E sevişmekten doğal ne var ki şu hayatta? Cinsellik tabu olduğu sürece bu konular çok açılır burda.
Siz öldürmekle sonuçlanması tasnif etmiyor olabilirsiniz belki ama biz TASVİP etmiyoruz.
saf ve basitmi peki basitse bu arkadaşın endişelenmesi neden ?siz bütün sevgililerinizle ilişki yaşayın sevişin ilerde evlenin o evlendiğiniz adamın yüzüne nasıl bakçaksınız içiniz rahat edicekmi oldu o zamn evlenmeden herşeyi yaşayın peki evlilik diye bişey neden var?düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat bana ters geldi.
bu genişlikten çok kişinin ve bulunduğu çevrenin bakış açısıyla ilgili.Ne kadar geniş düşünüyosunuz maşallah biz tabiki böyle bişeyin öldürmekle sonuçlanmasını tasnif etmiyoruz.fakat sizde düşüncelerinizde konuyu basit doğal bişeymiş gibi lanse etmişsiniz çok ilginç gerçekten
dogru zaman ve dogru kişiyle yaşanmalı cinsellik yoksa insana hayatı boyunca yaşayacağı pişmanlık kalır bakınız şekil A
saf ve basitmi peki basitse bu arkadaşın endişelenmesi neden ?siz bütün sevgililerinizle ilişki yaşayın sevişin ilerde evlenin o evlendiğiniz adamın yüzüne nasıl bakçaksınız içiniz rahat edicekmi oldu o zamn evlenmeden herşeyi yaşayın peki evlilik diye bişey neden var?düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat bana ters geldi.
ben sevişmenin anormal bişey olduğundan bahsetmiyorum zaten benim söylemek istediğim evlenmeden böyle şeylerin yaşandığının doğru olmadığı
Niye bakamıyim? Ayıp bir şey mi yapıyorum ben?
Evlilik sadece rahatça cinsellik yaşamak için mi var?
Hani demişsiniz ya öldürülmesini tasvip etmiyorum diye, öldürülmeyle sonuçlanmasının altında yatan düşünce cinselliğin doğal bir şey olarak görülmemesi, tabu olması zaten.
Yorum yaparken yazdıklarınıza dikkat edin lütfen. Kendi ahlak anlayışınıza göre insanları ayıplayamazsınız.
Eski erkek arkadaşmla birlikte oldum. Simdi evleneceğim insanla 5 yıldır beraberiz ona bunu anlatamam. Ama diktirme konusunda suphelerim var. Korkuyorum. Ama risk alıp ona soyleyemem.onu kaybetmek istemiyorum Ne yapmaliyim. Diktirenler nasıl bi süreç yaşıyorlar paylasirlarsa sevinirim.
meşru daire keyfe kafi, cinsellik dediğiniz nedir ki?
Niye bakamıyim? Ayıp bir şey mi yapıyorum ben?
Evlilik sadece rahatça cinsellik yaşamak için mi var?
Hani demişsiniz ya öldürülmesini tasvip etmiyorum diye, öldürülmeyle sonuçlanmasının altında yatan düşünce cinselliğin doğal bir şey olarak görülmemesi, tabu olması zaten.
Yorum yaparken yazdıklarınıza dikkat edin lütfen. Kendi ahlak anlayışınıza göre insanları ayıplayamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?