Âmin!
Hayir canım, ben/biz ağır bir şeyler yaşadık, ama Allahım nazarlardan korusun, kötü insanlardan korusun!, asla (şimdilik) pişman değilim, aksine iyiki cezareti alıp devam etmiştim dedim. Ama herkez okadar şanlı olamaz. Bazen büyük oynamamdan gerekir.
Ama neden sordun canım? Emin olamadığın bir konumu var, yoksa öylesinemi sordun?
valla canım şu son sıralar bunu bende çok merak eder oLdum
keşke türk olmasaydım diyorum evlenirken bir sürü saçma sapan adetle uğraşıp erkek tarafında hizmetçi olarak görülmezdik. dışarıda ne güzel sadece kadın ve erkek var evlenirken bizde dıdısının dıdısı bile karışma hakkı görüyor kendinden.
evleneceksen yabancı bir erkek bulurdum şimdiki aklım olsa. hem bana değer verirdi hem elin yobaz ailesiyle uğraşmazdım.
merhaba kızlar
erken evlenmekten kastınız nedir? hani bazı evli arkadaşlar demişler ya erken evlendim veya erken evlenmedim diye. ne zaman erken olur ya da ne zaman olmaz? sadece yaş baz alınarak mı söylenen bişey bu?
ben 24 yaşındayım. 1 senelik çok güzel giden bi ilişkim var. erkek arkadaşımın ailesi de aileme uygun insanlar. onun işi var fakat ben henüz iş bulamadım. artık babama söylemem için ısrar etse de ben erken olduğunu düşünüyorum mesela. onu ne kadar tanısam da sevsem de kendi ekonomik özgürlüğümü elime almadan ciddi adımlar atma niyetinde değilim. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
erken yasta evlendıgım ıcın pısmanım sımdıkı aklımla hıc evlenmem heralde :)))
Ben evlendiğime pişman oldum.
Neyseki son zamanlarda daha iyiyim.
Ama çok pişman olmuştum yürekten bunu söyleyebilirim..
Şimdiki aklım olsa istediğim ne varsa hayallerim adına sevdiğimin sözüne güvenmezdim
onlar gerçekleşmeden evlenmeyi bırak nişanlanmazdım bile.
Verilen tüm sözler unutuluyor evlendikten sonra artık benim ohhh mis moduna giriyo
erkek milleti...
Sana önerim aşkın uğruna hayallerinden,kendinden fazla ödün verme..
Kendini unutarak sevme..
Kaynananın kaynana olduğunu, görümcenin görümce olduğunu, eltinin elti olduğunu unutma..
Mesafeli ol mesafeni koruki senden çekinsinler emin ol senden çekinmeleri güzel bir şey..
Kayıngillerle çok samimiyetin fayda getireceğine inanmıyorum ben.
Çok sevmesinler sevmelerinden daha mühimi saygı duymaları inan.
Sana isteklerine,görüşlerine,kişiliğine saygı duysunlar.. yemişim sevgisini.
Onların sevgisinden ne olur hep sahte..
çok güzel söylemişsiniz bende sizin gibi düşünüyorum erkek tarafına birazz mesafeli olucaksın ki senden çekinecekler.peki birşey sorabilir miyim?siz sevginiz için nelerden vazgeçtiniz de pişman oldunuz?ben şu an çalışıyorum ama kadrolu işte değilim evlenip hamile kalınca da işimi bırakmam gerekecek.kadrolu işe girmeden evlenmemeli miyim sizce.
keşke türk olmasaydım diyorum evlenirken bir sürü saçma sapan adetle uğraşıp erkek tarafında hizmetçi olarak görülmezdik. dışarıda ne güzel sadece kadın ve erkek var evlenirken bizde dıdısının dıdısı bile karışma hakkı görüyor kendinden.
evleneceksen yabancı bir erkek bulurdum şimdiki aklım olsa. hem bana değer verirdi hem elin yobaz ailesiyle uğraşmazdım.
Şükürki çok hayalimden vazgeçmedim ama hiç bişey istemedim eşimi
sıkıntıya sokacak hiç bir maddi isteğim olmadı zaten her masrafı
ikimiz üstlendik...
Ama erkek tarafı yine de burunlarını her yere sokmayı bildiler emin ol..
Benim nişanım eşimin baskısıyla oldu o an alelacele nişanlandık daha işe girmemişti eğitimi vardı.
Eğitiminin bitmesini beklemediğime çok pişman oldum mesela..
Yani 10 ay nişanlı kaldık boşa sıkıntılarım oldu yok annemi ara babamı ara bilmem ne
sorumluluğu erken almak gereksizmiş.
Şimdiki aklım olsa düğüne 3 ay kala nişanlanırdım inan..
Kadrolu olmadan kesinlikle evlenme diyorum.
Erken evlenip iyiki evlenmişim hemen diyen görmedim,duymadım.
şu an görüştüğüm var aileler arası söz verildi gibi ama askerde.eylül gibi düğün düşünülüyor.bende 7 senedir bankada çalışıyorum ama kadroya geçemedim.sınavı geçsem geçicem ama geçemedim.diğer yerlerede çok uğraştım ama kazanamadım sınavları.26 ya gircem nisanda.daha ne kadar uğraşcam evlenincede denerim şansımı diye karar verdim ama doğrumu yaptım bilmiyorum.konuştuğum kişide destek oluyor çalış kazan diyor.ama 30 uma bile gelsem kesin girdikten sonra mı evlenseydim.iş güç çok zor olacağıda garanti değil ki...
Çok zor diyorsan hayatını ertelemen de pek doğru olmaz tabi..
Hakkında hayırlısı olsun..
çok yanlış bir düşünce...bende öyle sanırdım ama her evliliğin dinamikleri farklı oluyor....tek kriter kayınvalide değil yani...
şu an görüştüğüm var aileler arası söz verildi gibi ama askerde.eylül gibi düğün düşünülüyor.bende 7 senedir bankada çalışıyorum ama kadroya geçemedim.sınavı geçsem geçicem ama geçemedim.diğer yerlerede çok uğraştım ama kazanamadım sınavları.26 ya gircem nisanda.daha ne kadar uğraşcam evlenincede denerim şansımı diye karar verdim ama doğrumu yaptım bilmiyorum.konuştuğum kişide destek oluyor çalış kazan diyor.ama 30 uma bile gelsem kesin girdikten sonra mı evlenseydim.iş güç çok zor olacağıda garanti değil ki...
o kadar yıl aynı yerde çalışıyorsan kadrolu gibi olmuşsundur zaten, sınava gerek yokailelerin acelesi yoksa yaşın daha genç, çocuk da askerdeymiş, sınav ne zaman ki, çalış işte bir yandan da... ama araya aileler girip işi hızlandırıyorlarsa da, sevdiğin emin oldugun insansa da evlen derim... evliyken karıyer yapan insan da çok.
merhaba canım bence hiç bir hedefi olmayan yani okul ve iş anlamında ki bir bayan için en erken evlilik yaşı 22 23 olmalı.ama iş okul falan devreye girince bu yaş uzuyor 27 28 gibi değişiyor.bende 25 yaşındayım bekarım benimde bir birlikteliğim var nasip olursa eylül gibi düğün olucak 26 yaşımda evlenmiş olacağım.bende henüz işiöi tam anlamıyla elime almadım yani çalışıyorum ama kadroda değilim.sen güzel düşünmüşsün biraz daha bekle derim hedefini gerçekleştirmek için ama iş olmazsada fazla uzatma bence nasip bu işler çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?