Yaptığım çok mu yanlış ?

Bunu söyleme sebebim herkes sende kızın yaşadığını yaşa kendini kızın yerine koy demiş. Ama ilişkilerindeki sorun ben değilim

N
Giriyor ama demek istediğim o değil
Ne anlatmak istediginizi anladim ben cinsellik yasamiyoruZ bunun icin yanimda degil sadece duygusal yani beni seviyor deger veriyor demek istiyosunuz ama o kisi kendine heyecan ariyor yakinda cinsellik de ister emin olun

Hata mı değil mi, bu hayatta aynı şeyi yaşadığında anlarsın... insanlarda bencillik yerine en azından biraz merhamet olsaydı bunlar olmazdı... Diğer kadının duygularını, vaktini, inancını, emeğini, hatıralarını, güvenini çalıyorsunuz.

Birisi zorla ilişkiyi nasıl sürdürüyor olabilir? Kafasına silah mı dayıyor? ne bileyim sevdiklerini öldürmekle mi tehdit ediyor? Bitirmek isteyen kişiyi nasıl zorla yanında tutuyor, üstelik evli bile değil sevgili.Durmak istemeyen adam kaç tane çocuğu bile takmayıp, bağlasan durmuyor. Rica ediyorum biri bana zorla ilişkiye devam etmek kavramını açıklasın.Çünkü ben de hiç yok.

+++++++
++++++

Millet 2 cocuklu karisini bosuyor, ee kardesim gonlun baskasina dustuyse ayril ona git o zaman demezler mi?

Iliskilerinde baska sorunlar var diye icinizi mi rahatlatiyosunuz? Burda insanlar size ne anlatirsa anlatsin devam edicek gibi gozukuyosunhz surekli bi bahaneee herkes genelde yasattigini yasar unutmayin ona gore karar alin

Bunu söyleme sebebim herkes sende kızın yaşadığını yaşa kendini kızın yerine koy demiş. Ama ilişkilerindeki sorun ben değilim
Tamam çok mu yanlış olur diye sordunuz sonuç ortada. Yanlış kime yapılıyor? Cevap bu kıza. Peki bu kız yanlışı affetmiş diye sizin ona yanlışınız doğru mu oluyor. Yanlışın çoğu azı mı olur. Kızı da boş verin. Adam YANLIŞ.

Bakın tekrar söylüyorum ben bu çocuğu savunmuyorum yaptığının çok kötü ü olduğunu biliyorum ve kız hak ediyor da demedim. Olanları anlatıyorum demek istediğim ben değilim ilişkilerindeki sorun

Haklısınız buna bişey demiyorum adamı da savunmuyorum

Anladik biz senin ne demek istedigini konu acmissin yanlis mi yapiyorum diye cevap %99 EVET

Alet olmayın o zaman sorunlarına. Böyle bir vicdan rahatlatma olabilir mi?
Bu adam ben olmasam da aldatır karısını/sevgilisini madem öyle benim ihtiyacım var bari benimle aldatsin.
Mantıklı geliyor mu?

Keske herkes hassas olsa da boyle serefsiz erkekler aldatcak kisi bulamasa ah ahhh

Bakın bana ailene sarıl o zaman denildi bende sarılamadığımı söyledim duygu sömürüsü yapamadım. Ha ailem olmasa arkadaşlarıma sarılırım sorun o olsa zaten.

Aldatan ben değilim ama
Aldattığıyla onun arasında. Şerefsizliği sizin masum olduğunuzu göstermez. Siz kız arkadaşı olduğunu bile bile ona giden kişisiniz. Siz doğru musunuz ki adam size yarın bir gün yanlış yapmaktan kaçınsın.
Al birini vur ötekine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…