yardııım lütfeeeen eşimin bayan iş arkadaşı sorunu

eşinin net olması gerek bu durumda,
senin yapabileceğin çokta birşey yok.

Allah yuvanızı dişi şeytanların şerrinden korusu bir kadın anlar kimin ne nasıl niyetli olduğunu malum oluyor yani be anlayamıyorum nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar dikatli olun

Allah akıl fikir versin,
Konu sahibiyle aynı kafadasınız. Acaba diğer üyeliği misiniz?
Ona da söylenecek çok şey var da neyse...
Üslup iğrenç.

Sevgili ebuş kim olsa rahatsız olur bu durumdan ama lütfen insanları açık kapalı giyinen diye ayırma çok kırıcı bir yaklaşım herkes canı nasıl istiyorsa giyinir . Kadının ahlakı giyiminde değil vicdanında ve beynindedir . Bak zaten açık saçık giyinen kadın ( senin tabirinle) eşini iş dışında aramıyormuş ama kapalı giyinen kız ( gene senin tabirinle) Zart zurt türlü bahaneler ile arıyormuş.. Bak bence eşin ile çok ciddi bir şekilde konuş rahatsızlığını dile getir eğer seni anlamazsa, kıza tepkini ver derim ..

Kadının kadından başka düşmanı yoktur! Yazmadıgınız hakaret etmedıgınız iftira kalmamış ayıp! Üslübunuz ise rezalet
Kocanızı kıskanıyorsanız alın koyun bir fanusa orda yasasın. Baska kadınlarda suç bastırmak yerine kocanıza yapması gerekeni hatırlatın

ben sadece eşinde hata buldum.sen kadınları burada tipinden giydiği kıyafete kadar birazda ilk sayfalarda yorum yapanların gazına gelerek yerden yere vurmuşsun ama asıl olan eş tir.eşin tutumudur.

eğer bu kadınların ilgisinden rahatsızsa tepkisini koyacak.şu bana şöyle dedi,bbu yanıma geldi konuştu,öbürü aradı gibi söylemlerle seni kışkırtmayacak.kendisi halledecek.

ayrıca Allah "dişi şeytanlardan" değil kocasını pür pak diğer kadınları rezil gibi gören hemcinslerimizden korusun!

Üslubunuz beni çok rahatsız etti.
Kapalıymış, açıkmış kime ne? İnsanın giyindikleri de tavırları da kendini ilgilendirir.
Siz birisine hesap soracaksanız, o sizin eşiniz olmalı.
Kusura bakmayın da, sizin eşiniz araya mesafe koymuyorsa bu kadının suçu değildir.
Ayrıca; insanların 18 yaşını geçtikten sonra evde kaldı diye dedikodusunun yapıldığı yılların üzerinden uzunca bir zaman geçti. Sizin de geçmişte takılı kalmamanızı tavsiye ederim.

Eşine de saydırmışsın ama en büyük suçlu kız olarak görüyorsun. Çünkü en kolayı bu değil mi?
Evet kız düşünceli biri olsa evli adamı sürekli aramaz. Ama bütün suç eşin de. Sana ve evliliğine karşı sorumlu olan o.
Eşinin flörtöz olduğunu kendin yazmışsın. Kıza hakaret etmek seni bir nebze rahatlatır tabi ama sonrası eşin ve senin problemin.

Ayrıca 30 yaşını geçen kadınların, evli bekar ayırmadan her erkeğe kapı araladığı, yamanmaya çalıştığı düşüncesinden kurtulun artık. Çok eskide kaldı bu kafalar.

Allah akıl fikir versin,
Konu sahibiyle aynı kafadasınız. Acaba diğer üyeliği misiniz?
Ona da söylenecek çok şey var da neyse...
Üslup iğrenç.
Niçin böyle söylüyorsunuz? evet aynı kafadayım ne yani bu tür kadinlara Melekmi diyecektik zaten akli başin da bir kadın bir veya erkek baskasinin yuvasina goz dikemez Allah başıniza vermesin lakin ya sizin başınıza böyle bir olay gelse siz ne söylerdiniz?

Son düzenleme:
Niçin öyle söylüyorsunuz? evet aynı kafadayım ne yani bu ttür kadinlara Melekmi diyecektik zaten akli başin da bir kadın bir veya erkek baskasinin yuvasina goz dikmez yarası olan gocunur

Ablacım üstte o kadar dua ettin kendi hemcinsine dişi şeytan diyerek,
Burada üslübunu begenmeyen birine iftira atıyorsun.
Bana göre de iftira atan şeytandır.
Senin yaran nerden? Kocanı böyle kadınlar olarak tabır ettiğin kadınlardan bırıne mi kaptırdın yoksa?
Sen konu sahibinin tum mesajlarını okudun mu ya da okudun da anladın mı?
Açık-kapalı vs bişeyler yazmış farkında mısın?
Herhalde sizin kocalar altından kadınlar paylaşamıyor.

Ya açık veya kapalı niyet bozuksa o kadin bozuktur dua ederim elbette Allahım hiç bir kadının yuvasını yıkmasın siz paylaşırmisinniz eşini yoksa anlayamadim neden şeytanâ şeytan söylemem sizi rahatsız etti yarası olan gocunur rahatsız olur yazılarımdan

Dişi şeytan yazman bi kadın olarak beni rahatsız etti, sadece yaran varsa mı gocunup yorum yaparsın?
Hayat görusunun bi önemi yok mu?

Kotüluk düşünen insanlara Insan şeytanlarî denir bay bayan fark etmez

eşine bu durumu sezdirde eğer ikili bir görüşme varsa senden pek ala saklıcaklardır. konuyu kapat ve uzun bir sessziliğe bürün sonra gizli gizli teline vs bak. aklında yoksada aklına sokmuş olma. kadınla ben olsam hiç muahtap olmam. kadın kendini bişey sanar.

kafayı yiyecem melek görünümlü bir şeytan sanki.cok pireleniyorm bu kızdan.olur olmaz aramalar.ottan b..ktan sebeplerle.ilgilenirseniz anlatacağım daha neler neler...yardıma ihtiyacım var dostlar

Çözüm eşinizde bitiyo. Eşiniz bu kadar aramasına neden müsade ediyorki? Eşiniz de ağırlığını koysun cnm ortaya.

Kariyer sahibi bir kadın senin kocana sümüğünü atmaz.
Beni asıl kafayı kocişle bozmuş buldumcuk kadınlar ürkütüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…