çeyiz hazırlıkları başladı..
kanaviçe,havlu kenarı,dantel,kızlık zarı..
Ben de merak ettim nasıl çözeceksin.Evlenmeyi düşünüyo tabki bu yüzden benm bu isi cozmem lazim ama nasil
ben eşimden önce biriyle çıkmıştım eşimde biliyordu.evlendik ettik.bir gün mail boxımda onun gönderdiği eski bir maili buldu.ben de el çabukluğu ile sildim okutmadım nasıl yaptım bilmiyorum nasıl bir el çabuklugu ise silimişleride boşalttım.Allah böyle istiyordu diyorum şimdi.buna eşim bir dellendi.neler yaptı neler söyledi.yok diktirmişim yok şuymuş buymuş ki benden öyle bir kan gelmişti ki.buna ragmen bir mail için bunları söylemişti.iş boşanmaya kadar gidiyordu.çocugu buldu aradı beni rezil etti.hem de hiç suçum yokken mailde yazılanları hatırlamazken bunları yaptı.sonra çocuk beni aradı yok kocamla aramı bozmamalıymışım yok guvenini sarsmamalıymışım.hatırladıkça hala kızıyorum kocama.daha çok yeni evliydim çok kötü bir düğün yaşamıştım eşimin ailesine bu mutlulugu yaşatmamak için yuttum yaptıklarını ama böyle yapan birini orda bırakıp gitmeliymişim.
eşine çok şey derdimde. boşver.ben eşimden önce biriyle çıkmıştım eşimde biliyordu.evlendik ettik.bir gün mail boxımda onun gönderdiği eski bir maili buldu.ben de el çabukluğu ile sildim okutmadım nasıl yaptım bilmiyorum nasıl bir el çabuklugu ise silimişleride boşalttım.Allah böyle istiyordu diyorum şimdi.buna eşim bir dellendi.neler yaptı neler söyledi.yok diktirmişim yok şuymuş buymuş ki benden öyle bir kan gelmişti ki.buna ragmen bir mail için bunları söylemişti.iş boşanmaya kadar gidiyordu.çocugu buldu aradı beni rezil etti.hem de hiç suçum yokken mailde yazılanları hatırlamazken bunları yaptı.sonra çocuk beni aradı yok kocamla aramı bozmamalıymışım yok guvenini sarsmamalıymışım.hatırladıkça hala kızıyorum kocama.daha çok yeni evliydim çok kötü bir düğün yaşamıştım eşimin ailesine bu mutlulugu yaşatmamak için yuttum yaptıklarını ama böyle yapan birini orda bırakıp gitmeliymişim.
Biraz FAZLA olmadı mı dalga geçmeleriniz ? Ne olursa olsun eleştirsek de neden saygı duymuyorsunuz konu sahibine ?[/QUOT
Ben eleştirileri dikkate bile almıyorum yinede sağolun birilerinin halden anlamasi güzel
götürse bile hangi doktor çıkıp da önceden bir şeyler yaşamış der Allah aşkına.
onu bu kadar sevmesem 5 yıl umrmda olmazdı yasim ve isim gereği bunu kabul eden cok insan çıkacaktir ama onla yaşamak istiyorumBen de merak ettim nasıl çözeceksin.ucunda terkedilip koskoca beş yılının heba olması var tabii. :)
Evlenmeyi düşünüyo tabki bu yüzden benm bu isi cozmem lazim ama nasil
bilmiyorum aramızda yaşanan o kadar güzel seyden sonra yalan sokmak istemiom aramıza ama kaybetme ihtimali beni mahvediyrpeki kararın ne.
diktirecekmisin,söyleyecekmisin..
ha diktirsende seni kınamam.
toplumun bu 2 yüzlü çifte stardartlı bakışıdır suçlu olan. karar senin.
Bu kadar sevdiğin insanı nasıl kandırabildin? Ben bilmesi gereken bir şeyi anlatmasam uyku uyuyamam.onu bu kadar sevmesem 5 yıl umrmda olmazdı yasim ve isim gereği bunu kabul eden cok insan çıkacaktir ama onla yaşamak istiyorum
Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
Bu kadar sevdiğin insanı nasıl kandırabildin? Ben bilmesi gereken bir şeyi anlatmasam uyku uyuyamam.
Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
Ne kadar gerçekçidir kibirde geçen nette gezerken denk gelmiştim japonyadan gelen yapay kızlık zarı sıvıları vardı araştır istersen
yapay kızlık zarı yaz en üstte çıkıyor baktım şimdi
5 yılda anlatmanız gerekirdi.Şimdi söyleseniz demeyecek mi neden sustun bunca sene?
Diktirsen de kimi kandıracaksın ? Anca kendini.
Bence al karşına konuş. Bu konulara çok takan,aşamayacak biriyse şimdi bırakması düğünden sonraki gece babanın evinin önüne bırakmasından daha iyidir.
Sen yapmışsın bir hata daha doğrusu bir seçim.Bunun arkasında durman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?