bak şimdi sana dediklerim önemli ; hangi gün ilişkiye girdiyseniz onları not et hamile kaldığını anladığında günün geciktiğinde direk östojen tedavisine başla çocuk büyümeden düşer.kürtaja falan gerek kalmaz bu şeklde eğer hamile kalma durumun olursa.yha da git spiral taktır.
bak şimdi sana dediklerim önemli ; hangi gün ilişkiye girdiyseniz onları not et hamile kaldığını anladığında günün geciktiğinde direk östojen tedavisine başla çocuk büyümeden düşer.kürtaja falan gerek kalmaz bu şeklde eğer hamile kalma durumun olursa.yha da git spiral taktır.
af buyur...?bilmiyorumkismile
recm haa..fena olmaz. kaydirigubbakcemile3
bunu yazan sizsiniz. bende hoşunuza gitti galiba,dedim. neyin af buyurması.
içinizdeki cani harekete mi geçti ne. şakkıdı
NE SACMA SAPAN KONUSUYOSUN SEN YAAA! hangi mantiga siginarak bunu söylüyorsun! düsürmek istedigin bir esya parcasi yada firlstip atman gereken bir pacavra degil,,,,, CAN BU CANNNNN APTALLLLLLLLL! adamin asabini bozma! neyse bunu cahillligine veriyorum, bekar oldugun icin anneligin nekadar kutsal bir sey oldugunu anlayamayacak kadar cok bilgisiz, cahil ve ahmaksin! hele bir anne olda iste ozaman ne dedigimi anlarsin!bak şimdi sana dediklerim önemli ; hangi gün ilişkiye girdiyseniz onları not et hamile kaldığını anladığında günün geciktiğinde direk östojen tedavisine başla çocuk büyümeden düşer.kürtaja falan gerek kalmaz bu şeklde eğer hamile kalma durumun olursa.yha da git spiral taktır.
arkadaşım bu bir korunma yöntemi değildir en azından saglıklı bi öneri degildir..nasıl kafadan bunu rahatlıkla öneriyorsunuz anlamıyorum ..
konu sahibi eger gebe kalırsan ve de istemiyorsan kürtaj olursun ..yok degilsen bir sürü korunma yöntemi var ama hepsinin koruyuculuk yüzdesi %99..o bir kişi olabilirsin nihayetinde ..sen bana kalırsa spiral taktır ve yine kondom kullan...olaki taktırmadın kondom kullandın ve tehlikeli bir durum oluştu yırtıldı içine kaçtı vs ..bunlar içinde çantanda sürekli norlevo denilen ertesi gün hapını bulundur herhangi bir kaçak durumda bu hapı içebilirsin..çünkü bu hapta ilişkinin üzerinden geçen saate göre etkisini azaltıyo ..eger bunların hiç birisini yapamam diyorsan dügünü bekleyin ..
e bravo yani çok güzel bir yöntem.çocuğu yap yap düşür.yazıklar olsun...
kizim sende aklini basina devsir! gelin ata binmis ya nasip demis! ne biliyorsun ilerde bir pürüz cikipta ayrilmayacaginizi! peki oazaman napacaksin ha! yaptilarin yanina kalacak, ve bütün bir ömür utancinla yasayacaksin! ne demek yaaa bebek olursa! ailenin yüzüne nasil bakacaksin! bunca zaman seni bu yasina kadar büyüten annenin babanin yüzüne nasil bakacaksin! onlari hic düsünmüyormusun! Kendileri yemeyip sana yedirdiklerinde, kendileri giymeyip sana giydirdiklerinde senden bekledigi mukavat bumu olacak! yani ailene yapistirdigin damga bu mu olacak! YAZIK VALLA COK YAZIK !
NE SACMA SAPAN KONUSUYOSUN SEN YAAA! hangi mantiga siginarak bunu söylüyorsun! düsürmek istedigin bir esya parcasi yada firlstip atman gereken bir pacavra degil,,,,, CAN BU CANNNNN APTALLLLLLLLL! adamin asabini bozma! neyse bunu cahillligine veriyorum, bekar oldugun icin anneligin nekadar kutsal bir sey oldugunu anlayamayacak kadar cok bilgisiz, cahil ve ahmaksin! hele bir anne olda iste ozaman ne dedigimi anlarsin!
bu yorum ne yaaa!!!!!!!!!
bu mu yanı olay!!!!!! damga,utanc...bu mu ınsanlara cahıl dıyen bırının yorumu!!!!
evet bu hıc cahılce bır yorum degıl gercekten!!!!!!
ne yaptılar sıze madalya mı verdıler?cok merak edıyorum!!!!!olmuşla ölmüşe çare var mı?yok!!!bu kızda sevdıgı adamla beraber olmus!!!!bu kadar!!!bunun hala nesının damgası nesının utancı!!!!
ne bıcım bır yorum bu yaa!!!o an kı sınırınıze vermek ıstıyorum ama yapamıyorum!!!!
sızın nasıl vatuz adlı kullanıcıya sınırlerınız bozulduysa benım de aynı sekılde sıze bu yorumdan dolayı bozuldu!!!!
bu kadar da olmaz kı ya!
hamıle kalırsa da kalır,dunyanın sonu degıl ya!kaldıgında da ona gore ne yapıcagına kendı karar verır zaten!hıc bır koruma yontemı yuzde yuz degıl,bunu hepımız bılıyoruz madem o zaman ona gore de hamıle kaldıgında ne yapıcagının hesabınıda sımıdden yapmıstır herhalde!yapmadıysa da yapıcak!butun rısklerı goze alıcak!!
bu kadar basıt!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?