- Konu Sahibi VuslataDair
-
Aynı mahallede oturuyoruz nerdeyse iki Yıldır geliyor güvenmiştim açıkçası ama haklısınız dediğiniz gibi yapacağım yenisini bulduğumdaEvde yardımcı varken evi terketmeyin bence bu kim olursa olsun, bu ilk gözüme çarpan şey konunuzda. Hırsızlığa davetiye çıkartabilirsiniz. Birde kadını artık çağırmamnız iyi olmuş sizin yerinizde kim olsa aynı şeyi yapardı zaten.
Sorum şu asla gunahına girmek de istemiyorum ama ben sizce yanlış mı doğru mu düşünüyorum
16/13/6 yaşındalar
Analarından görüyorlar güzelim
Çok haklısınız bunu hiç düşünmemiştim acaba sildi mi? Ya da daha evvel de bunu yaptı mı?
Artık kimseye güven olmaz, evde maddi hiçbir şey bırakmayın ve evde de kadını tek bırakmayın. İlle dışarı çıkmanız gerekiyorsa eve kamera sistemi yerleştirin. Neyse siz yine yırtmışsınız geçmiş olsun :)Aynı mahallede oturuyoruz nerdeyse iki Yıldır geliyor güvenmiştim açıkçası ama haklısınız dediğiniz gibi yapacağım yenisini bulduğumda
Hırsızlık olarak asla aklıma gelmediŞayet hırsılık olayını düşünüp hareket edecekseniz sakın kimseyi almayın yardımcılığa. Aranızda güven olmaz ise (ki bu olayda ki gibi) sonuçta alamazsınız. Evde yardımcı varken onu yalnız bırakmayın tezine katılmıyorum.
Güvenmeyecekseniz hiç gelmesin, şunu anlarım işleri nasıl yaptığını takipse amaç eyvallah, lakin hırsızlık yanlış düşünce olur.
Bu arada ben bekarken evime gelen anne kız oğlumun kumbarasını boşalttı. Fakat bunu 1 kez yapabildi, 3. kez gelemedi.
Hırsızlık olarak asla aklıma gelmedi
Ben evin mahremiyetine inanan bir insanım beni bu rahatsız etti Allah şahit
Anladımyok yok yukarıda bir arkadaş demiş ya hırsılık için vs diye, sizde ona haklısınız demişsiniz.
Sizin bu olayda hırsılık gibi bir konu yok zaten mahremiyetin delinmesi, çalışanın da iş veren ile aradaki mesafeyi koruyamaması durumu var.
Yok artık daha neler bir yaşıma daha girdimBenim anneme temizliğe gelen hanımın instagram hesabı vardı. Reklam amacıyla oraya temizliğe gittiği evleri before-after tarzı çekip paylaşıyordu. Annemin evini de hiç sormadan paylaşmış bir daha da çağırmadı annem.
eklam amacıyla oraya temizliğe gittiği evleri before-after tarzı çekip paylaşıyordu.
İyi de mübarek temiz ve toplu olsa seni neden çağırsınlarBen çok duydum temizliğe gittiği evler hakkında orda burda konuşan çok pisti çok dağınıktı banyosu şöyleydi falan diyeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?