Allah yuvanızı dişi şeytanların şerrinden korusu bir kadın anlar kimin ne nasıl niyetli olduğunu malum oluyor yani be anlayamıyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar dikatli olun
Niçin böyle söylüyorsunuz? evet aynı kafadayım ne yani bu tür kadinlara Melekmi diyecektik zaten akli başin da bir kadın bir veya erkek baskasinin yuvasina goz dikemez Allah başıniza vermesin lakin ya sizin başınıza böyle bir olay gelse siz ne söylerdiniz?Allah akıl fikir versin,
Konu sahibiyle aynı kafadasınız. Acaba diğer üyeliği misiniz?
Ona da söylenecek çok şey var da neyse...
Üslup iğrenç.
Niçin öyle söylüyorsunuz? evet aynı kafadayım ne yani bu ttür kadinlara Melekmi diyecektik zaten akli başin da bir kadın bir veya erkek baskasinin yuvasina goz dikmez yarası olan gocunur
Ya açık veya kapalı niyet bozuksa o kadin bozuktur dua ederim elbette Allahım hiç bir kadının yuvasını yıkmasın siz paylaşırmisinniz eşini yoksa anlayamadim neden şeytanâ şeytan söylemem sizi rahatsız etti yarası olan gocunur rahatsız olur yazılarımdanAblacım üstte o kadar dua ettin kendi hemcinsine dişi şeytan diyerek,
Burada üslübunu begenmeyen birine iftira atıyorsun.
Bana göre de iftira atan şeytandır.
Senin yaran nerden? Kocanı böyle kadınlar olarak tabır ettiğin kadınlardan bırıne mi kaptırdın yoksa?
Sen konu sahibinin tum mesajlarını okudun mu ya da okudun da anladın mı?
Açık-kapalı vs bişeyler yazmış farkında mısın?
Herhalde sizin kocalar altından kadınlar paylaşamıyor.
Ya açık veya kapalı niyet bozuksa o kadin bozuktur dua ederim elbette Allahım hiç bir kadının yuvasını yıkmasın siz paylaşırmisinniz eşini yoksa anlayamadim neden şeytanâ şeytan söylemem sizi rahatsız etti yarası olan gocunur rahatsız olur yazılarımdan
kafayı yiyecem melek görünümlü bir şeytan sanki.cok pireleniyorm bu kızdan.olur olmaz aramalar.ottan b..ktan sebeplerle.ilgilenirseniz anlatacağım daha neler neler...yardıma ihtiyacım var dostlar
Konunuzu neden sokak modasına actiniz ki??
Süper bi yorumdudişi vampir olaydı eşinin üzerine sarımsak as derdim de dişi şeytana ne yapılır bilmem.
Kariyer sahibi bir kadın senin kocana sümüğünü atmaz.yamanyak bi kız işte.evlenmemiş 35 yasında kariyer sahibi bi hatun.tip desen eh işte.evli cocuklu adamdan ne istiyor anlamıyorum.arkadaş kanki ayagında.ama bn yemiyorum.çünkü bekarken bnmde üç kankim oldu hepsi sonunda bana aşık oldu biri de eşim :=) ama bnmkiler hp bekardı sonucta
Bu konuda diğer kadının kötülük düşündüğü bile meçhul.Kotüluk düşünen insanlara Insan şeytanlarî denir bay bayan fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?