Yapılan Hareket Eşime mi, Bana mı?

Aşırı tepki verdiğimiz bir durum yok, ortada evet bi tepki var ama aşırı değil..
Kimse kimseye bayılmıyor zaten ama idare etmek diye bi kavram da var ya hani..
Biz her buluşmada kardeşimin mutluluğu için idare edebiliyorsak, o da birşeyleri idare edip onu kendi kardeşinden ayırt etmeyen hatta daha hassas davranan eniştesinin doğum gününe gelmeliydi

Ben anlamadım kardeşinizin asosyal k*çı kırık 8 aylık sevgilisi için ne bu tantana? Duyan da diyecek ki 40 yıllık eşini davet etmediniz.
Nasıl aileleriniz var ya, allah sabır versin. Haksız değilsiniz, hiç kafanıza takmayın

4 kez kardeşimin ısrarı ve isteği üzerine buluşma yapıldı. Biz her buluşmaya ‘bu sefer farklı olur belki’ düşüncesiyle gittik..

Olay üzerinden 20 gün geçti neredeyse, hala aramadım, ailem tarafından da bi adım gelmedi. Durum stabil :)

Yo 40 yıl da değil, en azından bi aile tanışması olsaydı yine davet etmeyi düşünürdüm kardeşim için.
Ama gelin görün ki, babam çocukla tanışmak için haber göndermiş kardeşimle, çocuk şuan tanışmak istemiyorum zamanı değil demiş o kadar samimiyetsiz ve asosyal..

Üzgüm ama bizimkiler BAZEN şey olmuyor, hep şeyler.. Aileme bu zamana kadar hiç ters gelmedim, ama vakit ters gelme vaktidir sanırım..

Valla böyle dediğini bilseydiniz keşke, tanışmak için gitmezdiniz, ben böyle nedenlerle daha sevgiliyken zırt pırt aile içine sokulmasına karşıyım, bayram seyran doğum günü gibi zamanlarda da çağırmam, tavır yapan olursa tavrımı koyarım.

Zaten kardeşim evli olsaydı, çağırırdım. Hatta herhangi bi tanışma bile olsaydı aile içinde yine çağırırdım. Çünkü bi vasıfla gelirdi davete..
Ama şuan ailemle tanışmak bile istemeyen çocuğu neden özel günüme dahil edeyim, ki onca olumsuzluk da cabası ?

Adam belli ki aile içine girmek istemiyor. Hatta ciddi düşünmüyor direkt. Ama aileniz sanki kızlarının nikahlı kocasıymış gibi tavır almışlar, ilginç. Aileye resmi olarak girmemiş biri için gereksiz tepkiler.
Nikahım yoksa ben de doğum gününe, düğüne falan katılmam mesela. Fotoğraflarda falan çıkacaksın, olur ya bir gün ayrılırsan falan nahoş bir durum olur.

Yo aslında samimiyet bulamadık diyip konuya o kadar sert bi giriş yapmadım. Konuda da söylediğim gibi samimiyet kuramadığımızı kibar bir dille ifade etmeye çalıştım. Açık açık söylemedim.
Özel günümüzde rahat olmak istediğimizi, sadece yakınlarımızın olacağını ve yalnız gelmesini rica ettim. Hatta daha sonrasında yine denk gelebiliriz ve durumu telafi edebiliriz dedim. Kestirip atmak, dışlamak gibi bi durum yok

Siz gayet doğru olanı yapmışsınız bundan sonrada ona göre davranırsınız yeni mal eniştecikleriyle oyun oynasınlar bu nasil bir buldumcukluktur ya
Olayları tam detaylı anlatamıyorum ama dediğiniz gibi buldumculuk durumu var kardeşimin geçmiş ilişkisinde yaşadığı yanlış şeyler sebebiyle, annem bir an önce evlenmesinden yana..

Baba sevgiliye tanışmak için haber gönderiyor kısmı bana ters mesela, sonra bunların totosu kalkıyor prenses sendromuna girmiş erkekler türüyor.

Ben ne haber göndereceğim o benimle tanışmak için çabalasın ter döksün, ki kızımla eşi sevgiliyken henüz evlenme gibi bir planları yokken geride kaldık biz ailece, çocuğu araştırdık ne yer ne içer, ailesi kimler, nerede otururlar, ne iş yaparlar her şeyi öğrendik ama evlenmek istiyoruz deyip de ailesi de devreye girene kadar adım atmadık, nişan yüzükleri takılana kadar evime sokmadım çünkü benim doğrum bu’ydu, şimdi oğlum oldu o başka

Olayları tam detaylı anlatamıyorum ama dediğiniz gibi buldumculuk durumu var kardeşimin geçmiş ilişkisinde yaşadığı yanlış şeyler sebebiyle, annem bir an önce evlenmesinden yana..
Anneniz yanlış düşünüyor, hemen evlenerek geçmişindeki hataların tekrarını mı yaşasın kardeşiniz?
Özür dilerim ama aileniz tuhaf.

Tabiki.. Hem o, hem de aileden diğer yakınlarımız da vardı organizasyonda.
Neden ortada birşey yokken, mecburiyetten gelip o ortama girmesini istiyim, hem de samimiyet göremediğim halde ?

Babanın çağırması bana göre ters. Gel kızımızla evlen der gibi olmuş. Tam tersi olması lazım. Böyle zoraki iş yapınca da bir yerden patlak veriyor işte.

Duygularıma tercüman olduğunuz için teşekkürler

Tabiki.. Hem o, hem de aileden diğer yakınlarımız da vardı organizasyonda.
Neden ortada birşey yokken, mecburiyetten gelip o ortama girmesini istiyim, hem de samimiyet göremediğim halde ?
Bana kalırsa adam istemediğini bariz belli ediyor. Zorla ne diye dahil edeceksiniz ki? Haklınız bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…