yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

e bravo yani çok güzel bir yöntem.çocuğu yap yap düşür.yazıklar olsun...

arkadaşım bu bir korunma yöntemi değildir en azından saglıklı bi öneri degildir..nasıl kafadan bunu rahatlıkla öneriyorsunuz anlamıyorum ..
konu sahibi eger gebe kalırsan ve de istemiyorsan kürtaj olursun ..yok degilsen bir sürü korunma yöntemi var ama hepsinin koruyuculuk yüzdesi %99..o bir kişi olabilirsin nihayetinde ..sen bana kalırsa spiral taktır ve yine kondom kullan...olaki taktırmadın kondom kullandın ve tehlikeli bir durum oluştu yırtıldı içine kaçtı vs ..bunlar içinde çantanda sürekli norlevo denilen ertesi gün hapını bulundur herhangi bir kaçak durumda bu hapı içebilirsin..çünkü bu hapta ilişkinin üzerinden geçen saate göre etkisini azaltıyo ..eger bunların hiç birisini yapamam diyorsan dügünü bekleyin ..

daha düğün seneye diyosun, hamile kalmaktan korkuyosun...
yapma arkadaşımm. ben günah boyutuna karışmam her koyun kendi bacağından asılır ama tutki hamile kaldın ve kürtaj olmak zorunda kaldın. bir daha bebeğin olmayabilir biliyo musun?
yada hamile kaldın ve doğurmaya karar verdin. ve 5-6 ylık karnınla gelinlik giydin:
1)asla istediğin gibi bir gelinlik giyemezsin
2)istediğin kadar oynayıp zıplayamazsın
3)korktuğuna göre aileni zor durumda bırakmak istemiyosun, o durumda annen baban yüzleri hep yerde olacak eğer düğüne gelirlerse!
4)sen istediğin kadar milleti takma kafana ama herkes senin karnına odaklanacak düğünde. aralarında konuştuklarında hep bu konu konuşuluyo sanacaksın ve inaan ömrünün sonuna kadar bu şey hep seninle olacak.
5)çocuğunun doğum tarihi evlendikten 3-4 ay sonra yada belki önce olursa o çocuğa bu durumu nasıl açıklayacaksın.

veee bu olanların hepsi maaalesef kadına olur. erkek yine erkektir bizim toplumumuzda.
bir kez daha düşün. 1 yıl daha beklersen çok şey mi kaybetmiş olacaksın

Son düzenleme:
arkadaşım beni hiç ilgilendirmez ne yaptıgın ama öneri istiyosan sanırım en mantıklı öneri hemen bi dr a gidip sana uygun olan doğum kontrol yöntemini seçmen olur...geri dönülmez yollarada girme derim

NE SACMA SAPAN KONUSUYOSUN SEN YAAA! hangi mantiga siginarak bunu söylüyorsun! düsürmek istedigin bir esya parcasi yada firlstip atman gereken bir pacavra degil,,,,, CAN BU CANNNNN APTALLLLLLLLL! adamin asabini bozma! neyse bunu cahillligine veriyorum, bekar oldugun icin anneligin nekadar kutsal bir sey oldugunu anlayamayacak kadar cok bilgisiz, cahil ve ahmaksin! hele bir anne olda iste ozaman ne dedigimi anlarsin!

şu vantuzun yorumu nekadar cahilce ve mantıga kalbe bile aykırı ilişkiye gir gir afedersin zevkini tad sonra zevkten geleni çıkar karnından at ne biçiminsanlar varyaa yok bilmem ne tadavisiymiş akıl verene bak annelik böylelerine hiç yakışmaz zaten kutsallıktan haberleri yok

kizim sende aklini basina devsir! gelin ata binmis ya nasip demis! ne biliyorsun ilerde bir pürüz cikipta ayrilmayacaginizi! peki oazaman napacaksin ha! yaptilarin yanina kalacak, ve bütün bir ömür utancinla yasayacaksin! ne demek yaaa bebek olursa! ailenin yüzüne nasil bakacaksin! bunca zaman seni bu yasina kadar büyüten annenin babanin yüzüne nasil bakacaksin! onlari hic düsünmüyormusun! Kendileri yemeyip sana yedirdiklerinde, kendileri giymeyip sana giydirdiklerinde senden bekledigi mukavat bumu olacak! yani ailene yapistirdigin damga bu mu olacak! YAZIK VALLA COK YAZIK !

östrojen tedavisnn bi sakıncası yok erkek arkadaşm tıp okuo ve o da bana aynısını dedi ondan biliorm.ben de sağlksz olacağını düşündm ama o bişiler anlattı şimdi hatrlamıorm neticede bi problem çıkartmadığını söledi.kafadan sallamadm yhani.

bekar biri olarak anneligin ne oldugunu bile bilmeden bir bebegin ölüme terkedilişinimi savunuyonuz alla h aşkınaaaa ne zamanki evlenir hamile kalırsınız ozaman anlarsınızki o bir can sizden bir parça kanda olsaaa

Evlenmeden önce ya da hiç evliliği düşünmezken,
biri ile ya da birileri ile...

Mevzunun yukarıdaki boyutu hakkında konu açılsa idi bu konu hakkında yorum yapardık.
Kişisel tercihiniz ilşkinizi bu şekilde yaşamak ama;
daha önce yazmıştım.

İlişkiyi önce yaşayayım ama aman kimse duymasın.
İlişkiyi önce önce yaşayayım ama bebek olursa aldırırım.

Olası bir riski göze alamıyorsan;
bunun hesabını kimseye veremeyeceğini düşünüyorsan;
o zaman bekle derim ben.
Ne şiş yansın ne kebab mantığı ile şans her zaman yanınızda olmayabilir.

(İlişki sonrasında hiç fqarkında olmadığımız düşükler yaşadığımızı bende araştırmalarım sonucunda öğrenmiştim.Yaradılış gereği olması muhtemel birşey ile bile bile yapılan şey hangi mantıkla aynı kefeye konulur bunuda anlamak akıllara ziyan!)

benim üstüme gelmişsinz ama ben de bunu savunmuorm zaten.zor durumda kalınrsa neler yapılabileceini sölüorm yoksa kimse bebeğini kaybetmk istemez.ayrıca östrojen tedavisi kürtaj yapılmasndan bin kat daha iidr.

bu yorum ne yaaa!!!!!!!!!
bu mu yanı olay!!!!!! damga,utanc...bu mu ınsanlara cahıl dıyen bırının yorumu!!!!
evet bu hıc cahılce bır yorum degıl gercekten!!!!!!
ne yaptılar sıze madalya mı verdıler?cok merak edıyorum!!!!!
olmuşla ölmüşe çare var mı?yok!!!bu kızda sevdıgı adamla beraber olmus!!!!bu kadar!!!bunun hala nesının damgası nesının utancı!!!!
ne bıcım bır yorum bu yaa!!!o an kı sınırınıze vermek ıstıyorum ama yapamıyorum!!!!
sızın nasıl vatuz adlı kullanıcıya sınırlerınız bozulduysa benım de aynı sekılde sıze bu yorumdan dolayı bozuldu!!!!
bu kadar da olmaz kı ya!
hamıle kalırsa da kalır,dunyanın sonu degıl ya!kaldıgında da ona gore ne yapıcagına kendı karar verır zaten!hıc bır koruma yontemı yuzde yuz degıl,bunu hepımız bılıyoruz madem o zaman ona gore de hamıle kaldıgında ne yapıcagının hesabınıda sımıdden yapmıstır herhalde!yapmadıysa da yapıcak!butun rısklerı goze alıcak!!
bu kadar basıt!!

:lepi::lepi::lepi::lepi:katılıyorum..

bir kızın anne babasına evlenene kadar cinsel ilişkiye girmeme borcu olması başlı başına komik.
benim bildiğim anne babalar çocuklarının mutlu olmasını ister.
evlenip eziyet görene, "aman boşanma, dayak yiyene kadar bekle" diyebilenler, kimseye zararı olmayan ve zararı da olmasın diye korunmaya çalışan birini cinselliğini yaşadı diye bir kaşık suda boğacaklar. üstelik konu bu değilken.
korunmak için en sağlıklısı doktora danışmak eğer prezervatif seni yeterince güvende hissettirmiyorsa arkadaşım.

evet sen bilmiyo musun yoksa?:1shok:
hepsi madalya sahibi evlendikten sonra yapanların.
hepsi prenses, hepsi baş tacı...
o yüzden eşleri, kayınvalideleri, bilmem neleri kıymetlerini biliyor; el üstünde tutuluyor evlenene kadar bekleyenler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…