- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
- Konu Sahibi misslola35
-
Merhaba yazını okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi benimde ilk sevgilim benim doğum günüm de başkasıyla evlenmişti hatta bir gece öncesi telefonda konuştuğumuz da bana doğum günüm için bir suprizi olduğunu hayatım boyunca unutamiyacagimi söylemişti saflikya öyle heyecanlı beklemiştim ki onu bulusacagimiz yerde taki arkadaşı gelip doğruyu söyleyene kadar ilk günler hep zor geçti zaman emin ol herşeyi dindiriyor hani derler ya öldürmeyen acı insanı guclendirirmis işte yaşadıkların seni güçlendirecek ağlama emin ol sen akıttığın damlalarla kalıyorsun
Geçer =) gözünde büyütme bak .Yorumlarınız için teşekkür ederim,bu zor akşamımda gerçekten bazıları kafamı toparlamamı sağladı.
Ortak arkadaşlarımız şimdiden başlamışlar fotoğraf,video paylaşmaya.Bunun olacağını da biliyordum ama tahmin ettiğimden daha fazla öldürdü ona olan hislerimi.
Ben kendimi yiyip bitiriyorum,gözyaşlarımı döküp duruyorum. Dökeceksem de bugün son defa dökeceğim.
Kapattım bütün sosyal medya hesaplarımı, biraz sonra cep telefonumu da... Kendi dertlerimle uğraşırken bunları düşünerek daha fazla yıpratmayacağım kendimi.
Bu hayatta her şey nasip kısmet meselesiydi,hep dua ettim kaderimde hayırlıysa onunla olsun başkasını da istemiyorum diye,olmadı...
Çünkü söylediği her sözle,yaptığı her hareketle diğer erkeklerden ayrı tutmuştum onu,şimdiyse hiçbir farkı yokmuş.
Sorunlarımı çözüp ihtiyaç duyduğum ufak tatilimi erkene alacağım ve onu yapacağım tek başıma.Kendimle baş başa kalacağım. Başka önerileriniz varsa onu da yapacağım bunun dışında. Her şey o kadar yeni ve taze ki çelişkiye düşüyorum ki ben tutarlı eski kendimi istiyorum.
çoook güzellllllllllllllllllBak ne güzel söylemiş birileri...
“Mesela kız, diyebilseydi adama seni seviyorum, diye. O zaman bu hikâyenin sonu mutlu biter miydi” dedi genç kadın.
“Hayır bitmezdi” diye cevapladı adam ve devam etti,
“Şayet adam kendi sevgisinden emin olsaydı; kadının sevgi cümlesinin peşinde olmazdı.”
Emin olduğum bir şey varsa bu saatten sonra tekrar asla ama asla onunla ilgili bir şeyi hayatımda istemediğim.O kadinin burda sucu ne.
Sizin gonul yaranizi zamaninda halledememeniz ilerde belki o kadini yok yere uzucek.
Ayrilip kapiyi tam kapatamayanlarin sonu evli erkekleri beklemek oluyo.
Bunu ne kendinize ne karisina sakin olaki yapmayin.
Gonul agriniz sizi zamanla ona itmesin.
ahhh canım ahhhh keşke hepimiz hayatımıza giren "ilk"ler ile perdeyi kapatsaydıı,,,,,Kızlar çok canım acıyor,hayatımda en sıkıntılı zamanlarımdan birini yaşarken hala tek düşüncemin o olması çok ağrıma gidiyor.
Yarın evleniyor beyefendi...
Aramızda ilişki adı altında hiçbir şey yaşanmasa da olanları hazmedemiyorum, yapamıyorum.
Birkaç gün önce duygularımın hiçbirini haketmediğinden,unutmam gerektiğinden bahsederken şimdi kendimi yiyip bitiriyorum "Keşke benle konuşmaya çabalarken kaçmasaydım,her şeyi kestirip atmasaydım." diye. Sonra son olanlar aklıma geliyor, "Olmaması çok daha iyiydi." diyorum.
Ben hayatımda ilk defa bir erkek için kendimi bu kadar hiçe saydım,gelsin konuşsun diye aylarca bekledim. Nişanlandığında,düğününe haftalar kala benimle konuşuyor sevdim seni diye... Nişanlandı,nişanlısıyla aynı masada oturduk yine sustum günlerce ağladım,kendimi suçladım böyle olmasının sorumlusu benim diye.
Davetiye olayı zaten yarama tuz bastı...
Ben ilk defa bir erkekle olacaksa o olsun dedim,yeterki bana güven versin diye bekledim,konuşsun istedim. Hayaller kurdum,beklenti içine girdim ve elimdeki şu anda bana kalan hayal kırıklığı.
Yine mutlu olsun tek dileğim bu ama keşke son yaptığıyla canımı acıtmasaydı. Hayatım yoluna girmeye başlamışken keşke karşıma çıkmasaydı.
Nişanlanmasını zor atlatmıştım zaten ama bunu nasıl atlatacağım bu zor zamanımda bilmiyorum... Duygularım birbirine girdi,tutarsız davranıyorum,konuşuyorum,ağrıma gidiyor.
Hep başkaları böyle şeyler anlatırken geçecek diyordum ama kolaymış söylemek...
Nasıl geçecek? Ne zaman geçecek? Ağlamaktan helak oldum ve gecenin bu saatinde kiminle dertleşeceğim bilemedim. Çok kötüyüm..
Size vereceğim tek cevap önceki mesajları ya da konuları okumanız olacaktır. Eğer okumuş olsaydınız böyle bir yorum yapmazdınız.o nişanlandığında siz konusuyordunuz ?
nişanlı bir adamın seni seviyorum lafını oturdun dinledin mi ?
sahipsiz adamların suyu çıktı heralde......
Nişanlanmasını kabullendin düğün olcağının bilincindeydin sadece yok saymak istedin hiç o gün gelmicekmiş gibi düşündün.
Olmuyorsa hayırlı değildir hep böyle düşün bi 5 yıl sonra bu günlerini hatırlayıp güleceksin inan.
Size vereceğim tek cevap önceki mesajları ya da konuları okumanız olacaktır. Eğer okumuş olsaydınız böyle bir yorum yapmazdınız.
Aşk sözlerini söyleyen de , o aşk sözlerini dinleyen de suçludur.Bir baskasiyla nisanliyken size gelip ask sozcukleri soyleyen biri icin kendinizi uzuyorsunuz. O nisanlinin yerinde siz de olabilirdiniz. Sizinle nisanliyken bir baskasina gidip seni seviyorum gazelleri okuyabilirdi. Keske o hicbir seyden haberi olmayan nisanlisina da soyleseydiniz size neler dedigini..
Degmeyen kisiler icin uzulmeyin.
Katiliyorum. Konu sahibi de bence hatali. Ama zaten agliyorum yazdigi icin ustunde durmak istemedim. Bu saatten sonra yapacagi en iyi sey onune bakmasi. Umarim irtibatta kalmaz artik "evli" biriyle.Aşk sözlerini söyleyen de , o aşk sözlerini dinleyen de suçludur.
Acaba konu sahibi nişanlandığında nişanlısı başkasına gazeller okuduğunda ne yapacak..
Elbet yaşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?