Yanlış olan ben miyim?

Vallahi bir erkek bu yüzden benden ayrilacaksa yani akli bu yöne calisiyorsa o zaman erkeksiz kalayim

orgazmin tarifi nedir acaba?her insana farklidir bence!

ama arkadasin dedigi gibi adamlar cinselligi iliskinin gidisatini belirleyici görmüsler

Konu acan arkadasim ben seni gercekten anlamadim.
Bilmiyorum ama bende burdakiler gibi cok sastim ya sende bir sey var yada cevren cok ilginc.
Bu kadarda degildir yani, tamam belki bir veya iki erkek sana böyle demistir ama hepsimi böyle davraniyor? O zaman sende birsey varki bu teklifi rahatca sunabiliyorlar.
Ben böyle birsey hic yasamadim, hep tanistiklarim benimle evlenmek istediler. Onun icin fazlada yorum yapamayacagim.
Fakat kafani böyle seylere odaklama, hayat cok güzel, sunda emin ol "bay dogru" yakinda seni bulacaktir. Ötekileride önemseme....
Herkes kendi hayatinin mimaridir, bunu unutma.

Ha bu arada yukarida bir konu aclimis ( Kisisel gelisim ) basligida su : ne düsünürsen onu cagirirsin...
Vallahi demin okuyunca sen geldin aklima buraya yazayim dedim.

Son düzenleme:
bir erkek ilişkinin sürekliliği için bunu ön görüyorsa devam etmesin ! bu konu illa ki kişiden kişiye farklılık gösterecektir, ama benim ilişkim benim bedenim benim fikirlerim hatta geri kafalılıksa benim geri kafalılığım... ve beni bunlarla kabul edecek bir erkek benim erkeğimdir... yani burda sen yanlışsın diyenler bir de bu açıdan baksınlar... şarta şurta bakmaz ilişki aşk sevgi... sevgi kadar cinsellik kadar saygı da önemli... ve karşımdaki adam eğer adamsa, benim birlikte olmama isteğime saygı göstermeli...

Zaten herkes farklılık gösterdiğini söylüyor.Asıl konu erkeklerin de bu koşulları ne kadar yerine getirdiği bence. Mesela diyelim ben adam daha önce birileriyle birlikte oldu diye reddettim. O zaman herkes tuhaf bakıyorken adamın bir şeyler yaşamış olması toplum açısından sorun değilken kadının yaşantısı neden sorun? Yoksa kadının reddetmesi haktır. Ama doğru sebeple reddedebilmeli.İstemediği için.Toplum öyle diyor ya da bakire değil diye biri evlenmeyecek tehdidiyle değil. Kaldı ki repertuarı değme kadınlardan daha dolu bakireler de mevcut. Bir kadını kendinden önce bir şeyler yaşadı diye aşağılayan bir erkek de saygısızlığıyla aynı muameleyi hak eder bence. Dediğim gibi her şey kafada. Beden sadece araçtır.

Son düzenleme:
yasayana niye diye sorulmaz cünkü kendini kararidir..
ama yasamayana yok tasrali, tabiki terkedilirsin felan da denmez...
bence kararinin arkasinda dur, eger etrafindakilerin dedikleri yönde kendini degistirirsen tabiki bir farkin kalmaz onlardan...
yalniz bu yasayanda ahlaksiz yok öyle yok söyle demek degildir..
benim demek istedigim seni sen yapan seylerden vazgecme asla...
yasamak isteyen yasar, sonuna kadar yasadiginin arkasinda durur bu onun tercihidir..
bir de demek ki bugüne kadar hic biri gercekten sevmemis seni, cünkü eger gercekten seven sevdiginin kararina saygi duyar, onlar bencil ve sadece kendilerini sevmisler...

Yani bazen hayretle okuyorum. "Eşim bana sen bakire olmasaydın evlenmezdim seninle diyor" yazıyorsunuz. Adam sizi değil bakire olmanızı sevmiş. Siz de "Beni cinselliği düşünmeden sevecek adam beni sevmiş olur" sanıyorsunuz. Her mal alıcısı gibi 0 km istemiş. Kullanacak çünkü...
Asıl bakire olmadığınız zaman sizi seven insanın gerçeken sevip sevmediğini anlayabilirsiniz. Ben bakireyken de bakire olmadığımı söylüyordum. Sırf bu yüzden. Hatta elimden gelse kolumu keserim bakarım etrafımda kim kalıyor o halimle beni gerçekten seven.

erkeklerin ilk düşşündüğü cinselliktiir zaten
yalnız kkalın o zaman siz
ama ben aynı evi paylaşıp,geceleri beraberv uyursam evlenebilirim
sürpriz olmasın sonra...

haa bana göre artık elimi tutunca heyecanlama çağı geçti
dediğim gibi bu adamın ev hayatı nasıldır,nasıl uyur ve kendi tatmininden önce beni düşünür müü
bunar önemli
denemeden almam ben

orgazmin tarifi nedir acaba?her insana farklidir bence!

Zevk almadan sevişmekten bahsediyorum temelde. Sırf kocası istiyor diye mesela. Ne kadar farklıdır? Sarılmaktan alınan ruhani tatmini orgazm saymıyoruz değil mi.

Karara saygı duymamak açısından haklısınız ama bakire olmasan senle evlenmem diyen adam da en az saygı duymayıp benimle beraber olmadın defol diyen kadar ikiyüzlüdür. Bir de kadının cinsellik yaşamama kararının erkeklerin evlenme tercihlerine göre yönlenmesi çok zavallıca.Erkekler bizim Tanrımız mı ki bizim üstümüzde böyle bir hakları olsun. ben de bakir erkek isterim diyen bir tek kadın yok ortada o da çok tuhaf. Her şeyi yaşayıp kendini temiz birinde aklayacak cüreti buluyorlar demek.Bu da sadece bizim topluma özgü!Tam bir kara komedi.

Erkeklerin ne zaman ilk düsündügü cinselliktir?yani bir kizla tanisinca ilk basta cinselligi mi düsünür?

ona bakilirsa insanlar yillarca sevgilisinide taniyamiyor ve sonradan ayriliyor yani cinsellikten haric konulardan.

ben elimi tutunca hala heyecananlardanim yani var hala öyleleri...

Yani tabi adamın sana cinselliği dayatması çok itici bir şey. İstemediğin halde sırf ilişki yürüsün diye yapmanı savunmuyoruz yanlış anlaşılma olmasın.
Ama isterken yapmamak tuhaf bana göre. Nedir bu dizginlerin sebebi yani. Bence din de böyle bir şey emretmiyor. Tanrı niye kendi verdiği dürtüleri saklamanızı istesin ki. Yanlış yorumlanıyor bir şeyler. Ordaki zina "aşık olmadan ilişkiye girmek". Yoksa nikahı düşünerek söylendiğini hiç zannetmiyorum. Yani bu durumda aşık olmayan evli insanlar da zina yapıyor. Ki zaten olayın içindeyken kötülüğünü görüyorsun. Karşındakini kırmamak için canın istemediği halde sevişmek zorunda kalıyorsun. Uzun süren ilişkilerde de bu böyle. Alışkanlıklardan vazgeçmemek adına lütfeder gibi sevişirsin. İki insana da yazık aslında, iki insan da ölür gibi sevişiyor o anlarda. Tutku yok şehvet yok ilahi hiçbir şey yok. Bu zina işte.

ben de bakir erkek isterim diyen bir tek kadın yok ortada o da çok tuhaf.

Emin misin Yok mu :) O da bir çeşit o da bir renk :)))

evli bir kadınsınız.erkeklerin ilk cinseliği düşünmediğini mi söylüyorsunuz yani

ne zaman düşünürler peki.cidden merak ettim

yıllarca tanıyamıyoruz çünkü ya iç yüzlerini göstermiyorlar ya da yııllar geçiyor değişiyorlar

demek ki sadece heyecanlanmak işe yaramıyor

Aynen ilk tanıştığı an bile ilk düşündükleri şey cinselliktir. Bizim de öyle esasen ama biz hanım hanım olduğumuzdan çaktırmadan düşünüyoruz.
Kim sevişemeyeceği insanla sevgili olmak ister ki tabi ki ilk düşündükleri şey o. Karşıdan bir erkek geliyor mesela huyuna mı bakarsın :)
İnsanlar ayrılabilir. Evet. Ama tek eşle öleceğim diye tutturursan ayrılamazsın işte, hala aşık olmasan bile.

Zevk almadan sevişmekten bahsediyorum temelde. Sırf kocası istiyor diye mesela. Ne kadar farklıdır? Sarılmaktan alınan ruhani tatmini orgazm saymıyoruz değil mi.

yok saymiyoruz.

yani nasil ki herkeste dokunulmasindan hoslandigi bicimler ve yerler varsa,orgazm olarakta mesela biri bir yokunlugu doruk noktasi olarak görürse bir digeri icin bu henüz az olabilir...

bende sizin gibi düsünüyorum zaten..
bakire kalmak isteyisinin sebebi kendini bir erkege saklamaksa tabiki bu cok sacma...
ama kisi bunu kendi icin sadece kendi! icin yasamayi evlendikten sonraya erteliyorsa bu kendini kararidir..
yoksa ben "kendimi kocama sakliyorum" gibi bir düsünceyi cok sacma buluyorum, dediginiz gibi kimse bende bakir erkek isterim demiyor..

Öyle erkeklerin zaten beyni oraya isliyordur sadece!

ilk tanistiginda normal bir insan önce insanligina bakar.

Son düzenleme:

Aşk varsa herkesle olabilir düşüncesine çıkıyor bu.
Aşık olmayan evli insanların yaşadığı cinsellik zina ise size göre, başkasına aşık olup eşlerini aldatan evlilerin yaşadığı zina olmuyor mesela...

Süpermiş(!)...

Son düzenleme:

ilginç bi tespit..
benim hayatımda henüz sevişmediğim ve uzun yıllardırda birliktelik yaşadığım biri var ve emin olun deli gibide seviyorum kendisini..
elbette o duygularıda tatmak istiyorum ona karş bu tarz şeyler hissetmiyo olsam bi sorun arardım ona hisettiklerimde,
ama "sevişemeyeceği insanla kim sevgili olmak ister" yanlış bi genelleme bence..
ayrıca evlilikte cinsellik çok önemli, denemeden almam, mutlaka ten uyumu olmalı yoksa evlilikte çok sorunlar çıkar gibi sanki evliliği cinsellik ve seks temeline oturtmuş söylemlerede inanmıyorum çünkü bugün "deneyerek" evlendiniz, test sürüşü fln herşey mükemmel ama evlendikten bi süre sonra eşiniz felç oldu, sizinle artık bi cinsel hayatı kalmadı diyelim; o zaman buda boşanma sebebi mi olacak bu mantıktan??
yani artık sevişemiyorum, orgazmı yaşayamıyorum vs diye hayat arkadaşınızı bırakacakmısınız?
elbette herkesin kendi hayatı ama genellemelerede dikkat etmek gerek diye düşünüyorum..

Benim 2 yıldır sevgili olduğum kişi tek bir gün cinsel ilişki talebinde bulunmadı. Yalnız ben de erkeğim, dayanamıyorum öpüşelim diyordu. Ben öpüşmeye de karşıydım evlenmeden önce çünkü. Öpüşmeye başladık işte. Sonrasında bunu ilerletip cinsel ilişki talebinde bulunma gibi bir şey yapmadı hiç. Ailem bir şekilde öpüştüğümüzü öğrendi ve bana söz verdirdiler. Biz de bir daha öpüşmedik Arada bu duruma kızsa da kabullendi. 1 yıldır falan öpüşmüyoruz da. heheh. bu arada yaşım 22 ve sevgilim 29 yaşına girmek üzere. ve sevgilim bakir.

her neyse, özetle git o salak arkadaşlarına de ki "sırf ezik görünmemek için mi bu kadar özelinizi paylaşıyorsunuz?". Çok komikler yaa, deseler ki evlilik öncesi beraber olmak istememek bana saçma geliyor, anlarım. Ama çıkıp da ezik görünüyorsun demeleri çok ezikçe asıl. Ayrıca taşralıların nesi varmış? Çok kızdım onlara.

Her neyse istemediğin bir şeyi yapma, ve sana bu konuda saygı duyan kişidir seni asıl seven, senle evlenmek isteyen.

Şunu da unutma ki Türk erkeklerinin %90'ı kendileri için sıradan olan kızlarla beraber olurlar ama birini gerçekten evlenilecek kişi olarak gördüler mi bunu ona teklif bile etmezler. Senin için rahat olsun, elbet adam gibi biri çıkacak karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…