yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

sensıble c nm sana degıl sadece arkadas sadece sormus bılgısı olanlara gerısı bızı ılgılendırmezkı

korunursa hamile kalma olasılığı çok zor. hadi oldu diyelim. erkene alırlar düğünü.

sensıble c nm sana degıl sadece arkadas sadece sormus bılgısı olanlara gerısı bızı ılgılendırmezkı

Orasi öyle tabi, iliskiye girmis girmemis kendi tercihi.
Bu konuda arkadasin tam tersi fikre sahip olsamda,
benimle ayni fikirde olup, arkadasi yargilayanlarida kiniyorum ayni zamanda.
Bekler beklemez bize ne ki.
Ama insAllah dügünden önce hamile felan kalip, sonra üzmez kendini.
Bunlarida düsünmeli, insan kendini bile bile riske atmamali kanimca.

Neyse hadi uctum ben

korunursa hamile kalma olasılığı çok zor. hadi oldu diyelim. erkene alırlar düğünü.

Evet öyle olur muhtemelen ama ben sanki ailesinin bu duruma hos bakmayacagini anladim.
Bilmiyorum tabi, bana öyle geldi sadece.
Gerci bununda konuyla alakasi yokta, sonradan keske demesin.

garantisi yok hamile kalabilirsin

ama babanı anneni düşünseydinde düyüne kadar bekleseydin

ALLAH KORUSUN ya ayrılısan ne olcak o zamn

soru gayet net .. cevap ta net aslinda.. daha saglikli yöntemler kullanmak... saniyorum en sagliklisi igneler. 3 aylik olanlar rahatlik olur. tabiki bunu kullanmadan önce dr a basvurmali, kullanmak icin bir engeliniz olup olmadigini ögrenmelisiniz...

ayrica tüm kinayan, sorulmadigi halde ahlak dersi veren arkadaslari okuyunca aklima eskilerden biri geldi... bir tanidik bayan o dönemlerin genc kizlari olan bizleri ne zaman disardan gelsek sorguya cekerdi . kimleydin ? ne yaptin ? erkek arkadasinla miydin ? elledi mi sana ? öpmeye kalkti mi ? gibi abuk sorular sorardi ve erkek arkadasi olan tüm kizlar hakkinda ileri geri konusur, namus bekciligi yapardi...

sonunda ne mi oldu ? onca tanidik icinde bir tek onun kizi evlendiginde hamileydi kaydirigubbakcemile3 hatta 7 aylik dogdu ayagi yapacaklardi ki bebek harbiden 7 ayda geldi ve bunlar millete bebegin 5 aylik dogdugunu yedirmeye calistilar kaydirigubbakcemile3

süpersiniz gerçekten,kaydirigubbakcemile3
yani iyi olmuş diyesim geldi bir an o bayan için
kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur , bunu anlatamadık insanlara
yarın kimin başına ne geleceği hiç belli olmaz,
sizinde verdiğiniz örnekteki gibi
çoğunuzun kızı- oğlu var
aynı şeyleri yargılayan yorumları yapan arkadaşlarda yaşayabilir
garantiniz mi var yoksa arkadaşlar?

o yüzden kınamak büyük konusmak cok yanls bencedeŞeniz

evet bende karşıyım hala böyle şeyler tartışılıyor isteyen istediği gibi yaşar bu hayat tarzıdır

recm haa..fena olmaz.kaydirigubbakcemile3

herkesin namusu kendıne kımse kımseyı yargılayamaz kımsede kımsenın namus bekcısı değildir kınayanlar daha cok yapıyordur adım gıbı emınım canım nısanlısınız ilişkiye gırıyorsunuz tabıkı dıkkatlı ol evlenmeden bı problemın cıkmasın apar topar evlenmek zorunda kalmanız hos olmaz tabı bebek olayından soz edıyorum nısanlın içine bosalmasın tabı risk almayın prezarvatif tabıkı kullanın temız oldugundan spermsiz oldugundan emın olun su spermlerı olduruyor nısanlın temızlıgını cok iyi yapsın yoksa dogum kontrol hapı sart deil ama yuzde 1 bile olsa ıhtımal var fakat dıkkatlı olun yeter

Çok ilginç yaa!!! akannehir

Aynı durumda nişanlı olan <<<< ama HAMİLE KALAN>>>arkadaşa destek verilmiş
Ama <hamile kalır mıyım> diyen bu arkadaş yerden yere vurulmuş..

Hayret!!! :1shok:

Çok ilginç yaa!!! akannehir

Aynı durumda nişanlı olan <<<< ama HAMİLE KALAN>>>arkadaşa destek verilmiş
Ama <hamile kalır mıyım> diyen bu arkadaş yerden yere vurulmuş..

Hayret!!! :1shok:

Hemde cok garip bu durum delikafadulden
Simdi gördüm ben o konuyu , arkadaslar yardımcı olmaya calişmiş vs...
ama coğunluk bu arkadasin üzerine gitmiş..

Her insan istediğini yapmakta özgürdür , kime ne ki yok evlendikten önce yapmiş yok sonra yapmiş.. hemen kötü insan mı olunuyor ?

Ayşemcan .. Malesef soruna cevap veremicem ..ama denildiği gibi yırtık vs olabilir..

bak şimdi sana dediklerim önemli ; hangi gün ilişkiye girdiyseniz onları not et hamile kaldığını anladığında günün geciktiğinde direk östojen tedavisine başla çocuk büyümeden düşer.kürtaja falan gerek kalmaz bu şeklde eğer hamile kalma durumun olursa.yha da git spiral taktır.

yalnz insanlar da yardmcı olacaklarına kötülemş durmuşlar size ne sevmiş istemş ilişkiye girmiş burdaki kimseye hesap vermek zornda deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…