yanlis es seçımi?

maşallah gerçekten insanlar onca yıl çıkıp birbirinden emin olup da evlenmeye şüpheli yaklaşırken siz kısa sürede evlenmişsiniz bu bana göre büyük risk ama sanırım nasip kısmet ötelemiş sizi :) evlilik toz pembe değil ama kabus da olmamalı her şeyden önce eşinizle mükemmel bir arkadaşlığınız var anladığım kadarıyla nice güzel seneler geçirirsiniz inş beraber :)

çok çok çok güzel bilgiler, hepimiz için çok değerli tüyolar bunlar çok teşekkürler.

şimdi yazdıklarınızın fotoğrafını çekip evlenmek üzere olan bi arkadaşıma da yolladım. benim de telefonumda hep olcak bu söyledikleriniz açıp açıp okuyacağım aklımda yer etsin diye.

inşallah mutluluğunuz daim olur hepimize de sizinki kadar güzel bir evlilik nasip eder Allah. tekrar çok teşekkürler

maaşallah gerçekten çok takdir ettim sizi.Allah mutluluğunuzu hiç ama hiç bozmasın.isteyen herkesede mutlu bir yuva nasip etsin inşallah.

kızlar hepinize bir ömür boyu mutlu olacağınız evlilikler diliyorum O karşınıza çıktığında kalbiniz size iki şey söylemeli O doğru İnsan ve mükemmel bir baba olacak bu sesi duyduğunuzda takın tek taşı parmağınıza.

amin inşallah :)

Ben Evlenmeden önce siz yazmalıydınız ve ben okumalıydım

Neyse umarım zararın neresinden dönersek kardır..

Şaka maka ben de ideal bir kadın değilim..
Biliyorum..

Özellikle renklendirdiğim kısımlara dikkat etmeliyim offf offf zor iş bu evlilik..
Allah herkese sizinki gibi bir evlilik yaşatsın..
Sizin de mutluluğunuz daim olsun

ne guzell..bıgun bende byle seyler hssedebılecekmıyım acabaa

Kimse ideal ve mükemmel değil ama çaba sarfetmek lazım işte çaba zor ama evliliğin huzurla sürmesi paha biçilmez.

Ben sirf kaynanam yuzunden cok pismanlik yasadim .. kocamin askindan ölsemde kayanamin boyle oldugunu bilseydim evlenmezdim .. Hergun aglamaktansa bi gun agla gecer gider ..
evlenirken esiniz kadar aileside onemli bunu asla gozardi etmeyin ..
Yasayarak ogrenmeyin, yasayanlardan ogrenin ...

çok üzüldüm yaşadıklarınızakaynananız nasıl bir karaktere sahip neler yaşadınız biraz bahseder misniz?

Arkadaşlar bekarim nasihat olmasi adina dertlesmek istedim.evlenip pişman olanlar var mi aramizda?keske yapmasaydim dedıginiz yanlislar?evlilikte pisman oldugunuz konular neler?hepimizin mutlu bir yuvasi olmasi dilegimle.
Daha Çok Yeni Evliyim Eşimle 1 ay sevgili 1 ay sözlü 2 ayda nişanlı kaldım sonra kaçtık kaçarak evlendim Düğünümü derneğimi herşeyimi yaptılar allah razı olsun çeyizimide eşim aldı evimizi kurduk ev tuttuğumuzda evin içi berbattı eşimle ikimiz kimseden yardım almadan evin badanasını boyanasını yaptık eşim gece 12 de geliyordu sabaha kadar boya yaptık sabah o işe gitti ben evi temizledim soğuk buz gibi betonda yattık üzerimize yorgan diye halı attık eşyalarımı aldım evime yerleştirdim koydum eşimin tarafı çok çok iyi insanlar dilerim rabbimden bir ömür boyu mutlu mesut yaşamayı ölümüde koca evinde tatmayı nasip eder allahım. getirdiği zorluklar var eğer beraber sırtlanırsan zorlukları paylaşırsan varken idare etmeyi bilirsen yokken de gene şükür edip eşine sıkı sıkı sarılırsan herşey yolunda gider diye düşünüyorum evleniceğin kişide çok önemli beraber Zorluklara sırtına alabiliceğin biri olmalı ki tadı keyfi çıksın. Evliliğim bana Okadar çoook tecrübeler ve hayatın gerçeklerini çetin yollarını gösterdiki anlatamam ama genede Şükürler olsun.. Bundan Sonra benim İçin sadece Kocam var gerisi yalan ona sıkı sıkı tutunmaya calısıyorum. Hayat arkadaşı Herşeyden Üstün gelirmiş bunuda anlamış oldum yeri geliyor İnsanın Ailesi eze biliyor. Yaşadıklarımı anlatsam Hayretler içinde kalırsın. Evlilik Dünyanın en tatlı şeyi. Ama en zoru da Dengeyi sağlarsan anlayışlı olursan mutlu olursun

bütün yaşadığınız zorluklara rağmen birbirinize sarılıp mutluluğu yakalamanız ne güzel.tabi bu evlendiğin kişiye göre değişir.sizin adınıza çok sevindim.umarım bir ömür mutlu olursunuz:)

saol tşkr ederim canım Dilerim mevlamda senin karşına helal süt emmiş Dünydaki herşeyden çok en çok sana değer verir. Tabiki Eş Seçiminde İnsanların bağzıları pişman bağzılarıda sevinçli olabiliyor. Kavun Değilki koklayıp alasın İnsanın karşısına bir kere fırsat düşer onuda çok iyi değerlendirmek gerek...

ahhhh kıyamazlar eee tazeler tabiiii:))) geçsin bakalım bir kaç yıl yine böyle konuşur ve düşünürsen ne mutlu size ki umarım öylee olur........

arkadaşlar bende şunu konuda kararsız kaldım sizce sadece aşk mı yoksa herşey den önce arkanızda duran sağlam bir
erkek mi yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…