Yardımcı hanımın günahını mı alıyorum

Kesinlikle doğru hissetmişsiniz bence. Yani zaten evi dağıtan sizsiniz, zaten görüyorsunuz ne durumda olduğunu ne alaka? Ayrıca öyle bile olsa ne demek o öyle azarlar gibi?

kork boylesınden. işin o zaten.birde temızleyıptemı ev bırakacaksın.dağınıklığını vs de anlatıyordur kesın.meraklıdır bunlar.

En iyi haliyle düsünelim, size atıyor bile olsa ne haddine hesap mı soruyor? Ne gereksiz bir samimiyet.

Ama ben size attığını düsünmüyorum. Bence de almayın artik bu bir alısveris, vicdan meselesi yapmaya gerek yok. O emek veriyor bende karsiliginda para. Ben o emegi almiyorum oda o parayi.

Ne münasebet canım resimleri çekip evi ne hale getirmişsin filan ne demek oluyor.O isi yapmak seninn gorevin be kadin.Ben bu kadında bir gevşeklik bir disiplinsizlik hissettim.kesinlikle en doğru olanı yapmışsınız almayın birdaha

Kesinlikle doğru olanı yapmışsınız.Hiç tanımadığınız birinin evini size kamerayla gösterme cesaretinde bulunduysa sizin evinizi de gösterme olasılığı büyük.Ayrıca fotoğraf göndermek ne cüret.Dağınıklığı gör ne demek.Ev toplu olsa,temizliğe ihtiyacı olmasa e sen neden geldinki ozaman.Bende bidaha alamazdım.

bana kalırsa güvenilir biri değil. yarın öbür gün resminizi çekip whatsapp grubuna, evde benim pasaklı diye paylaşılabilirsiniz. sosyal medyayı yanlış kullananlardan biri ark niyetli mi değil mi bilemiyorum ama düşünceli, usturuplu da değil. en iyisini yapmışsınız. Ama siz de evi toplu bırakın hafta da bir kere temizlik için geliyor bir de yarım gün ev mi toplasın temizlik mi yapsın? ha temizliği üstten yapsın sorun değil diyorsanız o başka...

haklısınız.
ayrıca yarım gün geldiği iş saatinde telefon acil olmadıkça kullanmamalı.
goygoya ödemiyorsunuz paranızı.

Ayşe fotoğrafları başkasına atıyor olmalı, zira size atıyor olsa çarşaf çarşaf kanıt göstererek, bak evi nasıl dağıttınız demezdi. En fazla lafını ederdi ya da bir iki fotoğraf gönderirdi yani. Böyle ayrıntısıyla gösterme ihtiyacı duyduğuna göre, bunu evi bilmeyen bir başkasına gösteriyor olmalı. Yani ben de böyle düşünür ve asla bir daha çağırmazdım. İnsanlar yüzünüze karşı çok iyi olabilirler, melek gibi insan diyebilirsiniz ama kabul etmek gerekir ki insanların görmediğimiz yanları da vardır.

Bana tepkiniz anormal geldi
Benim evimin dağınık resmini atsın ne olacak ki, sanki o kişiler beni tanıyor mu ya da tanısa ne olacak
Normal hayatta evimizi dağınık görüp ardımızdan konuşan yok mudur hepsini hayatımızdan çıkartıyor muyuz, bu da onun günümüze uyarlanmış teknolojik hali..
Ayşe Hanımdan memnunsanız kaybetmezdim ben yerinizde olsam
Üstelik Ayşe de ekmeğini çıkarıyor , siz iş vermeyince zor durumda kalmadı mı, bir de bu açılardan bakmak lazım
Umarım yumuşar ve büyütülecek bir şey olmadığını görürsünüz Salim kafayla
Üstelik kendisi öyle olmadığını da söylemiş, bunun üzerine altında art niyet aramazdım

Başkasına atsın veya atmasın, bence o fotoğrafları size göndermesi ve hesap sorması bile yanlış ve işine son verilecek bir durum. Başkasını bulun. İş yaptırırken de başında durun.

Aynen katılıyorum

haklısınız. vicdanınız rahat olsun. hadi dediği gibi, evi nasıl batırdığını gör diye fotoları çekip sana atmış olsun, yine de haklısın.
sen temizlik yapması için para ödüyorsun, fotoğraf çekimi yapması için değil. onu çekip whatsapptan atacağına harcayacağı zamanı temizliğe harcamalıydı.

Eve gelen yardımcı anneniz gibi sizi fırcalıyor cok enteresan,
Yaptıklarını gör ne demek yahu.
Bence de vicdanınız rahat olsn,baskasının mahremını size anlatan,sizinkini de baskasına anlatıyrdur net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…