yardım edin kafayı yiyeceğim

peki kararın ne.
diktirecekmisin,söyleyecekmisin..
ha diktirsende seni kınamam.
toplumun bu 2 yüzlü çifte stardartlı bakışıdır suçlu olan. karar senin.

çeyiz hazırlıkları başladı..

kanaviçe,havlu kenarı,dantel,kızlık zarı..

Biraz FAZLA olmadı mı dalga geçmeleriniz ? Ne olursa olsun eleştirsek de neden saygı duymuyorsunuz konu sahibine ?

bunu neden anlattım.bu erkeklere bir şey söylenmez sakın haa evlenme daha iyi.ben biriyle çıktım dedim nelere maruz kaldım

eşine çok şey derdimde. boşver.

götürse bile hangi doktor çıkıp da önceden bir şeyler yaşamış der Allah aşkına.

Aynen Canım Demez Birde Aradan 5 Yıl Geçmiş Bu 5 Yıl İçerisinde Hiçbir Cinsel Birleşme Olmadıysa Kocanla Birleştikden Sonrada Anlamaz Herhalde Ne Kadar Süre Önce Olduğunu

Evlenmeyi düşünüyo tabki bu yüzden benm bu isi cozmem lazim ama nasil

birde geçen nette gezerken denk gelmiştim japonyadan gelen yapay kızlık zarı sıvıları vardı araştır istersen
yapay kızlık zarı yaz en üstte çıkıyor baktım şimdi

peki kararın ne.
diktirecekmisin,söyleyecekmisin..
ha diktirsende seni kınamam.
toplumun bu 2 yüzlü çifte stardartlı bakışıdır suçlu olan. karar senin.
bilmiyorum aramızda yaşanan o kadar güzel seyden sonra yalan sokmak istemiom aramıza ama kaybetme ihtimali beni mahvediyr

Bak Aklıma Ne Geldi Bi Akşam Dışarı Çıksanız Alkol Alıyosa İçirsen İçirsen Sarhoş Olsa Sonrada Birliktelik Olsa Sabah Uyandığında Herşey Olup Bitmiş Olsa Nasıl Olur

onu bu kadar sevmesem 5 yıl umrmda olmazdı yasim ve isim gereği bunu kabul eden cok insan çıkacaktir ama onla yaşamak istiyorum
Bu kadar sevdiğin insanı nasıl kandırabildin? Ben bilmesi gereken bir şeyi anlatmasam uyku uyuyamam.

Yaw bende şunu anlamıyorum
Daha evli değilim ilişkim 4 yıllık şimdiden bile evlenince nasıl olacak diye korkuyorumm
Bazılarıda daha sevgiliyken maşallah korku yok birşey yokk..
Heralde bende sorun var herkes leblebi yer gibi zar bozdurtuyo diktirtiyo biz sadece düşüncesinde bile irkiliyoruz vay anasını

5 yılda anlatmanız gerekirdi.Şimdi söyleseniz demeyecek mi neden sustun bunca sene?
Diktirsen de kimi kandıracaksın ? Anca kendini.
Bence al karşına konuş. Bu konulara çok takan,aşamayacak biriyse şimdi bırakması düğünden sonraki gece babanın evinin önüne bırakmasından daha iyidir.
Sen yapmışsın bir hata daha doğrusu bir seçim.Bunun arkasında durman lazım.

Bir evliliği boyle iğrenc bir yalan uzerine kurmanızı kenara bırakıp bu konu hakkında sunu söyleyebilirim erkekler diktirikmis zari anlıyormuş ki iliskiden hemen bir iki gun once diktiriliyitmus sanırım. Ama eşinizin anladığını düşünün benxe

Bir söz var "Eğri olanın gölgesi de eğridir" diye. Siz ilk gece o kişiyi kandırabileceğinizi düşünüyormusunuz yani o kişi de acemi değilse ilk erkeğinin siz olmadığını hissedecektir. Yada önceki sevgiliniz anlatırsa ozaman nolacak. Bana evlenmeden olması her ne kadar ters gelse de sizi sadece şu sebepten kınarım, madem sevgiliniz bu kadar önem veriyor keşke 5 yıldır gizlemeseydiniz. Birisi önce vicdanınızı diktirin demiş,çok güzel söylemiş.

5 yılda söylenmeyen bir şeyi şimdi söylemesi pek bir şey ifade etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…