- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
sensıble c nm sana degıl sadece arkadas sadece sormus bılgısı olanlara gerısı bızı ılgılendırmezkı
korunursa hamile kalma olasılığı çok zor. hadi oldu diyelim. erkene alırlar düğünü.
soru gayet net .. cevap ta net aslinda.. daha saglikli yöntemler kullanmak... saniyorum en sagliklisi igneler. 3 aylik olanlar rahatlik olur. tabiki bunu kullanmadan önce dr a basvurmali, kullanmak icin bir engeliniz olup olmadigini ögrenmelisiniz...
ayrica tüm kinayan, sorulmadigi halde ahlak dersi veren arkadaslari okuyunca aklima eskilerden biri geldi... bir tanidik bayan o dönemlerin genc kizlari olan bizleri ne zaman disardan gelsek sorguya cekerdi . kimleydin ? ne yaptin ? erkek arkadasinla miydin ? elledi mi sana ? öpmeye kalkti mi ? gibi abuk sorular sorardi ve erkek arkadasi olan tüm kizlar hakkinda ileri geri konusur, namus bekciligi yapardi...
sonunda ne mi oldu ? onca tanidik icinde bir tek onun kizi evlendiginde hamileydi kaydirigubbakcemile3 hatta 7 aylik dogdu ayagi yapacaklardi ki bebek harbiden 7 ayda geldi ve bunlar millete bebegin 5 aylik dogdugunu yedirmeye calistilar kaydirigubbakcemile3
soru gayet net .. cevap ta net aslinda.. daha saglikli yöntemler kullanmak... saniyorum en sagliklisi igneler. 3 aylik olanlar rahatlik olur. tabiki bunu kullanmadan önce dr a basvurmali, kullanmak icin bir engeliniz olup olmadigini ögrenmelisiniz...
ayrica tüm kinayan, sorulmadigi halde ahlak dersi veren arkadaslari okuyunca aklima eskilerden biri geldi... bir tanidik bayan o dönemlerin genc kizlari olan bizleri ne zaman disardan gelsek sorguya cekerdi . kimleydin ? ne yaptin ? erkek arkadasinla miydin ? elledi mi sana ? öpmeye kalkti mi ? gibi abuk sorular sorardi ve erkek arkadasi olan tüm kizlar hakkinda ileri geri konusur, namus bekciligi yapardi...
sonunda ne mi oldu ? onca tanidik icinde bir tek onun kizi evlendiginde hamileydi kaydirigubbakcemile3 hatta 7 aylik dogdu ayagi yapacaklardi ki bebek harbiden 7 ayda geldi ve bunlar millete bebegin 5 aylik dogdugunu yedirmeye calistilar kaydirigubbakcemile3
5 yıl bekleyen 1 yıl daha bekler ama siz bekleyememişsiniz.ilginççç
bu sitede ne çok namus bekçisi ve kendi kafalarına göre vurun kahpeyeci, varmış.
vay canına. herkesin namusu kendine
evlenmeden önce beraberlik bana gayet normal gelir ,size gelmez. gelmeyenleri yargılamam aynı yargılamamayı da, onlardan beklerim.
ne bu ya. okudukça kafayı yedim. kızı linç etmediğiniz kalmış. oldu olacak gömün kafasına kadar toprağa ,recm edin.
arkadaşım. kadın doğum hapı al. iyi bir korunma yöntemidir..
recm haa..fena olmaz.kaydirigubbakcemile3
Çok ilginç yaa!!! akannehir
Aynı durumda nişanlı olan <<<< ama HAMİLE KALAN>>>arkadaşa destek verilmiş
Ama <hamile kalır mıyım> diyen bu arkadaş yerden yere vurulmuş..
Hayret!!! :1shok:
hoşunuza gitti galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?