Kariyer sahibi bir kadın senin kocana sümüğünü atmaz.
Beni asıl kafayı kocişle bozmuş buldumcuk kadınlar ürkütüyor.
Canım ya sen bi kafanı topla sakin düşün;arkadaşmışlar iş yerinde diğerleri o acıksacık giyinn kız yüzünden buna kötü davrnıyormuş kendini yalnz hissediyormuş eşime sığınıyor haspam onunla teselli oluyor bnmki de ona destek cıkıyormuş falan filan.tehlikeli yakınlasmalar bunlar
Kimse sana hakaret etmedi üslubunun yanlış olduğunu dile getirdik ki şu mesajın bile ne kadar haklı olduğumuza kanıt.bana hakaretvari konuşan ve saldıran arkadaslar acaba kendileri de evli erkeklerle kanka muhabbetine girip ayartmaya mı calışıyor merak ettim.ve baslarına böyle bir şey gelmesini de cenabı haktan canı gönülden niyaz ediyorum
ha ha ha cok haklısın öyle rahatlat vicdanını....Kimse sana hakaret etmedi üslubunun yanlış olduğunu dile getirdik ki şu mesajın bile ne kadar haklı olduğumuza kanıt.
Ha ha ha sen de çok komiksin benim vicdanım rahat.ha ha ha cok haklısın öyle rahatlat vicdanını....
bana hakaretvari konuşan ve saldıran arkadaslar acaba kendileri de evli erkeklerle kanka muhabbetine girip ayartmaya mı calışıyor merak ettim.ve baslarına böyle bir şey gelmesini de cenabı haktan canı gönülden niyaz ediyorum
Ha ha ha sen de çok komiksin benim vicdanım rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?