Yarın düğünü var ve ben hala ağlıyorum..

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
388
33
Kızlar çok canım acıyor,hayatımda en sıkıntılı zamanlarımdan birini yaşarken hala tek düşüncemin o olması çok ağrıma gidiyor.
Yarın evleniyor beyefendi...
Aramızda ilişki adı altında hiçbir şey yaşanmasa da olanları hazmedemiyorum, yapamıyorum.
Birkaç gün önce duygularımın hiçbirini haketmediğinden,unutmam gerektiğinden bahsederken şimdi kendimi yiyip bitiriyorum "Keşke benle konuşmaya çabalarken kaçmasaydım,her şeyi kestirip atmasaydım." diye. Sonra son olanlar aklıma geliyor, "Olmaması çok daha iyiydi." diyorum.
Ben hayatımda ilk defa bir erkek için kendimi bu kadar hiçe saydım,gelsin konuşsun diye aylarca bekledim. Nişanlandığında,düğününe haftalar kala benimle konuşuyor sevdim seni diye... Nişanlandı,nişanlısıyla aynı masada oturduk yine sustum günlerce ağladım,kendimi suçladım böyle olmasının sorumlusu benim diye.
Davetiye olayı zaten yarama tuz bastı...
Ben ilk defa bir erkekle olacaksa o olsun dedim,yeterki bana güven versin diye bekledim,konuşsun istedim. Hayaller kurdum,beklenti içine girdim ve elimdeki şu anda bana kalan hayal kırıklığı.
Yine mutlu olsun tek dileğim bu ama keşke son yaptığıyla canımı acıtmasaydı. Hayatım yoluna girmeye başlamışken keşke karşıma çıkmasaydı.
Nişanlanmasını zor atlatmıştım zaten ama bunu nasıl atlatacağım bu zor zamanımda bilmiyorum... Duygularım birbirine girdi,tutarsız davranıyorum,konuşuyorum,ağrıma gidiyor.
Hep başkaları böyle şeyler anlatırken geçecek diyordum ama kolaymış söylemek...
Nasıl geçecek? Ne zaman geçecek? Ağlamaktan helak oldum ve gecenin bu saatinde kiminle dertleşeceğim bilemedim. Çok kötüyüm..
 

Rabbim sana daha da mutlu olmayi nasip etsin. Vardir bunda bir hayir. Sakin izilme belki de hayat sana cok guzel suprizler hazirlamistir ... sadece sabret...
 
^''Nikahına beni çağır sevgilim,istersen şahidin olurum senin '' gibi bir olay canladı gözümde kusura bakma,dalga geçtiğimi düşünme sakın.

Canına yazık değil mi,hiç bir erkek için bu kadar gözyaşı dökülmez,bir kendine gell..Şu arabesk ruh halinden bir çık

Sevgi böyle ucuz,böyle kolay yok edilecek bir şey değil.

Diyelim ki,sen dört dörtlük davrandın bu adam senin kısmetin değilse bir iğneden sebep yine ayrılırdın.

Niyesini,sebebini,nedenini boşver artık..Kısmet değilse,herşey sebep zaten.

Bak canım;Gökte nikah olmadan yer de nikah olmaz.Sizin nikahnız gökte kıyılmamış..

Belli ki seni çok sevecek,seni çok mutlu edecek diğer yarın bu değil.Dua edelim de çabucak bulsun seni.Ama sen böyle başa sararsan hiç yol katedemezsin.

Bir de,,böyle büyük üzüntü yaşayan insanlar sonradan çok mutlu ilişkiler yaşayaıp,iyi ki olmamış diyor.
Bekle,senin içinde güzel günler yakın.
 
Nisanliyken seni de bi yerde cevresinde tutmaya calisan karaktersizden daha cok sevebilecegin biri vardir Allah'in izniyle; kisilik ve ahlak sahibi.. Sabir ve dua..
 
Olduğu kadar olmadığı KADER
Ne biliyosun belki senin için böylesi daha hayırlı?
Ilerde iyikide olmamış diye Şükredeceksin belkide..
Bide böyle düşünmelisin bence.
 
Kusura bakma ama adam nişanlandıgında hatta düğününe günler kala konuşmaya devam edip bana gelecek diye beklersen böyle sonunda ağlarsın.
 
Nisanli olduğu halde sizle mi konusuyordu adam anlamadım. Eger öyleyse yazik evlendiği kiza. Hem olmuyorsa vardir bir hayir su dünyada tek erkek o degilki umitsiz olmayın nasibiniz o degilmis demekki
 
Bütün derdin bu olsun. Yarın öbür gün başkasına aşık olduğunda aman be boşuna mı üzüldüm ben hem de değmeyecek biri için diyeceksin. Hiçkimse vazgeçilmez değildir. Seni sevip isteseydi yarınki düğün heyecanını yazardın bize gelin olarak. Topla kendini üzülme çünkü gerçekten değmez.
 
Ağlamanıza gerek yok aranızda bir ilişki bile olmamış ki siz acaba çıksa mıydık acaba bilmem ne derken pişmanlıktan ağlıyorsunuz.Aynısını yaşadım diyebilirim ama ben atlattım kolay oldu siz de isteseniz atlatırsınız tek erkek o değil bu kadar büyük bir aşka beklentiye girmemek gerek akıl ve ruh sağlığı için.Olmadıysa vardır elbet iyi sebebi.
 
Kusura bakma ama adam nişanlandıgında hatta düğününe günler kala konuşmaya devam edip bana gelecek diye beklersen böyle sonunda ağlarsın.
Ben zaten nişanlandığında konuşmadım,konuşacak biri de değildim. Arkadaşın ve onun emrivaki yapmasıyla konuştuk bir defa,onda da tamamen bitti aramızdaki iletişim. Bana davetiye gönderen de konuşma çabasında olan da oydu.
Sizin düşündüğünüz gibi bana gelecek diye konuşmadım,her şeyden önce nişanlısına saygısızlık bu..
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…