yanlis es seçımi?

amin Rabbim kimseyi pişman etmesin umarım siz de bir ömür mutlu olursunuz:)

bencede çok doğru şeylere değinmişsiniz maddi özgürlük çok önemli.hepimiz doğru insanı buluruz umarım:)

arkadasim bende ucyili devirdim evliyim nasil baslarsan oyle devam edersin tartisirken birbirinize sayginiz orda belirliyor kendini yeniden dunyaya gelsem yine ayni insanla bir omur birlikte olmak isterdim kavga ederken bile hayatim canimli kulanip tartisiyoruz istem disi hani gerizekali derlerya tartisip bizde hayatim diyip tartisiyoruz :)) ha pisman oldugum seyler yokmu var neden yirmi alti yasinda evlendigim keske daha erken evlenseydim :)) cunku hamileliklerimde hep sanssizliklar yasadim henuz bebegimiz yok ve esim yurt disindaa calisiyor ikimizde universite mezunuyuz ben onun orda calistigini bilgigim halde cok karsiyken evlendim onunla cok yeni geldim yanina ama cok zaman ayri kaldik birbirimizden kesinlikle aile cok onemli onun aileisini aileme yakin olmasi kulturlerimizin yakin olmasi onemli

aileler ne kadar çok görüşürlerse o kadar sorun çoğalır düşüncesindeyim.çünkü her iki tarafta kusur bulur ve kusursuz insan olmaz.bu konuda babamdan biliyorum kız tarafı çok ince eleyip sık dokuyor haklı olarak.her konuda denk insanlar çıkarsın Rabbim karşımıza.Mevlam pişman etmesin zor bir karar...

çok hoş bi konu açmışsın canım tebrikler evlenipde pişman olan biri olarak bende burdayım demkki neymiş anne baba sözü dinliyomuşuuuz

:)ilk defa geç evlendiğine üzülen bir kişiyle karşılaştım çok şaşırdım:)ne güzel umarım bizlerde böyle söyleyebiliriz.tartışma şeklinizede bayıldım aklımın bir kenarında tutucam bunu.kültürler bencede çok önemli...inşallah bebeğinize kavuşur çok mutlu olursunuz:)

esimi tanimadan once evliligi asla dusunmezdim en erken 30 unda evlenirim derdim cok uzakti bana sorumluluk calisan biriydim insallah cok sever cok sevilirsin ki sende pisman olursun erken evlenmediginden :)) tesekur ederim dilegin icin ama iki aile arasi mesafe uzakti ayri illerdeydiler ayda bir gorusuyorlardi o yuzden sorunsuz atlattik senin bir iliskinmi var

tşk ederim canım.siz hangi konudan dolayı pişmanlık duymuştunuz...
1.asla derken aptal gibi aşık oldum ve kvalıde&görümceyle beraber oturmayı kabul ettım
2.annem ve babam bunlar ıyı ınsanlar deil aldanma derken onlara cephe aldım
3.ilk kavgada ailemın aynına dondugumde gitme artık dedıklerınde yine onları ezıp gectım gittim
Sonuç : 4.5 ayda biten bi evlilik sinir stres yuzunden kaybedılen bi bebek ve sinirleri bitmiş ben.
Şunu anladım ki duygularla asla hareket etmemek gerek eger bir daha evlenırsem ki sanmam mantık evlılıgı yaparım, ve aile eger hayır dıosa mutlaka bı bıldıklerı vardır.

evet canım ben sözlü sayılırım askerde şu anda eylül gibi düğün düşünülüyor nasip olursa.biz aynı ildeniz.ama yinede aileler sık görüşmemeye çalışıyor.bizim çabalarımızla:)bende nasip olursa 26 yaşında evlenmiş olucam.bakalım inşallah çok mutlu oluruz...Allah kimseyi pişman etmesin...

Bende bekarım 2 yılllık bir ilişkim var ama en çok korktuğumdur yanlış eş seçimi.Seçtiğiniz insan ömrünüz oluyor.Bu yüzden birazda korkuyorum evlilikten.Alllah herkese hayırlı eş nasip etsin.

Allah korusun çok zor şeyler yaşamışsınız.üzüldüm.anne ve bababın sözü gerçekten çok önemli.umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.bazen kaderin önüne geçilmiyor.sizinde öyle olmuş.Rabbim evliliğimizle imtihan etmesin.

amiin canım aminn..

mesela kültür farkı ben iç anadolu o güneydoğu bölgesi ...öncelikle kimin ailesine yakın oturacağız o sorun oldu.Evlendiğimizde bizimkilere yakın oturuyorduk ama eşim şimdi beni kendi memleketine yakın bir yere getirdi.Tayini falan çıkmadığı halde.hatta kendi memleketine de götürmek için uğraştı ama ben istemedim ama çok yıprandım .şimdi geldiğim yere alışamadım çok zor günler geçirdim.Annemler benimle konuşmadılar.. yemeklerini yapmakta zorlandım Çalışan bir bayanım ve onlarda çalışan bayan yok halinden anlamıyorlar...Sürekli hizmet bekliyorlar. Eşim daha yenşi yeni bana yardımcı oluyor ev işlerinde ne bileyim işte yani ben çok yıprandım tavsiye etmem asla

bende pişman olanlardanım ama kader işte alnımıza yazılmışsa yaşıyoruz.bunun keşkesi falan yok
evlilik bir kumar kimi kazanıyor kimi kaybediyor

açtığınız bir konuda '' Babam ,bana böyle bir damat getirdiğin için ailemize böyle bi insan soktugun için sana teşekkur ederım kızım''diyor. yazmışsınız eşinizle ailenizin arasının iyi olduğundan bahsetmişsiniz... :26: gerçekten çok kısa sürmüş evliliğiniz hakkınızda hayırlısı olsun bebeğiniz içinde üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…