yardım edin kafayı yiyeceğim

şimdi bu konularda çok tecrübeli sayılmam 6 yıldır bir birlikteliğim var ve biraz karşılaştırma yapıcam.Öncelikle erkek arkadaşımla sürekli yakınlaşmalarımız oluyo ve ben ilişkiye girme konusunda daha rahat kafada biriyim ancak hamilelik gibi bir riski alamadığım için hiç ilişkiye girmedik evlenmeyi bekliyoruz.Şimdi ilk ilişkimde kan gelmesse erkek arkadaşımın benden şüphelenmeyeceğini adım gibi biliyorum.Sizinki böyle bir durumda size güvenmiyorsa zaten ilişkinin temelinde sıkıntı vardır.ikincisi eğer yaşadığınız 1 kerelik bir şeyse zaten 5 yıldan sonra ilişkiye girerken zorlanacağınızı düşünüyorum dediğim gibi tecrübeli değilim ama öyledir diye düşünüyorum.Son olarak diktirerek kendine saygnı yitireceksin.Karşındaki kişiyi aptal yerine koyacaksın.Sürekli anlaşılırmı korkusuyla yaşayacaksın.Ki zaten sevgilin sana güvenmiyorsa ileride bir şey duysa da güvenmez.bana sorarsan ben bakire değilim dersen suç işlenmişsin gibi bir izlenim yaratırsın.Sadece bunun normal olduğunu bir kadının böyle bir şey yaşamasının normal olduğunu düşündüğünü falan söyle hissettir.Eğer saygı duyuyorsa ne ala.Karşı çıkıyorsa tepkiliyse yol ver gitsin.Taviz verme kendini alçaltma.

Tamam İşde Burda Çoğu Kişinin Dediği Gibi Bunca Zaman Sustun Yine Sus Ses Etme Olurda Evlenirseniz Esnek Zar Herhalde Diyip Geç Kenara Nikahlı Karısını Doktora Götürüp Kontrol Ettirmez Herhalde

zar esnekte olsa doğumda yırtılır hiç mi doktora gitmeyecek hamile kalınca gerçek ortaya çıkarsa daha kötü olmaz mı?

zaten dedim ya o da benden suphelnmez ama bi arkadas anlatmis kocasının bir mail için neler yaptığını. Simdi o gece sormaz ama bikac yıl sonra bi tartışmada bisey derse daha cok zarar gormez miyiz. Ve üstelik o bana guvenirken diktirme fikride cok kotu geliyo ama napcam bilmiom sadece huzurlu bi hayatimiz olsun istiyom

5 yılda söylenmeyen bir şeyi şimdi söylemesi pek bir şey ifade etmez.

5 yıl onu beklemiş insana gerçekleri söylemesi bana göre birşeyleri ifade eder.
Ben yaşadığı şeye yorum yapamam ancak karşıdaki bakirse ve dostsuzdanda beklentisi bu yöndeyse o adam kandırılmayı haketmiyor bence.
Hadi diktirdi diyelim o vicdanla nasıl yaşayacak ?
Düğünden sonra kan gelmediğinde adam öfkesine yenilip dostsuza zarar verse,ertesi gün ayrılsa ondan ve rezil etse ne olacak ?

5 yıl beklemesi tabiki yanlış bunu söylemek için.Ama zararın neresinden dönülürse dönülsün kardır bence.
Burda diktir,japonyadan gelen bi svı varmış,esnek de diyenlerin yorumlarını son derece yanlış buluyorum.
Kimse kandırılmayı haketmez.

yani bilemiyorum da ben böyle bir şey yaşasam 5 yıl sonra zaten senden kan gelmemişti falan dese kafayı mı sıyırdın sen o zaman aklın nerdeydi derim sanki.

Bak Aklıma Ne Geldi Bi Akşam Dışarı Çıksanız Alkol Alıyosa İçirsen İçirsen Sarhoş Olsa Sonrada Birliktelik Olsa Sabah Uyandığında Herşey Olup Bitmiş Olsa Nasıl Olur
yorumuna bittim yaaaiyi fikir
Ne kadar gerçekçidir ki
cnm bilemem ama yorumlar inandırıcı aynı paketten 2 ürün çıkıyormuş
1 ini deniyorsun öğreniyorsun yazıyor
özeline mesaj atıyorum bak

Son düzenleme:

ne kadar geniş düşünüyosunuz maşallah biz tabiki böyle bişeyin öldürülmekle sonuçlanmasnı savunmuyoruz ama sizde cümlelerinizde çok basit doğal bişeymiş gibi lanse etmişsiniz durumu çok ilginç

bence konu hiç açılmasın, konu sahibi tövbeni yapsın duasını etsin.güzelce evlensin düğününde bol bol eğlensin.ben pek sorun çıkacagını düşünmüyorum.gerçekten seven adam sorun etmez yok ederse konu sahibi bıraksın gitsin ve yine bir şey söylemesin.

niye ki doktor zar esnek mi diyecek ayy bu söylediğiniz çok çocukça.hiç bir doktor zarla ilgilenmez

Tabi ki doktor zarla ilgilenmez kocası şüphe duyabilir olmayacak bir şey değil size çocukça gelebilir ama söylediği her yalanın ortaya çıkma ihtimali var ben onu anlatmaya çalıştım.

sevişmek çok komplike bir şey mi ? ondan daha saf basit doğal ne var yaa??

Ne kadar geniş düşünüyosunuz maşallah biz tabiki böyle bişeyin öldürmekle sonuçlanmasını tasnif etmiyoruz.fakat sizde düşüncelerinizde konuyu basit doğal bişeymiş gibi lanse etmişsiniz çok ilginç gerçekten

E sevişmekten doğal ne var ki şu hayatta? Cinsellik tabu olduğu sürece bu konular çok açılır burda.

Siz öldürmekle sonuçlanması tasnif etmiyor olabilirsiniz belki ama biz TASVİP etmiyoruz.

sevişmek çok komplike bir şey mi ? ondan daha saf basit doğal ne var yaa??

saf ve basitmi peki basitse bu arkadaşın endişelenmesi neden ?siz bütün sevgililerinizle ilişki yaşayın sevişin ilerde evlenin o evlendiğiniz adamın yüzüne nasıl bakçaksınız içiniz rahat edicekmi oldu o zamn evlenmeden herşeyi yaşayın peki evlilik diye bişey neden var?düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat bana ters geldi.

kızlar anlamadıgım bişey var
bekarken bakireliğini kaybettiysen sebebin her ne olursa olsun batmışsın yerin dibine
günahlıgı hatası herşeyi geç toplumumuzda horlanma sebebin
zaten yerın dıbıne girmiş batmış
hayatına çıkan erkeğe söyleyip dürüstlük göstergesi saçma değil mi
hiç bir türk erkeği yokturki anlayışla karşılasın
gizlemekten daha mantıklı ne olabilir
bi ömür evliliğinde adam aldatma hakkı bulacak kendınde
kavgalarında ip koptugunda geçmişini yüzüne vuracak
onu bi ömür şüpheye sıkıntıya düşürecek
evlatlarının duyma ihtimali bile çok korkunç
bencede en iyisi söylememesi
ömür boyu allaha karşı duyacagı utanç o kişiye yeter bence
birisine dürüst olmadıgı için değil allaha iyi kul olmadıgı için utanmalı
eger kalbınde o pişmanlıgı yaşamıyosa söylese nolur söylemese nolur

Son düzenleme:
E sevişmekten doğal ne var ki şu hayatta? Cinsellik tabu olduğu sürece bu konular çok açılır burda.

Siz öldürmekle sonuçlanması tasnif etmiyor olabilirsiniz belki ama biz TASVİP etmiyoruz.

dogru zaman ve dogru kişiyle yaşanmalı cinsellik yoksa insana hayatı boyunca yaşayacağı pişmanlık kalır bakınız şekil A

Ne fena ya birde esnek olup bunun hesabini soran kocalar var ilk geceden bütün pembe hayaller toz duman oluyor...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…