Yanımda başkalarına bakıyor

en nefret ettiğim erkek tipi.

bir de sen yanındayken bakıyor, sen yokken ne yapıyordur düşünemiyorum.

ayrılmaya karar vermekle en doğrusunu yapmışsın.

erkeklere hiç taviz vermeyeceksin yoksa tepene çıktıkça çıkar.

böyle erkeklere tahammül etmeye çalışmanın anlamı yok.

Hatasını tekrarlamaya devam etmiş.

"Bunlara gelemem ayrılırım" dediyseniz, böyle iddialı bir cümle kurduysanız gereğini yapacaksınız haliyle...

Dediğinizi yapmış olacaksınız, ayrılmak için kafanızda cümle toparlamaya gerek var mı?

Daha evvel konuştunuz da ne oldu, ayakkabılarına baktığını söylemiş kadının...

Böyle pişkin bir adamdan daha saçma palavralar duymak istemiyorsanız konuşmadan yapın aklınızdakini...

ilk çıkmaya başladığımızda birkaç kere ben de yakaladım sevgilimi öyle bakarken. ama hani sapıklık falan değil, bazıları gerçekten çok dikkat çekiyor ve yine de rahatsız oluyordum ben. bi gün eline sigaramı değdirdim, "ayy çok pardon canım dalmışım, sen nereye bakıyordun" dedim. o son oldu.
ha şimdi yine bakıyoruz ama hatun kasım ortasında şort falan giymiş oluyor, yani çok abes bi şey oluyor öyle bakıyoruz. beraber bakıyoruz sonra da geyiğini yapıyoruz yani. ama belli ki sizinki böyle değil.
başka bi hikaye daha anlatmaya çalışıcam. tamamlayamayabilirim kusura bakmayın.
sevgilimin bi erkek arkadaşı vardı. her geçen kıza bakar bi de yorum yapardı. çok rahatsız olurdum ama beni ilgilendiren bi durum olmadığından çok da muhatap olmazdım. sonra bi gün bana da bakarken yakaladım, başka şeyler de yapıyordu...
yani siz bu adamı arkadaşlarınızlada muhatap edeceksiniz. kimseye travma yaşatmaya hakkınız yok.

Göz göze geldiğiniz zaman, sizin dışınızda kalan tüm dünyayı silen gözlerle size bakabilecek bir sevgiliniz olmasını dilerim. Bu kişi o kişi değil gibi... Umuyorum üzülmezsiniz...

simdiden böyleyse ilerde düşünemiyorum. oyle hayat mi gecer. bitirin. ben ilerde nasil olur devam eder mi diye dusunemem bi gelecek istiyorum boyle olmaz de.. pislik adam

Onun yaninda sizde bakislarinizla bir erkegi takip edin abartircasina hatta geriye fln donun gorsun ben bunu uygulamistim eski sevgilim o kadar bozulduki bir daha kimseye baktigini gormedim

Onun yaninda sizde bakislarinizla bir erkegi takip edin abartircasina hatta geriye fln donun gorsun ben bunu uygulamistim eski sevgilim o kadar bozulduki bir daha kimseye baktigini gormedim

Benim ki beni vurur herhalde, bence bu riskli bir yöntem :)

iyi ki ayakkabılarına demiş kızın memelerine bakıpta daha önce sanki bir yerde gördüm dememiş...

yalan külliyen yalan iyi kıvırdım sanmış batmış yan balık

hiç sevmem başkasına bakan erkeği,çok rahatsız olurum hele birde kafaya taktıysam sürekli gözüm üstün de olur.

ne demek ya

eli işte gözü oynaşta derler böylelerine

bence artık seninle görüşmek istemiyorum diyebilirsin lafı uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum. ve kadınlar bu gibi şeyleri kesinle hisseder ki ben de aynı durumu yaşadım. görüşmek ve konuşmak gereksiz.

Benim ki beni vurur herhalde, bence bu riskli bir yöntem :)

ben de şöyle konulardan sonra kocamın kimseye bakıp bakmadığını takip eder oldum yeminle psikolojimi bozdu kk adam bi baksa yandı, ha bakmıyo bakmıyo da ben onu takip ederken salgıladığım adrenalinle bi süre kendime gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…