Yarın düğünü var ve ben hala ağlıyorum..

nasil insanmis oyle ya

Yorumlarınız için teşekkür ederim,bu zor akşamımda gerçekten bazıları kafamı toparlamamı sağladı.
Ortak arkadaşlarımız şimdiden başlamışlar fotoğraf,video paylaşmaya.Bunun olacağını da biliyordum ama tahmin ettiğimden daha fazla öldürdü ona olan hislerimi.
Ben kendimi yiyip bitiriyorum,gözyaşlarımı döküp duruyorum. Dökeceksem de bugün son defa dökeceğim.
Kapattım bütün sosyal medya hesaplarımı, biraz sonra cep telefonumu da... Kendi dertlerimle uğraşırken bunları düşünerek daha fazla yıpratmayacağım kendimi.
Bu hayatta her şey nasip kısmet meselesiydi,hep dua ettim kaderimde hayırlıysa onunla olsun başkasını da istemiyorum diye,olmadı...
Çünkü söylediği her sözle,yaptığı her hareketle diğer erkeklerden ayrı tutmuştum onu,şimdiyse hiçbir farkı yokmuş.
Sorunlarımı çözüp ihtiyaç duyduğum ufak tatilimi erkene alacağım ve onu yapacağım tek başıma.Kendimle baş başa kalacağım. Başka önerileriniz varsa onu da yapacağım bunun dışında. Her şey o kadar yeni ve taze ki çelişkiye düşüyorum ki ben tutarlı eski kendimi istiyorum.

Geçer =) gözünde büyütme bak .
Evlilik ,nişanlılik vs öyle büyük şeyler değil .
Bakma sen burada milletin atıp tuttuguna.
Ben de nisanliyim . Nisanlima yıllardır deli gibi aşık olan bi kız var. Ben de bir kaç ay önce öğrendim kız intihara kalkismis 2. Kez öyle öğrendim .
O kizi düşün şimdi ne kadar benim yerimde olmak istiyordur değil mi ?
Fotoğraflarımiza bakıyordur dünyanın en mutlu çifti saniyordur bizi .
Beni dünyanın en şanslı kadını saniyordur .
Ama öyle bir şey yok =)
Sıradan insanım işte . He nedir bi tek aşk meşk telaşı bitmistir iste ayrilacak miyiz filan gibi seyler ama bir sürü dert yine duruyor =)

Birini sevmek evet güzel. Sevdiğin insanla uyumak uyanmak evet güzel ama her şey siradanlasir =)
Ne ben dünyanın en şanslı kadiniyim ne sen en mutsuz kadını.
Unutma her şey sıradanlasir evlat sevgisi dışında diyorlar. 1 -2 yıl işte Ayy kocacim filan olcaz sonra rutin işte =) sonra sen birini seversin sana ozeniriz ne güzel düğünü oluyor keşke bizim de bi daha olsa filan diye =)
Rahat olll her şey güzel olacak. Mutluluk gibi acı da gecermis

çoook güzellllllllllllllllll

ben 3 senede unuttum. ama unuttum. nefes alamıyor gibiydim her gün. sadece yaşayan bilir.heryere eşofman altı giyerek dışarı çıktığım koca bir sene bilirim. parfüm bile sıkmıyordum. kendimden vazgeçmiş gibiydim. sonra nasıl oldu bilmiyorum. yavaş yavaş silinip gitmiş benden..meğer zaman dedikleri şey çok doğruymuş.. ondan sonra kimseyi öyle yakıcı bir aşkla sevemedim ama kalbimin çarptığı birkaç kişi oldu. yani insan unutuyor ve hazır olduğunda yeni başlangıçlar için aynı tatlı heyecanları duyabiliyor inan ki. şuanda senin tek ihtiyacın zaman.. umarım benim kadar uzatmazsın süreyi.

O kadinin burda sucu ne.
Sizin gonul yaranizi zamaninda halledememeniz ilerde belki o kadini yok yere uzucek.
Ayrilip kapiyi tam kapatamayanlarin sonu evli erkekleri beklemek oluyo.
Bunu ne kendinize ne karisina sakin olaki yapmayin.
Gonul agriniz sizi zamanla ona itmesin.

Emin olduğum bir şey varsa bu saatten sonra tekrar asla ama asla onunla ilgili bir şeyi hayatımda istemediğim.
Ben onu beklemeyi nişan haberinden sonra bıraktım.
Ben neyse de karısına bunu yapmam,yapamam.

ahhh canım ahhhh keşke hepimiz hayatımıza giren "ilk"ler ile perdeyi kapatsaydıı,,,,,

olmadığını yaşadığın duygu yoğunluğundaki gibi öğreniyoruz....

merak etme buda geçecek , hayatın sana bir olgunluğu olarak sana geri dönecek

o nişanlandığında siz konusuyordunuz ?

nişanlı bir adamın seni seviyorum lafını oturdun dinledin mi ?
sahipsiz adamların suyu çıktı heralde......
Size vereceğim tek cevap önceki mesajları ya da konuları okumanız olacaktır. Eğer okumuş olsaydınız böyle bir yorum yapmazdınız.

Evet bende katiliyorum.. Sen unutmak isteyince zaman'la unutacaksin ve arkana baktiginda gereksiz bir sekilde uzuldugunu anlayacaksin. bunu soyleyen bir kisi degil, herkes yasadi ve atlatti. Kaldirilmayacak bir yuk olsaydi zaten verilmezdi.

Bir baskasiyla nisanliyken size gelip ask sozcukleri soyleyen biri icin kendinizi uzuyorsunuz. O nisanlinin yerinde siz de olabilirdiniz. Sizinle nisanliyken bir baskasina gidip seni seviyorum gazelleri okuyabilirdi. Keske o hicbir seyden haberi olmayan nisanlisina da soyleseydiniz size neler dedigini..
Degmeyen kisiler icin uzulmeyin.

Unutamıyacak isen neden nişanlıyken bile gelen 'sevdim'e aldırış etmedin ? Aslında onu yaparak belki hem onu zehir bir evliliğe ve kendini de hiçliğe sürükledin. Ama biliyorsun, geçti artık. Ne yaparsan yap dönüşü olmıyacak bunun. Bunun farkına var ve üzülmek yerine yaşamaya belki yeni birini bulmaya bak. Aşk acısı aşık olana kadarmış diye bir söz boşuna söylenmemiş. Ama şunu da unutma: Bulacağın yeni kişiyi onun kılığına sokmaya çalışıcaksın ve bunun için onu zorlıyacaksın. Bunu yapma.

Aşk sözlerini söyleyen de , o aşk sözlerini dinleyen de suçludur.
Acaba konu sahibi nişanlandığında nişanlısı başkasına gazeller okuduğunda ne yapacak..

Elbet yaşar.

Aşk sözlerini söyleyen de , o aşk sözlerini dinleyen de suçludur.
Acaba konu sahibi nişanlandığında nişanlısı başkasına gazeller okuduğunda ne yapacak..

Elbet yaşar.
Katiliyorum. Konu sahibi de bence hatali. Ama zaten agliyorum yazdigi icin ustunde durmak istemedim. Bu saatten sonra yapacagi en iyi sey onune bakmasi. Umarim irtibatta kalmaz artik "evli" biriyle.

Ağlama üzülme diyemem sadece anlayabiliyorum çok zor. Kendimi çok çaresiz ve üzgün hissettiğim zamanlarda "1 ay sonra ne kadar canım acıyacak? peki ya 1 yıl sonra? 3 yıl sonra hala daha üzülüyor olacak mıyım?" diye soruyorum ve ben de işe yarıyor. Belki yakın zaman için değil ama yıllar sonra hatırlayacağını bile sanmıyorum. Peki o zaman kahrolmaya değer mi?
Umarım en yakın zamanda kendini çok daha iyi hissedersin. Bu sadece senin elinde. Sevgiyle kal...

olan oldu bitti uzulmenın bence bir faydası yok artık..sadece bundan sonra sakın arıyayım mesaj atayım deme insanların hayatını berbat etme....o kızıda düşün hiçbir suçu yok..yeni bir hayata başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…