- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Konuyu silmekle olmaz böyle, lütfen yorumları ciddiye alın ben napıyorum diye bir düşünün. Gerekirse tedavi alın ama çocuğunuzu buna maruz bırakmayın..Ruhunda kapanamayacak yaralar açmayın.8 yaşındaki kızımın okul başarısı için ne yapabilirim
Somut parametreleri olmayacağı için mümkün olmadığının farkındayım da, siz de ironiden anlasanız keşke.
Artık çok geç açılmış o yaralar. Maalesef çocuklarımıza en çok biz ebeveynler zarar veriyoruz. Hayatı öğretemiyoruz onlara.Konuyu silmekle olmaz böyle, lütfen yorumları ciddiye alın ben napıyorum diye bir düşünün. Gerekirse tedavi alın ama çocuğunuzu buna maruz bırakmayın..Ruhunda kapanamayacak yaralar açmayın.
Bizim nesil bundan yeterince payını aldı diye düşünüyorum, o yüzden kendi çocuklarımıza bari doğru davranmayı bilsek..O kadar üzüldüm ki o yavruya anlatamam..Artık çok geç açılmış o yaralar. Maalesef çocuklarımıza en çok biz ebeveynler zarar veriyoruz. Hayatı öğretemiyoruz onlara.
Çok linç edilen gördüm burda, sizin kadar hakedeni görmedim.Linç ettiniz resmen hepiniz mükemmel annesinizdir eminim hepinizin hayatı dört dörtlüktür
En azından meslek dayatması yapıp, tepesinde kafasız diye dikilmiyorlardır. Kimse mükemmel değil, mükemmel anne hiç değil.Linç ettiniz resmen hepiniz mükemmel annesinizdir eminim hepinizin hayatı dört dörtlüktür
Sevgili anne, bazı yorumlar ağır gelebilir. Lütfen daha da umutsuzluğa kapılıp bunu biriciğinize yansıtmayın. küçük yaşta stres yaşamak onu hasta bile edebilir Allah korusun. Bu hayatta şuan onun için herşeyden önce anne var, siz ona sevginizi verin daha minicik. herşey yoluna girer. ayrıca belki atıyorum öğretmenlik fıtratına daha uygun? meslekleri tanısın ama oyun gibi... derdim. herşeyin telafisi var. lütfen ona sarılın, yanındayım diyşiin ve sinirlenince dilinizi tutmaya çalışın. inanın sizi anlıyorum. ama akışına bırakın...Linç ettiniz resmen hepiniz mükemmel annesinizdir eminim hepinizin hayatı dört dörtlüktür
Ben eczacı olacaksın diye diretmiyorum kızımın kendi istediğiEn azından meslek dayatması yapıp, tepesinde kafasız diye dikilmiyorlardır. Kimse mükemmel değil, mükemmel anne hiç değil.
+1
"illa başında dikilicem kitap okuması için" yazmış bir de. Girdiyi baştan aşağı sınav kağıdı gibi okuyup düzeltesim geldi, ama sonra da gramer-nazi diyorlar.Noktalama işaretleri yok, cümle nerede başlıyor nerede bitiyor belli değil. Paragraf düzeni zaten yok, yazım hatası gırla, bağlaç ayırmak zaten bu durumda lüks. Beşinci sınıflarım bundan daha iyisini yapar, iddialıyım.
Ayrıca evet başında duracaksınız, tabi elinizde bir kitapla. Her hafta okuma saati düzenleyip ben de başlarında "dikiliyorum". Anne babaları da bunun aynısını evde devam ettiriyorsa kitap okumayı çocuğa sevdireceğiz demektir.
Üniversite mezunu birinin fiil çekimini konuştuğu gibi yazması zaten içler acısı. Kim olursa olsun iyi eğitimli biri olarak göremiyorum.
Mükemmel anne değiliz, hepimizin hayatı dört dörtlük değil ama hepimiz 8 yaşında çocuk olduk. Benim 14 ve 12 yaşında iki kızım var ve şok oldum yazdıklarınızı okuyunca. Çocuk soruyu yapamayınca defteri kitabı kafasına geçirmiyorum deyin nolur. Karne sonrası intihar eden çocukların haberlerini hiç okumadınız mı, nasıl acımasız bir annesiniz siz aklım almıyor. Hadi çok zeki ebeveynlerde bazen oluyor, ben yapıyorsam o da yapabilir sendromu ama yazdığınıza göre siz de ortalama bir zekaya sahipsiniz. Yani roket bilimci ya da parçacık fizikçisi değilsiniz. Çocuk niye ille mutlaka kesinlikle eczacı olsun?Linç ettiniz resmen hepiniz mükemmel annesinizdir eminim hepinizin hayatı dört dörtlüktür
Ben eczacı olacaksın diye diretmiyorum kızımın kendi istediği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?