Yardımmmm

Sumeyye5846

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
171
34
48
Merhaba hanımlar eşimle sorunlarımız var bazen iyi bazen kötü gidiyor evliliğim ve şu aralar eşimin tik tok denilen uygulamada farklı bir isimle hesap açtığını gördüm ve anormal kadınlarını takibe almış bundan rahatsız olduğumu belirttim hesabı sildi ve kaldırdı ama şimdi yıne aynı şeyi yapıyor kafayı yicm güven problemi yaşıyrm resmen ne yapmam lazım yardım edin 😢😢

Merhaba hanımlar eşimle sorunlarımız var bazen iyi bazen kötü gidiyor evliliğim ve şu aralar eşimin tik tok denilen uygulamada farklı bir isimle hesap açtığını gördüm ve anormal kadınlarını takibe almış bundan rahatsız olduğumu belirttim hesabı sildi ve kaldırdı ama şimdi yıne aynı şeyi yapıyor kafayı yicm güven problemi yaşıyrm resmen ne yapmam lazım yardım edin 😢😢

Sizin rahatsiz oldugunuzu soylemeden esinizin bu durumdan rahatsizlik duymasi gerekiyor. Silmis yeniden acmis adam bu!
Boyle bir adama zaten guvenilmez.

Umursamayın herkes kendi karakterine yakışanı yapar karaktersizlik yaparsa yol verirsiniz.Sizin taktığınızı görünce kendini bişey zannrdecek boşverin

instegram yok tik tok yok şu bu adamlar takipler Kadınlar artık sosyal medyada başlı başına bela oldu evli barklı erkekler hep farklı arayışlar bilmem ne gizli saklı işler gerçekten yeni evliyim şuan için sıkıntı yok fakat yani neden evleniyoruz hiç evlenmesekmi bu aldatmalar falan iğrençlikler sadakat kavramı tükendi acaba evlenmekle yanlışmı yapıyoruz güvensiz hayatlar sorgulamaya başladım canım sıkılıyor :bicak:

instegram yok tik tok yok şu bu adamlar takipler Kadınlar artık sosyal medyada başlı başına bela oldu evli barklı erkekler hep farklı arayışlar bilmem ne gizli saklı işler gerçekten yeni evliyim şuan için sıkıntı yok fakat yani neden evleniyoruz hiç evlenmesekmi bu aldatmalar falan iğrençlikler sadakat kavramı tükendi acaba evlenmekle yanlışmı yapıyoruz güvensiz hayatlar sorgulamaya başladım canım sıkılıyor :bicak:
Bu durumları görünce pişman oluyorm hep keşke diyrm

Valla yaptığı çok ayıp sen bide dile getirmişsin sildim demiş yapmış başka birşey ide böyle yaparsa ne olacak güven duygusu yok oldumu herşey biter zaten

Sürekli şüphe ile yaklaştığım için mi bilmiyorum hata yaptığı zaman içime bir huzursuzluk geliyor ve altından muhakkak bişey çıkıyor

Valla yaptığı çok ayıp sen bide dile getirmişsin sildim demiş yapmış başka birşey ide böyle yaparsa ne olacak güven duygusu yok oldumu herşey biter zaten
Yaptığının hata olduğunu kabul etmıyor ama nor al bişey gibi söylüyor diyrm aynı davranışı ben yapsam ne hissedersin diye soruyrm saçmalama diyor

Takmayım diyrm ama yapamıyrm 7 aylık hamileyim içim içimi yiyor
Hamilelikten dolayı duygu durumunuzda hassas tabi ondan yapamıyodursunuz.Erkekler iğrenç yaratıklar her türlü fahişeliği yaparlar ama kendilerini şerefli ilan ederler.Allah herkese hak ettiğini verir kafanız rahat olsun.Taksanızda terbiyesiz bi insanı değiştiremezsiniz bnce kendinize odaklanın

Bende yemi evliyim bnde aynı şeyleri düşünüyorum evlenmeden önce böyle sıkıntılar yoktu

Yaptığının hata olduğunu kabul etmıyor ama nor al bişey gibi söylüyor diyrm aynı davranışı ben yapsam ne hissedersin diye soruyrm saçmalama diyor
Cnm bnm eşimde gizli Instagram açmış bazen erkekler eşleri yaptığı şeyleri öğrenmesin de istiyorlar oda kuşlara bakıyorum diyor bende kendi haline saldım

Hamilelikten dolayı duygu durumunuzda hassas tabi ondan yapamıyodursunuz.Erkekler iğrenç yaratıklar her türlü fahişeliği yaparlar ama kendilerini şerefli ilan ederler.Allah herkese hak ettiğini verir kafanız rahat olsun.Taksanızda terbiyesiz bi insanı değiştiremezsiniz bnce kendinize odaklanın
Aklım almıyor bnm evli bir insan nasıl böyle bişey yapar ki😢😢

Cnm bnm eşimde gizli Instagram açmış bazen erkekler eşleri yaptığı şeyleri öğrenmesin de istiyorlar oda kuşlara bakıyorum diyor bende kendi haline saldım
Offff offff yalnız değilim anlaşılan kendimi boynuzlanıyor gibi hissediyorum içim daralıyor aklıma geldikçe yüzüne bakmak istemiyorm

Sürekli şüphe ile yaklaştığım için mi bilmiyorum hata yaptığı zaman içime bir huzursuzluk geliyor ve altından muhakkak bişey çıkıyor
biz kadınların hisleri güçlümü yoksa neden evet altından bir şey çıkıyor muhakkak haklısınız

Ben evlenirken hiç bunları hayal etmemiştim o yüzden çok ağır geliyor kabullenemiyorum 🙁
[/QUOTE sizi anlyabiliyorum bende yeni evliyim hiç hayal etmediğim hiç düşünmek dahi istemediğim hareketlerle karşılaşıyorum ama şunu kabulleniyorum allah insanın karşısına her türden insan çıkarabiliyormuş nie benım evliliğim böyle demek yerine artık allahım hayırlısını ver diyorum o rahatlatıyor diğer soru beynimi kemiriyor çünki bir de hiçbir zamançaresiz olduğunuz unutmayın.Siz elin oğlu için bu dünyada yaşamıyosunuz yaptıkları her türkü pislikler kendilerinden cıksın dediğim gibi kendinizi daha cok sevin kendinize önem verin inanın karşı taraf bunu gördükçe kendinin bi halt olmadığını anlayacak erkekler kendilerine biraz ilgi gösterildiği zaman astar isteyen yaratıklr onu boşverip kendinize bakın ona değilde kendinize değer verdiğinizi gösterin:KK66:

Back
X