffffff
Merhabalar arkadaşım, en az 4-5 konu okudum son günlerde; ilk sorunuz yaş. Bende tebessüm ettim biran .
biz de ilk tebessüm ediyorduk cırkını çıkardı arkadaş, kadınlar kulübü en'lerde baya bi ödül topladı kendisiMerhabalar arkadaşım, en az 4-5 konu okudum son günlerde; ilk sorunuz yaş. Bende tebessüm ettim biran .
Ya benim bey kimseye bakmıyor, ya ben çok safım. Nasıl bu kadar emin onun bacağına bunun kalçasına baktı diyebiliyorsunuz ki?
Onun yaninda sizde bakislarinizla bir erkegi takip edin abartircasina hatta geriye fln donun gorsun ben bunu uygulamistim eski sevgilim o kadar bozulduki bir daha kimseye baktigini gormedim
Merhaba,
Konuya hemen gireyim erkek arkadaşımla aramız iyi beni sevdiğini hissettiriyor tabi ne kadar doğru bilmiyorum ama. Hatta kavga bile etmiyoruz bu kadar iyi aramız ama ben onda uzun zamandır birşey farkettim, dışarı çıktığımızda , sinemada , kafede vs çoğunlukla birilerine baktığını görüyorum birde çaktırmadan bakmaya çalışıyor sanki ben anlamayacağım. Çok uzun zaman önce birinin bacaklarına bakarken gördüm uyardım ben böyle şeylere gelemem ayrılırım dedim ben onun ayakkabısına baktım akrabamda da aynısı var o sandım falan dedi neyse dedim geçenlerde bi kadın önümüzden gidiyordu kalçalarına baktığını gördüm. Geçen gün yine baktı uyardım yok öyle birşey dedi neyse kapandı konu bugün yine bi kızın bacaklarına baktı ve bende film koptu tüm buluşma boyunca soğuk durdum erkenden eve döndüm neyin var diye sorup durdu söylemedim bu akşam ayrılmayı düşünüyorum çünkü benim en nefret ettiğim erkek tipidir bu. Siz ne düşünüyorsunuz ve sizce ayrılmak isterken ona nasıl söylemeliyim aklımda toparlayamıyorum cümleleri. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Benim ki beni vurur herhalde, bence bu riskli bir yöntem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?