Yardımcı hanımın günahını mı alıyorum

Aynı mahallede oturuyoruz nerdeyse iki Yıldır geliyor güvenmiştim açıkçası ama haklısınız dediğiniz gibi yapacağım yenisini bulduğumda

16/13/6 yaşındalar
Analarından görüyorlar güzelim
Çok şaşırdım ben çocukları küçük sanıyordum baya hepsi kendi odasını kıyafetlerini toplayacak yaştalar

Siz tertipli düzenli olun ki çocuklarda sizden öğrensin ilerde onlar içinde sıkıntı olur

Ne kadar ayıp kadının yaptıgı yahu, vicdanınız rahat olsun ben olsam bende cagırmazdım butun ılıskımı keserdım. Size cekip atması ayrı konu zaten sen kımın evını kıme atıyorsun yanıı

Çok haklısınız bunu hiç düşünmemiştim acaba sildi mi? Ya da daha evvel de bunu yaptı mı?

Şayet hırsılık olayını düşünüp hareket edecekseniz sakın kimseyi almayın yardımcılığa. Aranızda güven olmaz ise (ki bu olayda ki gibi) sonuçta alamazsınız. Evde yardımcı varken onu yalnız bırakmayın tezine katılmıyorum.

Güvenmeyecekseniz hiç gelmesin, şunu anlarım işleri nasıl yaptığını takipse amaç eyvallah, lakin hırsızlık yanlış düşünce olur.

Bu arada ben bekarken evime gelen anne kız oğlumun kumbarasını boşalttı. Fakat bunu 1 kez yapabildi, 3. kez gelemedi.

Aynı mahallede oturuyoruz nerdeyse iki Yıldır geliyor güvenmiştim açıkçası ama haklısınız dediğiniz gibi yapacağım yenisini bulduğumda
Artık kimseye güven olmaz, evde maddi hiçbir şey bırakmayın ve evde de kadını tek bırakmayın. İlle dışarı çıkmanız gerekiyorsa eve kamera sistemi yerleştirin. Neyse siz yine yırtmışsınız geçmiş olsun :)

Hareketleri ve size söylediği sözler çok yanlış. Bende bundan sonra evime gelmesini istemezdim.

Hırsızlık olarak asla aklıma gelmedi
Ben evin mahremiyetine inanan bir insanım beni bu rahatsız etti Allah şahit

Hırsızlık olarak asla aklıma gelmedi
Ben evin mahremiyetine inanan bir insanım beni bu rahatsız etti Allah şahit

yok yok yukarıda bir arkadaş demiş ya hırsılık için vs diye, sizde ona haklısınız demişsiniz.

Sizin bu olayda hırsılık gibi bir konu yok zaten mahremiyetin delinmesi, çalışanın da iş veren ile aradaki mesafeyi koruyamaması durumu var.

Belli ki saygısız biri bence fotoları başkasına atıyordu.
Yolları ayırmak iyi olmuş.
Emekçi kadınlar baştacıdır ama o tacı ayak altına almadığı sürece.

Onun işi temizlemek, bu ne had bilmezlik saygısızlık, at işten yalan söylüyor başkasına atıyordur, birde duygu sömürüsü yaparlar

Anladım
Ona haklısınız dediğim kısım o telefonda resimlerimiz halen var mı kısmıydı bunu bilmiyorum ve hiç kalıma gelmedi

Ben çok duydum temizliğe gittiği evler hakkında orda burda konuşan çok pisti çok dağınıktı banyosu şöyleydi falan diyen siz iyi yapmışsınız ne kadar ayıp ya zaten ev imhalar gelmese ona iş çıkmaz

senin yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı ki sen en kibarcasını yapmışın hiç vicdan yapma, güvenmediğimiz birini eve nasıl alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…