yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

allah bagıslasın duygucum demek allah ne olursa olsun nasip etmıs bebegını sana uzun saglıklı ömür dılıyorumopuyorumnanaktan

bu sitede ne çok namus bekçisi ve kendi kafalarına göre vurun kahpeyeci, varmış.
vay canına. herkesin namusu kendine
evlenmeden önce beraberlik bana gayet normal gelir ,size gelmez. gelmeyenleri yargılamam aynı yargılamamayı da, onlardan beklerim.
ne bu ya. okudukça kafayı yedim. kızı linç etmediğiniz kalmış. oldu olacak gömün kafasına kadar toprağa ,recm edin.
arkadaşım. kadın doğum hapı al. iyi bir korunma yöntemidir..

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayşemcan evlenmeden ilişkiye girip girmemeni yargılayamam,hakkımız da yok,ben yapmam ya da tasvip etmem herkesin kendi düşüncesi..
Ama takdir ettim en azından isteyerek bir şey yaptıysan bile bunun bilincindesin.Gelip buraya konu açsaydın sanki daha hoş mu olurdu''ıstemeden ilişkiye girdim,pişmanım(-ki bunu iki günlük sevgilileriyle yapıp arada nişan bağı bile olmayanlar var,neyse..)hamile kaldım çocuğumu aldırsam mı aldırmasam mı''
Ne konular açılıyo burda görmüyomuyuz.
Bana gına geldi artık insanların yargılanmasından.

kk nın namus bekçileri iş başında yine
reel hayatta sorabileceği kişiler olsaydı,sorardı heralde
benm kocam bekledi,ben bekledim
sen niye beklemedin
tu,ayıp,kaka
reel hayattaki dedikoducu teyzelerin sanal versiyonları:jeyyar:
size ters gelebilir anlarm,ama konu sahibi size ters geliyo mu diye sormamış ki

gercektn bu durumm ayıpta olsa ggünhta olsa tasıyan kendisi bze bişi demek düşmez..bende bu konuda muhafazakarım ama onada saygı duyuyorum...fikir verin die acmıs konu yargılayın diye değil..

5 yıl bekleyen 1 yıl daha bekler ama siz bekleyememişsiniz.ilginççç

ilgınc olan ne bılıyomusunuz sizin bir yıl daha neden beklemedıgınızı merak etmenız ilgınc olan bu bence...

gercektn bu durumm ayıpta olsa ggünhta olsa tasıyan kendisi bze bişi demek düşmez..bende bu konuda muhafazakarım ama onada saygı duyuyorum...fikir verin die acmıs konu yargılayın diye değil..

canım konuyu okuyanlar bunu anlamamıs demekki

Şenizsaol cnm

beklemek isteyen bekler!beklemek istemeyen de beklemez!
size ne ya?!
Allah allaaaah size ne oluyor?!size ne size ne?
bana ne onun kocası 9 yıl beklediyse,onun ki 3 yıl..
cokta umrunuzdaydi kimin ne kadar beklediği!
2kere uyarı yapıldı su konuya!hala bekledin de beklemedin de muhabbeti donüyor!
yetti artık ya!
soruya bak!yorumlara bak!

Evlilikten önce iliskiye girmissin girmemissin
burasi bizi ilgilendirmezde,
hadi birde hamile kalirsan napacaksin?
Kazayla hamile kalan bir sürü insan var,
senin basinada gelirse?
Ailen kabullenir mi böyle birseyi?
Yadirgamadan soruyorum yanlis anlama.
Ama hani insan biraz düsünür, ya olursa?

konuya baska bir bakıs acısı daha konu ne sorulanlara bakınnkötükedihüso

Bana mi dedin bilmem canim ama sanirim öyle oldu..
Hayir arkadas korktugundan, dügünün seneye olacagindan bahsetmis onun icin sordum.
Sonra gelip agliyorlar burda, ben dügünden önce hamile kaldim napacam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…