Yardımcı hanımın günahını mı alıyorum

bence düşüncelerin doğru....ayrıca gerçeği söylese bile, sana hesap sorma hakkı varmı...

Yok artık daha neler bir yaşıma daha girdim

Konuyu okuyunca acaba öyle birşey mi çıkacak diye düşündüm ama o zaman da WhatsApptan atmazdı heralde
Bence bir daha kesinlikle çağırma gerekirse kendin yap ama çağırma..
Çocukların evde olduğu bir gün erkenden kalkıp herkese görev ver müzik açıp birlikte eğlenerek evi temizleyin bir de temizliği erken bitirelim de sonrasında parka gideriz sahile gideriz tarzı onları da gaza getirecek şeyler söyle kendileri temizleyince dağıtmaya da kıyamazlar

10 senedir evimize aldığımız yardımcımızı hırsızlık yüzünden eve almadık tekrar ki ona da güvenimiz oturmuştu mesela. Yani eve yabancı sokuyoruz illaki güven olmuyor hemen. Yardımcının başında beklemenin manası yok ama evde olmak ona da davranışlarında bir ayar verdirir.

Konuyu okurken artan sinir katsayim konu sonu ile azaldi. En dogrusunu yapmissiniz.
Supheye hic gerek yok

Doğru olanı yapmıssınız.
Benzer bir olay yaşadım.
Yıllar önce Yardıma gelen kadının küçük çocuğu vardı ama hiç yanında getirmezdi. Ben birtek fotolarında görmüştüm evime getirmedi hiç. Kv ye falan bırakır öyle gelirdi. Bikeresinde ben yokken gelecekti. Eşim sabah çıkarken anahtarı komşuya bırakıp çıkmış. Geldiğindede zaten işini bitirip çıkmış yine anahtarı komşuya bırakarak. Buraya kadar normal.
Neyse üzerinden bikaç zaman geçti gene normal geliyor gidiyor. Sonra bigün telefonu çaldı telefon koridorda o diğer odadayken ben de telefonu aldım kendisine uzatmak için ekranda oğlunu gördüm. Benim evimin bahçesinde kızımın akülü arabasında fotoğrafı çekilmiş ve ekran fotosu yapılmış.
Çok rahatsız oldum bu durumdan. Demekki benim olmadiğim gün oğlunuda getirmiş. Ama bana bundan hiç bahsetmedi. Ki ben o gün 1-2 kez neler yapacağını söylemek için aradım.
İşini bittirip çıkacağı sıra parasını verirken oğlunda çok yakışıklıymış dedim sadece. Anladı. Utanır gibi oldu. Ama o günden sonra daha çağırmadım onu.
Benim kızdığım hadi çocuğu getirdin, bana neden söylemiyorsun. Veya başka kimi getirdin benim evime benden habersiz. Güvensiz bu işler olmaz.

Hic günahını mı alıyorum diye düşünme Çünkü; Ayşe isin suyunu çıkarmış, simarmis.

Ayse' nin görevi o evi temizlemek ve karşılığında hakettiğini almak ancak ayşe yakında ev temizliği canlı yayınları da yapacak kapasiteye sahip.Ben olsam sutlardim.

Büyük ihtimalle başkasına atıyordu, yakalandı.

Doğru söylüyor olsa, size atıyor olsa bile bu bir sorun bence. Ne münasebet yani.

Gayet normal davranmışsınız.
Boşuna vicdan meselesi yapmayın.
O da işini ahlakıyla yapmayı öğrensin.

Foto atmak nedir ,zaten onları toplasın diye geliyor .
Gunahını almıyorsunuz ,başkasına gönderecekken size gönderdi ve sonra lafı çevirdi .
Bazı yardımcı hanımların havasından yanlarına varılmıyor ,bende de vardı böyle bir tane yol verdim gitti.

içiniz rahat olsun yardımcı hanım o resmi attığında seni kısır gününe mi çağırıyorum evimde olma sebebin o dağınıklık der bir daha da çağırmazdım.yavuz hırsızlık bu ev sahibini bastırıyor..

Benimde basima geldi
Ortak tanidik ile buldugum hanim onlarin evlerinde vitrindeki fincanlar ile kahve yapip pis birakiyormus.
Sonra komsulari gormus eve gorustugu adami almis. Benim evimde ben yokken ne oldu bilmiyorum
Isin ilginc yani hanimefendi beni kendi birakti.
Ben evimde bsy yakalamadigim icin hic bsy demedim
Sonra evden 20 dk erken gelip yarim saat erken cikmak isteyince annem durdurup koltuk sildirmis
Ertesi hafta annemi arayip arkadasimi gondereyim dedi
Acikcasi isime gelmisti
Temizligi cok guzeldi ama adamin muhabbeti cikinca temizligide bosluyordu. Sanirim ztn calismayacakti

Bizim işyerindeki temizlikçi abla evlere temizliğe gidiyordu. Bir kere kaça temizlediğini soran biri fiyata fazla dedi diye hepimize fotoğraf göstermişti. Allah'ım o nasıl bir karmaşa ve pislikti. Mutfak tezgahı dağ olmuş, klozete yapmış sifon çekmemiş, bisküvi yemiş, poşetini yere atmış vs. Dediğim sizden bağımsız bazı insanlar gerçekten pis. Onların çekilmesini garipsemezdim. Bu kadar pis değildi dimi ev

kesinlikle doğru olanı yapmışsınız.

çok haklısın senam
o ne demekmiş öyle ne münasebet
direk senle çalışmak istemiyorum diyebilsek keşke bende diyemem
sen bahane uydurdukça ne dedi

İçiniz rahat etsin çünkü yaptığı hareket hiç masum değil. Her ne sebeple olursa olsun, sen benim evimin fotoğrafını neden çekiyorsun?
Herkes yaptığı iş için para alıyor. Ki kalmış ki bu fotoğrafları evden yarım saat önce çıkmış, evin dağınıklığını bilen kişiye gönderiyor.
Keşke çocuklarının üstüne yemin etmeseydi.
Böyle birisiyle çalışmamak en doğru karar bence.

Isterse kimseye atmamış olsun ama o fotoğrafları çektiği için benim içinde bitmistir. Kaldiki o kadında o potansiyal var başkasının evini sana göstermek isteyen seninkinde gosterebilir en doğrusunu yaparsiniz cagirmamakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…