yardııım lütfeeeen eşimin bayan iş arkadaşı sorunu

kafayı yiyecem melek görünümlü bir şeytan sanki.cok pireleniyorm bu kızdan.olur olmaz aramalar.ottan b..ktan sebeplerle.ilgilenirseniz anlatacağım daha neler neler...yardıma ihtiyacım var dostlar
Kıza kötü davran. Tersle... Benim eşim kızlarla konuşmuyor, yapısı öyle. Burada çok samimi bir arkadaşım var. Onun eşi de benimki gibi öğretmen. Okula gitmiş kızlar yılışıp duruyor eşine... Buna selam vermişler hoş geldiniz diye. Bu da kızlara uyuz uyuz davranmış. Şimdi eşiyle hiç konuşmuyorlarmış kızlar. Korkmuşlar bundan. Sen de kıza kötü davran. Aynı ortamda bulunmuyorsanız birden eşinin iş yerine git süslenip püslenip.

yok öyle yapsam bana inat dahada yılışır bu.çok yüzsüz bi tip inanın.bnmki de masum melul görünür dışarda.bnde biraz otoriter görünürüm zaten insanlar bnm neler cektiğimi bilmeden hp eşime merhamet duyarlar bana değil.bnmki hiç belli etmez aksi ve inatcı olduğunu.süt dökmüş kedi pozunda cünkü.cok zekidir

Eşinde de suç var canım. Bi iş arkadaşın ama erkek sana yakn davransa sen ona iş dışında yüz vermemeyi bilirsin. Ters yaparsın soğuk davranırsın. Ee eşin niye yapmıyor?

Bence eşin o sırnaşık kadına yüz vermese cesaret edip arayamazdı, hep kadınlara buluruz ya suçu konduramayız . Eşlerimize karşı tarafa sinyal yollamasa ,kadında aklınca onû tavlarım diye düşünuyor .Evli olduğunu unutmaması gereken eşinniz kadının kaybedicek zaten nesivar ,doğru ya doğru bu durumda esiniz hatali kimbilir yenî bir maceraya sürüklenmek istiyordur Egosu bak ben neymisim begeılıyorum kiskaniliyorum kimbilir yalnızken nasıl samimiyetli kadınla fısır fısır konuşabiliyor tedbiri elden bırakmayın, is ciddiye binmeden diyorum tehlikeli bir durum bence.

Son düzenleme:
haklısınız kızlar...bende öyle düşünüyorum ama bu durumda neler yapabileceğimi bilmiyorum

arkadaşmışlar iş yerinde diğerleri o acıksacık giyinn kız yüzünden buna kötü davrnıyormuş kendini yalnz hissediyormuş eşime sığınıyor haspam onunla teselli oluyor bnmki de ona destek cıkıyormuş falan filan.tehlikeli yakınlasmalar bunlar

haklısınız kızlar...bende öyle düşünüyorum ama bu durumda neler yapabileceğimi bilmiyorum
Canim hem niye esinin numarasi o kadinda varki cep numarasi ev niye veriyor siz çalıştığınız is yerindeki erkeklere verseniz tel ne eşiniz nasol karşılardı ben karşıyım efendim evli adamın yabancı kadınların tel nr vermesine olamaz

öteki kız seksi havalı...bütün erkekler ona agzınn suyunu akıtıyor anlaşılan.bu da kapalı güya.evli bir erkeği saat 10 da arayan mütedeyyin dindar mı olur.ya afedersiniz iş üzerinde olsak ve eşimde baksa tele kimki diye o sırada sadece benimle birlikte olur fantezilere meze olmamı....ahlaklı bi kız bunları düşünebilmeli...ahlaksızlık bence bu....göğüsünü acan iş arkadası zaten ilan ediyor herhaliyle ahlaksızlığını....ama bu kapalı daha tehlikeli bence.o kız bir akşam aramadı mesela maaşallah bu haftada en az bir kez arar...bu arada bnde kapalıyım elhamdülillah gercek kapalı.Allah böyle olmaktan ve böylelerinin şerrinden korusun.bnm en yakın bulduğum 4 arkadasım var ıkısı acık ıkısı kapalı.ama hepside bu konularda cok hassas namuslu kişilerdir yani olay beyinde gönülde.

işi gereği vermek zorunda canım telini.telle araşıp konuşarak yapılabilecek bir iş.burada acıklamak istemiyorum işi.bir tür pazarlama organizasyon diyelim.ama iş dışında yerli yersiz zırt pırt konuşulması abes olan.iş yerinde diğerleri ile sorun yasıyor bnm eşime dert yanıyor.bnm eşim bnm sorunlarımı bile o kadar dinlemez....gıcık oluyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaa !dedikodu yapıyolar dertlesiyolar güyaaaaaa.iğrenççççççççç

Allah yuvanızı dişi şeytanların şerrinden korusu bir kadın anlar kimin ne nasıl niyetli olduğunu malum oluyor yani be anlayamıyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar dikatli olun

Üzmeyin canınızı belki kadının niyeti kötü değildir dünyadâ bekar erkek mi kalmadı sanki eşinize göz koysun Allah hakkinizda en hayırlısını versin takmayın kafaniza fazla

teşekkür ederim kumrukusum amin inşaallah RABBİM KORUSUN YUVAMIZI ...bir tane kızımız var dünya tatlısı.ona acısın Allahım...haklısınız erkek cokta kız dediğim 35 yaşında.düşün yani...uygun secenekleri cok az artık....insan düşünüyor...bnmki de harika bi arkadastır bayanlara.beni de öyle kandrdı kocam :) ama biz ikimizde bekardık sonuçta.cok flörtözdür....delirtecek bu düşünceler beni...

burada bir kıskançlık var kadın kariyer sahibi diye ondan aşağıda görmüşsünüz kendinizi evlenmemiş diye de aşağılamaya çalışıyorsun bir de.

herkes evlenmek zorunda değil.

Bence kadının numarasını al..gereken dille konuş dicem ama anlamaz bu tipler...patronlarına serzenişte bulunsanız işyeri hattıysa kullanılan numaralar gereksiz konuşma adamın cebine zarar..ayy yeminle iyi dayanıyosun ben evdekinin canına okur sonrada o cadının haddini bildirirdim...

Umarim bizler yanılıyor oluruz da böyle birşey olmaz tabi ki..

Arkadaşım kusura bakma ama mesajlarinda birsey dikkatimi cekti..
Eşin neden konuşuyor ki? Yani fisir fisir konusmalar, dertlesmeler..
Eşin o yüzü vermese kız aksam saatinde neden arasin? Eşin suçlu demiyorum ama insanin aklına geliyor bu da..

Hadi diyelim kız aradi bir kere tamam, iki, üç.. Eşin neden bir daha ki aradığında hafiften sesini degistirip kızmiyor? O saatte aramamasini istemiyor.

Herşeyin hayırlısı olsun..

birşey diyeceğim. nikah masasına siz eşinizle oturdunuz. diğer kadınlarla değil. bu durumda yuvanıza saygı duyması
gereken eşiniz. diğer kadınlar değil. ben de aldatıldım ve öğrendiğim an bitirdim. hiç düşünmedim eşim ayartılmışmıdır
diye. eşiniz istemese izin vermese o kız aramaz cesaret bile edemez ne kadar rahat bir kadın olursa olsun. bence bu aldatma meselelerinde sorunu sizinle nikah masasına oturan evet diyen sadakat sözü veren eşinizle halledin.

Üslubunuz hiç hoş değil insanları giyimlerine göre değerlendirmeniz de çok itici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…