- 9 Ocak 2012
- 15.607
- 30.279
- 798
- Konu Sahibi peaceful16
neden boşanmıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bak guzel kardesim anlamadi cok guc degil. bu sana son yazsisim. gerceksen v yasadiklarin da gercekse ciddi bir sorunun var. cok ciddi yardim almalisin ya da bir sure esinden uzaklasmalisin.Yazdiklarim gercek, ve yorumunu anliyorum. Surekli gercekligimi sorguluyosun
+1Esinle bi kez daha hemfikirim.
Cok bencil bi kadinsin ve cok alingansin.
Sorun sende sende sende..
Ne demek kahvalti yapma bana diyip sonrada "yapmadin" diye kirilmak?
Artik tandigim bildigim kk arkdasimsin diye nazik konusnuycam senle. Senin kisiligin olmamis!
Elifi bilirsin buyuk ihtimal kkdan.
Hani su bencillikte cigir atlayan uyemiz, her seyde esiyle kavga eden uyemiz.
Seni Elif 2 ilan ediyorum.
Gidisati ne oldu biliyomsun Elifin?
Kocasi mutlulugu baska kadinlarda aradi. Burda kimsede " lanet adam, sen haklisin Elif" diyemedi.
Cunku tum olanlarin suclusu Elifdi.
Son turlari oynuyosun, haberin ola.
+1000Bildiğin ömür törpüsüsün adam iyi dayanıyor![]()
Susarak aşırı tepki vermeden başlayabilirsinizDogru, yapacak hic biseyim yok, zaten icimdende gelmiyor o kadar tartismadan sonra.
Bana karsi tahammulu az, ama benimde tahammulum cok degil bende hirpalanmaktan biktim . nasil duzeltecegiz aramizi. ben mutlu etmek ve mutlu olmak istiyorum, nereden baslayacagim.
Bence sessiz kalın ama adım attığında da geri cevirmeyin. Sonrada bunaltmadan ilginizi gösterin lütfen. Erkekler bu almaya çok laf etmeye gelmiyor malesef. Ne kadar az tartışma evde ne kadar çok huzur varsa erkek eve o kadar bağlanıyor. Sizi düşünmemesi evet bunaltmis olabilir. Ama bunu şaka yollu söyleyin. Benim esi de çay koyar bana doldurmaz. Aa kendine müslüman, bize yok mu derim. Güler geçeriz. Siz istiyorsunuz ki siz demeden yapsın.. İnAnın öyle erkek çok az. Ve eşiniz öyle değil diye dünyayı ikinizede dar etmenin anlamı yok. Oldgu gibi kabullenin gitsin.. kaldı ki siz normallestikce o daha çok ilgi gösterir daha çok düşünür. Çocuğunuz var mi bilmiyorum ama olduğu zaman siz bile eşinize cogu zaman ilgi gisteremeyeck duruma geliyorsunuz.Ben hic bi zaman sadece kendim icin sofra kurmadim, birsey yemedim, sormadim da her zaman 2 tabak var masada. evet abarttim ozellikle ona bu kadar yansittigim icin, evet benim kadar ince dusunmemis olabilir ve ben napiyosun dedigimde bana sorduda dogru. ama aciklamak istedim size
suanda nasil duzeltirim bilmiyorum, icimden gelen birsey yapmamak, bu zamana kadar herseyi fazla fazla yaptim, bu ara bisey yapmasam olur mu? yani sessiz kalsam falan..
Esin kahvaltı hazirliyimmi diye sorduğunda evet desen bukadar olay büyümez.Erkekler düz mantık incelik detay bekleme.ama bencilliğin sende baki galibaGunaydin herkese,
hemen "yine mi sen" dediginizi duyar gibiyim, kizmadan bir dinlermisiniz lutfen , yardiminiza ihtiyacim var.
konularimi bilmeyenler icin, yurtdisinda yasiyoruz 2 senedir evliyiz, esimle tartismali gergin bir evliligimiz var. Genellikle ben ilgi bekliyorum, olmazsa moralim bozuluyo ve sikayet ediyorum. Trip, kapris yapiyorum. Tartistigimiz zaman esimin seviyesi yerlerde, bana hakaret ediyor, kufurlu konusuyor, hep bagirip cagirma modunda. Ama bu aralar cok daha fazla.
Dun aksam telefon gorusmesi vardi is icin, bitincede yine is yapmasi gerekti, benim uykum geldi ben yatiyim dedim tamam askim yat sen dedi, hadi iyi geceler dedim cevap vermedi, mesaja , bilgisayarda maile herseye donebiliyosun bana bi iyi geceler diyemiyosun dedim. bagirmaya basladi direk olarak, bide senle ugrasmayayim isim basimdan askin falan dedi. Bu sekilde yuksek bi tepki neden yani. hic agzimi acamayacakmiyim ? birsey demeden yattim.
Sabah oldu benim alarmim caldi, oda kalkti birseyler yapiyo mutfakta, napiyosun dedim, kahvalti yapicam sanada hazirlayayim mi yermisin dedi, bende yok ben yemem ise gidicem dedim. ama icten ice bozuldum ben olsam sormadan hazirlardim, daha dogrusu her aksam hazirliyorum, her haftasonu sabahi hazirliyorum, sorulurmu ki ? Bencilce geldi.
Sonra hazirladi kahvaltisini oturdu, bilgisayarini acti dizi izliyo. bende dedimki neden benim icin hazirlamadin, ben hep ikimize hazirliyorum, yine ayni sekilde bagirma moduna gecti , ne diyosun sormadimmi sana lanet kusma zehir dolusun sabah sabah insanin huzurunu kaciriyosun dedi. Ben bi iki kelime bisi daha dedim, neden hazirlamadin kendiliginden gibi, bu seferde daha cok bagirmaya ve hakaret etmeye basladi, baya cirkinlesti yine, bundan sonra bu hallerin oldugunda asla sana anlayisli ve sabirli davranmicam bi aptal benmiyim, boyle oldugun surece hic umursamicam seni cehenneme dibine kadar konus, surat as, kendi zehirinde bogul o zaman dedi. bunun gibi bir suru agir laf etti bagirdi.
Bende bagirma insanlar uyuyo dedim oda s. git o zaman bagirmayayim dedi. ne kadar kaliteni dusurdun sen ne kadar seviyesizsin, bana hakaret etmekten vazgec, bu sekilde sana karsi olan sevgimi yok ediyosun dedim. icimde bitiriyosun dedim. o da bende sana bayiliyorum boyle davrandiginda dedi. sonra sustuk ciktim ise geldim.
Acikcasi hic bisey yapasim yok. Moralim cok bozuk. Siz olsaniz ne yapar nasil davranirsiniz ?
isin icinden cikamadim ve esim o kadar cirkin konusuyorki ona ciddi bir ders vermek istiyorum, bu sekilde bir yere varmicak cunku biliyorum...
en hiçbir şey için geç olamaz diye düşünüyorum. Çıkmamış candan ümit kesilmez. Eğer eşini seviyorsan gerçekten bir şeyleri ciddi ciddi yapmaya başlaman gerekecek. Bu şekilde devam ettipin takdirde bilmiyorum ama ben sonunuzu göremiyorum.Tesekkurler mesajin icin, malesef ozur dileyecek veya vaatlerde bulunacak bir donemde degiliz suan. yani cok fazla tartisiyoruz ve uzun suredir tartisiyoruz.evlendigimizden beri gerilimli bir iliskimiz var.
Deftere yazma konusu guzelmis, en cok kavgayi neden ediyoruz ne yapabilirim gibi. ben talepkar oldukca veya bunalttikca ilgisi daha da azaliyor, tahammulu azaliyor, cirkinlesiyor, kirici oluyor.. durmayi bilmiyorum, keske durabilsem.
susmayi, durmayi bilmiyorum.
hep duzelsin, konusarak cozelim, diyorum icten ice. buda ustelemek, diretmek oluyor. durabilsem keske
Canim bence sen cok fazla yuz veriyon madem o senle ilgilenmiyor bakalim sende onunla ilgilenme ne oluyor ben evdeyim surekli esimin geleceği saate kalkip hazirlanirim sanki düğüne gidecek gibi masa falan kurarim tam 2 yil boyunca o ne yapiyor askim ben yorgunum direk yemek yer pijamasini girey tlf alir eline okey oynar neyse ben onun icin hergun ilk mis gibi yapayim oda böyle yapsin bi ara geli kapiyi actim sanki ben yokmusm gibi davrandim yemek yedi oturdu bende baska yere artik sesimi duyamaz oldu tam 3 gun bana niye boyle yapiyon niyetin ne diyince bende artik senle ugrasmaktan yoruldum ben mecbur muyim hergun k....k gibi arkandan kosmaya adam bakti iyice degismism simdi ben kesinlikle ona ilgi gostermiyorum o peşinden kosuyor eskisi gibi ol diye bence kesinlikle onunla kendi arana mesafe koy niye ilglinmiyon falada deme yokmus gibi davran o konusnca sadece cevap ver sakin baska bi sey yapma gor bak nasil degisiyorGunaydin herkese,
hemen "yine mi sen" dediginizi duyar gibiyim, kizmadan bir dinlermisiniz lutfen , yardiminiza ihtiyacim var.
konularimi bilmeyenler icin, yurtdisinda yasiyoruz 2 senedir evliyiz, esimle tartismali gergin bir evliligimiz var. Genellikle ben ilgi bekliyorum, olmazsa moralim bozuluyo ve sikayet ediyorum. Trip, kapris yapiyorum. Tartistigimiz zaman esimin seviyesi yerlerde, bana hakaret ediyor, kufurlu konusuyor, hep bagirip cagirma modunda. Ama bu aralar cok daha fazla.
Dun aksam telefon gorusmesi vardi is icin, bitincede yine is yapmasi gerekti, benim uykum geldi ben yatiyim dedim tamam askim yat sen dedi, hadi iyi geceler dedim cevap vermedi, mesaja , bilgisayarda maile herseye donebiliyosun bana bi iyi geceler diyemiyosun dedim. bagirmaya basladi direk olarak, bide senle ugrasmayayim isim basimdan askin falan dedi. Bu sekilde yuksek bi tepki neden yani. hic agzimi acamayacakmiyim ? birsey demeden yattim.
Sabah oldu benim alarmim caldi, oda kalkti birseyler yapiyo mutfakta, napiyosun dedim, kahvalti yapicam sanada hazirlayayim mi yermisin dedi, bende yok ben yemem ise gidicem dedim. ama icten ice bozuldum ben olsam sormadan hazirlardim, daha dogrusu her aksam hazirliyorum, her haftasonu sabahi hazirliyorum, sorulurmu ki ? Bencilce geldi.
Sonra hazirladi kahvaltisini oturdu, bilgisayarini acti dizi izliyo. bende dedimki neden benim icin hazirlamadin, ben hep ikimize hazirliyorum, yine ayni sekilde bagirma moduna gecti , ne diyosun sormadimmi sana lanet kusma zehir dolusun sabah sabah insanin huzurunu kaciriyosun dedi. Ben bi iki kelime bisi daha dedim, neden hazirlamadin kendiliginden gibi, bu seferde daha cok bagirmaya ve hakaret etmeye basladi, baya cirkinlesti yine, bundan sonra bu hallerin oldugunda asla sana anlayisli ve sabirli davranmicam bi aptal benmiyim, boyle oldugun surece hic umursamicam seni cehenneme dibine kadar konus, surat as, kendi zehirinde bogul o zaman dedi. bunun gibi bir suru agir laf etti bagirdi.
Bende bagirma insanlar uyuyo dedim oda s. git o zaman bagirmayayim dedi. ne kadar kaliteni dusurdun sen ne kadar seviyesizsin, bana hakaret etmekten vazgec, bu sekilde sana karsi olan sevgimi yok ediyosun dedim. icimde bitiriyosun dedim. o da bende sana bayiliyorum boyle davrandiginda dedi. sonra sustuk ciktim ise geldim.
Acikcasi hic bisey yapasim yok. Moralim cok bozuk. Siz olsaniz ne yapar nasil davranirsiniz ?
isin icinden cikamadim ve esim o kadar cirkin konusuyorki ona ciddi bir ders vermek istiyorum, bu sekilde bir yere varmicak cunku biliyorum...
Açtığın konuları okudum..
Seni anlıyorum yurtdışındasın, eşinden başka kimsen yok, kendini yanlız hissediyorsun, ve eşine daha çok sarılmak istiyorsun.Sevgiliykene olan ilgisi devam etsin istiyorsun ama en mutlu evli ciftler dahi evlendikten sonra o boyutda kalmadığını söylerler hep.Bunu kabullenmekle başlıyabilirsin mesela.Eşine benimle ilgilen diye her fırsatda şikayetde bulunurkene, kendi kendine adama duvar ördürtürüyorsun sana karşı saygısı kalmıyor.Nasıl olsa peaceful16 beni beğenmiyor, hiçbirşeyimi onaylamiyo diyerekten o adımlarıda atmaz!
O kadar takıntı haline getirmişsin ki "benimle ilgilenmiyor" cığlık cıglığa gidiyorsun ama adamı duymuyorsun seninle ilgilendığindede alınganlık yapıyorsun..Peaceful16 sıkılmadınmı mı kısır döngüde olmaktan??Değsim sadece SANA bağlı sen değiş farkı gör"Sen" böylesin suclayarak değilde, tatlı bir dille "bana böyle davranınca kendimi değersiz hissediyorum sana daha yakın olmak istiyorum" dilinle konusmani tavsiye ederim.
Kendini Seviyormusun ???? Sor kendine
Beklentini sıfırla
Hiçbirşey yapamıyorsan şikayeti birak
Kendine güven güleryüzlü pozitif olmak olmazsa olmazın olsun
Cevre yap buluş görüş arkadaşlarınla kendinle mutlu olmak önceliğin olsun gerisi zaten gelicektir
Çekilcek insan değilsin bu nedir adama yazık psikolojisini düşünemiyorum . Bu ilgi deliliği nesir arkadaşım iyi geceler demedi die trip mi atılır ben kimi zaman upuzun cümleler kurarım yanında sadece ben olmama rağmen duymadım hayatım der bozulurum biraz ama sakince içtenlikle tekrarlarım seninki aşırıya kaçmış resmen sen bence bi psikoloğa falan gitGunaydin herkese,
Gunaydin herkese,
Zaten kalkip hazirliyodu kendisi icin, ben sordugum icin sordu bana.
Yok bilmiyorum elif kim..
nasil esimle ayni fikirde olabilirsin, yaptigim soyledigim seyin karsiligi bana bagirip hakaret etmesimi sence?
ben her zaman esimi dusunerek yapiyorum, evdeyse kendime hazirlamam sadece mutlaka ikimize hazirlarim her zaman gibi. Bununla ilgilide birsey soyledigimde ilk tepkisi bagirmak oldu ikincisi hakaret etmeye basladi.
Suanda ne yapsam suclumu olacagim ben ? o zaman evi terketmem lazim veya cidden ev arkadasi gibi davranayim, cunku ne desem ne soylesem altinda birsey arayip bana bagiracak birsey buluyo.