Yapmış olabilir mi ?

Belki eşiniz bir yerde buldu, komidinin üstüne koydu, düştü vs...
Küpeler gümüşse, eşinize
Ne zamandır bu küpeleri arıyordum, komidinin oraya sen mi koydun? Nereden çıktı ise eşine de bakınayım? Diyin. Tepkisinden az çok anlarsınız zaten...

Küpe üzerine yoğunlaşmak yerine eşini gözlemle. En iyi ipucunu o verir.
Ama zamana ihtiyacın var. Sabredebilirsen ne alâ..

Ben de eşime çok güvenirim. Ama burada okuduklarımı düşünüyorum. O mağdur kadınların da çoğu bir zamanlar eşlerine çok güveniyordu.
Aldatılan bu kadar çok kadının hepsi dünyadan bihaber olamaz..
Her zaman yüzde 1 de olsa güvensizlik olmalı demekki..

Bence esinize birsey sormayinda demeyinde ... eger aldatiyorsa simdi dahada dikkatli olmaya baslar. Onu gözetleyin .... o dusdayken ceo telefonunu karistirin. Arabaniz varsa ön koltugun ayarlariyls oynanilmis mi diye dikkat edin ... is yerine bir süpriz yapip gidin bir bahane ile.

Bence siz yokken eşiniz bir şey aradı. Kutuyu açıp bakarken küpeler dağıldı. Toplayabildiklerini koydu. Küpe orada kaldı..

Benim eşim mesela şifonyer çekmecesi ile pek ilgili değildir. Hangi kutuda ne var bilmez. Geçen çeyrek altın aradı ben kuyumcudan alınca paketiyle koymuştum saklamamıştım yakın zaman diye. Adam bütün kutuları aradı bilmediğinden. Tabi geriye dağınıklığı kaldı..

yaa 4 günde eve kız atacak kadar karektersiz oldugunu sanmıyorum kocanızın ,

umarım küpeler sizindir , lütfen bize haber verin

Aldatılma hemen nasıl aklınıza gelirki...
Küpenin aynından sizde de varmış üstelik şuanda küpenizi bulamıyorsunuz.
Bariz belli sizin işte.
Düşmüş bir yerlerden önünüze çıkmış.
Kendi küpenizi bulamamış olmanız şüphelerinizi bitirmeliydi.

Tamam insandır şaşar herkes hata yapar ama biraz güven de lazım.
Hemen senaryo yazmayın ve sakın eşinize suçlayıcı bir şey demeyin.

Kesinlikle katılıyorum.
Ben bir eş olarak sürekli eşimin dibinde olmak zorunda değilim ki. Kaldı ki adam yapacaksa sabahtan akşama yapar zaten.
Konu sahibinin annesi de galiba şüpheciliği besler gibi "ama sağolsun sorun yaşarım korkusuyla evime gönderdi" yazmış..

Annem ameliyat olacak bana ihtiyacı olacak, ben eşim beni aldatır mı diye kalmak istemeyeceğim..

Eşinin ensesinde nefesini hissettirmek hangi kadını daha mutlu ve huzurlu yapar ki?

Eşinin annesi kızkardeşi yok mu , belki onlar gelip kurcalamıştır.Belli olmaz yani.

Katılıyorum
Sürekli kontrol mü edecek böyle
Güven üstüne kurulamamış bir ilişki var ya da konu sahibi her şeyi anlatmıyor.
4 günde birini bulacak da ilişki geliştirip eve getirecek de kadın küpesini bırakacak?
Ama öncesi var ise o zaman bilemem

Siz etrafı arayın tarayın ve küpelerinizi bulun. Yoksa her türlü şüphe içinde kalacaksınız. Uzun süredir takmamış olsanız dahi belki bir yere takılmıştı ve yeni düştü yere. Hiç eşinize bahsetmeyin şimdilik durumdan

Benim aklıma onca öneriden sonra tek bişey geldi. Canım küpeyi eşinin baş ucundaki komidinin altında mı kendi komidinin altında mi buldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…