Kıza kötü davran. Tersle... Benim eşim kızlarla konuşmuyor, yapısı öyle. Burada çok samimi bir arkadaşım var. Onun eşi de benimki gibi öğretmen. Okula gitmiş kızlar yılışıp duruyor eşine... Buna selam vermişler hoş geldiniz diye. Bu da kızlara uyuz uyuz davranmış. Şimdi eşiyle hiç konuşmuyorlarmış kızlar. Korkmuşlar bundan.kafayı yiyecem melek görünümlü bir şeytan sanki.cok pireleniyorm bu kızdan.olur olmaz aramalar.ottan b..ktan sebeplerle.ilgilenirseniz anlatacağım daha neler neler...yardıma ihtiyacım var dostlar
Canim hem niye esinin numarasi o kadinda varki cep numarasi ev niye veriyor siz çalıştığınız is yerindeki erkeklere verseniz tel ne eşiniz nasol karşılardı ben karşıyım efendim evli adamın yabancı kadınların tel nr vermesine olamazhaklısınız kızlar...bende öyle düşünüyorum ama bu durumda neler yapabileceğimi bilmiyorum
yamanyak bi kız işte.evlenmemiş 35 yasında kariyer sahibi bi hatun.tip desen eh işte.evli cocuklu adamdan ne istiyor anlamıyorum.arkadaş kanki ayagında.ama bn yemiyorum.çünkü bekarken bnmde üç kankim oldu hepsi sonunda bana aşık oldu biri de eşim :=) ama bnmkiler hp bekardı sonucta
Üslubunuz hiç hoş değil insanları giyimlerine göre değerlendirmeniz de çok itici.arkadaşmışlar iş yerinde diğerleri o acıksacık giyinn kız yüzünden buna kötü davrnıyormuş kendini yalnz hissediyormuş eşime sığınıyor haspam onunla teselli oluyor bnmki de ona destek cıkıyormuş falan filan.tehlikeli yakınlasmalar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?