Yaptığım çok mu yanlış ?

Vicdanı rahat değilmişmiş pehhh... geç bu vicdan micdan ayaklarını hanım kız! Burada kimse yemez o çakma vicdan ayaklarını. Sende zerre vicdan olsa bir hemcinsine bunu reva görmezsin.
Artı sırf iyi geliyor diye sevgilisi olan biri ile olacak kadarda bencil piremsesimiz...
Karakterine laf etmiyorum o ayıplamaya girer çünkü hemde en ağırından... :/
Bu arada o herif için kız arkadaşından ayrılmaması için çok sebep var diyorsunya peki ayrılması için bir sebep yok mu? Mesela kız arkadaşını ALDATMASI gibi!?

Gerçi biliyomusun siz ayrılmayın be... Ne güzel tencere kapak çiftsiniz. İlerdede misler gibi aldatırsınız birbirinizi :/

Ben anlatamıyorum galiba. Onlarn ayrılıp ayrılmaması beni çok da ilgilendirmiyor. Vicdanım rahat olsa da burda bu konuyu açmazdım

Ben anlatamıyorum galiba. Onlarn ayrılıp ayrılmaması beni çok da ilgilendirmiyor. Vicdanım rahat olsa da burda bu konuyu açmazdım
Evet anlatamıyorsun ve aslada anlatamayacaksın.
Çünkü senin anlatacak bir şeyin yok.
Senin sadece uyduracak bahanen var.
Bu arada onların ayrılıp ayrılmaması çokda ilgilendirmiyor diyorsun yani aldatılan kız umurunda değil ve tüstüne vicdandan bahsediyorsun? Haahhaaaa
Ya ya tabi tabi vicdan he bizde yedik...

çünkü başkasını aldatan yarın beni de aldatır.
Haahhhaaa vicdandan bahsedene bakar mısınız...
Şu yaptığı iğrençliğe rağmen bide aldatılmaktan korkuyor :))
Bir yandan bir hemcinsinin aldatılmasına alet olurken öteki yandanda kendisi için yarın benide aldatır diye korkuyor...
Vicdana gel...
Bencillikte nirvana!

Siz cevabını aslında çok iyi biliyorsunuz...... taşlanıp da soğumak için mi sordunuz yoksa onay mı bekliyosunuz gerçekten

Şu yaptığınız aşağılayıcı yorumlarla egonuz çok güzel besleniyor farkındayım da hakkınız yok bu şekilde konuşmaya. konumdan giderseniz de iyi olur. Kimseye hayatım boyunca bu şekilde aşağılayıcı konuşmadığım için de sizden daha rahat vicdanım

Bak güzel kardeşim bir laf vardır yuva yılanın yuvası olmaz sen diyeceksin ki ben yuva yikmadim ama senin yaptığının ondan aşağı kalır yanı yok sonuçta ve kendinde diyorsun kız güvenmiş ve belki biseyler yaşamış sen şimdi çıban gibi araya girersen o adam o kızı terk edecek ve o kız sana ah edecek iki yakan bir araya gelmeyecek Yol yakinken uzaklaş derim madem bize sordun bende fikrimi söyledim kimsenin gözündeki yas olma erkek milleti herkesi elinin kiri gibi görür belki sana iyi geliyordur ama onun için asla sen değil başkası da olsa ona iyi gelecek çünkü o bir erkek aklı normal başında değil küçük başında diye bir tabir var sen bir kadınsın ve bir kadının düşmanı olma bırak uzaklaş derim ben benim fikrim bu ama gerisi sana ve vicdanına kalmış

Ben seni aşağılamıyorum. Ama hadi velev ki aşağıladım. Ben kimim? Hiçkimse. Sadece anonim bir şahıs, bir internet profili. Ben seni buradan aşağılasam ne olur....
Seni asıl kim aşağılıyor bilmek istermisin? Sen. Bizzat kendin. Sen kendini bu aşağılık pozisyona düşürdün. Sen kendini aşağıladın. Ben değil.
Ve cidden bu vicdan micdan ayaklarını geç artık.
Vicdanın olsa bu yaptıklarını yapmazsın. En çokda bir hemcinsine bunu yapmazsın. Bu kadar bencil olmazsın.

Herneyse...
Etme bulma dünyasında herkes ettiğini ve layığını bulur zaten.

Hayırlı geceler.

Gelmesine çok sevindim sen kendine iyi gelecek başka şeyler bul erkek milleti bu kimseyi tanımazlar onlar herkesle mutlu olurlar inan bana sen kimsenin gözüne yas olma ki kimse senin gözüne yas olmasın ilahi adalet var kimsenin ahi kimsede kalmaz yaşın genc önünde nice yıllar var ne geçmişe bir keşke ekle nede kimsenin bedduası ol belki sana iyi geldiğini düşünüyorsun zor gelecek ama inan geçecek ve geriye dönüp baktığında iyi ki diyeceksin emin ol

İğrenç kelimesini benim için kullandınız. İnternette bir profil olabilirsiniz anonim de olabilirsiniz. Ben de anonim olabilirim. Bu sizin de benim de insan olduğumuz gerçeğini değiştirmez. Bu yüzden bir insan bir insanı aşağılamış, hakaret etmiş oluyor her türlü.
Aşağılık bir pozisyonda değilim kendimi öyle bir yere de koymadım. Vicdanıma gelince evet vicdanım yerinde ve bu yüzden bu ilişkiyi sonlandırıcam

Yani o kız bişeyler yaşadı diye kendisini ayan beyan aldatan o kişiyle devam etmeli ?
"o adam o kızı terk edecek" öyle mi? vayy be ne nimet ne lütüf bir adammış... Sırf bişeyler yaşadı diye (ki evlilik dışı ilişkiye sonuna kadar karşıyım) adam vazgeçilmez bulunmaz hint kumaşı...
O kız ah etmesede olanı biteni Allah görmüyor sanki değil mi...

Gece gece yeterince midemi kaldırdı bu konu.
Gidip biraz kusayımda sonra uyuyayım... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…