Boşanmaların büyük bir çoğu cinselliğin iyi olmamasından, bunu ben değil istatistikler söylüyor zaten.
Kardeş kardeş olmasa bile büyük bir çoğunluğunuz orgazmı deneyimlemeden bedeninizi terk ediyorsunuz.
Yabancı toplumlarda da bitiyor çünkü sebep şu: Doğu tek eşliliğe takmış durumda önünü göremiyor.
Batı ise sürekli değiştirmeye takmış durumda aşık olmayı geçmiş değiştire değiştire değişimi sever olmuş karşısındakini değil.
Ama biz arada olduğumuz için benim düşünceme çok muktediriz aslında.
Cinsellikle aşkın bal gibi alakası var. İkisini de deneyimlemediğiniz için bilmiyorsunuz bence.
Çevrendekilerin buna saygı duymamasına ben burdan yaptığım yorumla bir şey yapamam zaten. Ayrıca bence saygı duyuyorlar ki seni içlerine almışlar.
Sen de saygı duymuyorsun o zaman onların fikirlerinin yanlış olduğunu düşünerek.
Eğer saygı duymamaktan kastın hakaret boyutu ise zaten yanlış çevredesin.
Hayır masum dokunuşlarla anlaşılcak bir şey değil. Açık ve net söylüyorum anlayamazsın.
Belki bir uzvu eksik ya.
Gene ruh uyumunu ara ben de öyle diyorum zaten ama aşık olmuşsun madem ruh uyumunu bulmuşsun neden yapmadın?
Çok garantici bir bakış açısı evliliğin güvencesine sığınmak. Acziyet bana göre. Açıkçası karşımdakinde biraz da cesaret olsun isterim ben her şey bir kenara.
bir erkek ilişkinin sürekliliği için bunu ön görüyorsa devam etmesin ! bu konu illa ki kişiden kişiye farklılık gösterecektir, ama benim ilişkim benim bedenim benim fikirlerim hatta geri kafalılıksa benim geri kafalılığım... ve beni bunlarla kabul edecek bir erkek benim erkeğimdir... yani burda sen yanlışsın diyenler bir de bu açıdan baksınlar... şarta şurta bakmaz ilişki aşk sevgi... sevgi kadar cinsellik kadar saygı da önemli... ve karşımdaki adam eğer adamsa, benim birlikte olmama isteğime saygı göstermeli...
Vallahi bir erkek bu yüzden benden ayrilacaksa yani akli bu yöne calisiyorsa o zaman erkeksiz kalayim
orgazmin tarifi nedir acaba?her insana farklidir bence!
ama arkadasin dedigi gibi adamlar cinselligi iliskinin gidisatini belirleyici görmüsler
orgazmin tarifi nedir acaba?her insana farklidir bence!
yasayana niye diye sorulmaz cünkü kendini kararidir..
ama yasamayana yok tasrali, tabiki terkedilirsin felan da denmez...
bence kararinin arkasinda dur, eger etrafindakilerin dedikleri yönde kendini degistirirsen tabiki bir farkin kalmaz onlardan...
yalniz bu yasayanda ahlaksiz yok öyle yok söyle demek degildir..
benim demek istedigim seni sen yapan seylerden vazgecme asla...
yasamak isteyen yasar, sonuna kadar yasadiginin arkasinda durur bu onun tercihidir..
bir de demek ki bugüne kadar hic biri gercekten sevmemis seni, cünkü eger gercekten seven sevdiginin kararina saygi duyar, onlar bencil ve sadece kendilerini sevmisler...
erkeklerin ilk düşşündüğü cinselliktiir zaten
yalnız kkalın o zaman siz
ama ben aynı evi paylaşıp,geceleri beraberv uyursam evlenebilirim
sürpriz olmasın sonra...
haa bana göre artık elimi tutunca heyecanlama çağı geçti
dediğim gibi bu adamın ev hayatı nasıldır,nasıl uyur ve kendi tatmininden önce beni düşünür müü
bunar önemli
denemeden almam ben
ben de bakir erkek isterim diyen bir tek kadın yok ortada o da çok tuhaf.
Erkeklerin ne zaman ilk düsündügü cinselliktir?yani bir kizla tanisinca ilk basta cinselligi mi düsünür?
ona bakilirsa insanlar yillarca sevgilisinide taniyamiyor ve sonradan ayriliyor yani cinsellikten haric konulardan.
ben elimi tutunca hala heyecananlardanimyani var hala öyleleri...
Erkeklerin ne zaman ilk düsündügü cinselliktir?yani bir kizla tanisinca ilk basta cinselligi mi düsünür?
ona bakilirsa insanlar yillarca sevgilisinide taniyamiyor ve sonradan ayriliyor yani cinsellikten haric konulardan.
ben elimi tutunca hala heyecananlardanimyani var hala öyleleri...
Zevk almadan sevişmekten bahsediyorum temelde. Sırf kocası istiyor diye mesela. Ne kadar farklıdır? Sarılmaktan alınan ruhani tatmini orgazm saymıyoruz değil mi.
Karara saygı duymamak açısından haklısınız ama bakire olmasan senle evlenmem diyen adam da en az saygı duymayıp benimle beraber olmadın defol diyen kadar ikiyüzlüdür. Bir de kadının cinsellik yaşamama kararının erkeklerin evlenme tercihlerine göre yönlenmesi çok zavallıca.Erkekler bizim Tanrımız mı ki bizim üstümüzde böyle bir hakları olsun. ben de bakir erkek isterim diyen bir tek kadın yok ortada o da çok tuhaf. Her şeyi yaşayıp kendini temiz birinde aklayacak cüreti buluyorlar demek.Bu da sadece bizim topluma özgü!Tam bir kara komedi.
evli bir kadınsınız.erkeklerin ilk cinseliği düşünmediğini mi söylüyorsunuz yani
ne zaman düşünürler peki.cidden merak ettim
yıllarca tanıyamıyoruz çünkü ya iç yüzlerini göstermiyorlar ya da yııllar geçiyor değişiyorlar
demek ki sadece heyecanlanmak işe yaramıyor
Çevremdeki bazı kız arkadaşlarım bile onu yaşamazsan olmaz, erkek bu lisede değiliz sonuçta mantığındalar.
Onlar bile hemcinsim olmalarına rağmen, erkeklere hak veriyor gerçekten anlayamaz oldum.
Hatta yine bir kızlı erkekli bir kaç arkadaşım bu konu açıldığında şu yorumu yapmışlardı. Tamam 20'lere kadar bakire olmak hoş olabilir ama 20'li yaşlardan sonra çok itici, ezik, taşralı bir görüntü dediler.İçten içe bozuldum yani, renk vermesem de.
bence o liseli değiliz erkek bu tabi diyen arkadaşların kendilerine eş arıyorlar !!! çoğunluga benzemek zorunlulugun yoksen ne düşünüyorsan mantıgın ne diyorsa doğru o !!!! önemli olan bunu yaşamak değil,yaşadıklarının sorumlulugunu alabilmektir!!! o taşralı, ezik ,itici diyen erkeklere de sorsan bahse girerim dürüstce cevap verseler evlencekleri kadının yalnız kendileriyle yaşamış olmasını isterler...olmayınca da kadını bi şekilde ezdikçe ezerler...bırakın yaaa en ileri görüşlüsü bile olsa türk erkeğinden bahsedince orda duracaksın !!! ha arkadaşım başkalarının düşüncelerine de pek önem verme çünkü insanlar her zaman asıl düşüncelerini söylemezler!!! sonuçta birşeyler yaşanacaksa yüzeysel de yaşanabilir
Bence din de böyle bir şey emretmiyor. Tanrı niye kendi verdiği dürtüleri saklamanızı istesin ki. Yanlış yorumlanıyor bir şeyler. Ordaki zina "aşık olmadan ilişkiye girmek". Yoksa nikahı düşünerek söylendiğini hiç zannetmiyorum. Yani bu durumda aşık olmayan evli insanlar da zina yapıyor.
Aynen ilk tanıştığı an bile ilk düşündükleri şey cinselliktir. Bizim de öyle esasen ama biz hanım hanım olduğumuzdan çaktırmadan düşünüyoruz.
Kim sevişemeyeceği insanla sevgili olmak ister ki tabi ki ilk düşündükleri şey o. Karşıdan bir erkek geliyor mesela huyuna mı bakarsın :)
İnsanlar ayrılabilir. Evet. Ama tek eşle öleceğim diye tutturursan ayrılamazsın işte, hala aşık olmasan bile.
Konu belki saçma gelecek ama ben bunu bu sıralar gerçekten dert etmeye başladım. Özellikle son dönemler hiç bir ilişkim doğru dürüst gitmiyor.
Ben bazı şeylerin evlilik sonrası yaşanması gerektiğini düşünenlerdenim. Ama ne yazıkki bu düşüncem sebebiyle hep, karşımdaki insanlar benden soğuyorlar, uzaklaşıyorlar.
Gerçekten sevgiye, aradaki hoş diyaloglara, bir insanın başka yerlerine değil de bizzat kendisine değer veren hiç mi erkek kalmadı?
İnanın bunu bir kişiyi baz alıp yazmıyorum. Eski sevgililerim dönmek ister ama hep bişeyler yaşamadan olmaz derler.
Son bir kaç ay içinde çıktığım bir kaç kişi onlarla cinsel anlamda birliktelik yaşamadım diye ya uzaklaştılar, ya da direkt bu şekilde olmaz dediler.
Arkadaş olan normal erkek arkadaşlarım, bu mevzu için benim için farketmez, her önüne gelenle birlikte olmayan biriyse ciddi ilişki olur zaten cinsellik olmadan bi ilişki yürümez , sen hatalısın diyorlar.
Çevremdeki bazı kız arkadaşlarım bile onu yaşamazsan olmaz, erkek bu lisede değiliz sonuçta mantığındalar.
Onlar bile hemcinsim olmalarına rağmen, erkeklere hak veriyor gerçekten anlayamaz oldum.
Hatta yine bir kızlı erkekli bir kaç arkadaşım bu konu açıldığında şu yorumu yapmışlardı. Tamam 20'lere kadar bakire olmak hoş olabilir ama 20'li yaşlardan sonra çok itici, ezik, taşralı bir görüntü dediler.İçten içe bozuldum yani, renk vermesem de.
Tabiiki de etrafımdakilere ben bunu yaşadım,yaşamadım diye anlatmıyorum ama son dönem gerçekten bu yüzden hiç bir ilişkim yürümüyor.
Buna rağmen elbette ben kendi düşüncemden sapacak değilim, hala evlilik öncesi yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum ama yaşadıklarım çok psikolojimi bozdu.
Aşka inancım kalmadı zaten. Herşey onun üzerine mi yaa.
Bi de anlamadığım çevremde,bunu yaşayanlar da gayet güzelce rahatça evleniyorlar da.
Böyle düşünen bir ben mi kaldım dünya da yaaaaa
Bişeylerin evlilik sonrası yaşamak istiyorum diye ben mi geri kafalıyım ya da yanlış mı yapıyorum?
Benim gibi düşünen varsa lütfen yazsın, eğer yalnız değilsem yalnız olmadığımı bilmek istiyorum
Ya da aşka inancım canlanması için bunu önemsemeyen erkek arkadaşlarınız varsa lütfen örneklendirin. Çünkü aşka umudumu yitirmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?