- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi misslola35
-
Gokte nikah ne demek? Stratosferde mi?
Stratosfere gerek yok,fazla ukalalık iyi değil..
Şimdi açıklardım da senin anlayacağın bir şey olduğunu sanmıyorum.
Sorma üslubuna bakılırsa,zaten ortada bir soru yok..
O yüzden sana bir cevapta yok.
Cevabını merak ettiğin bir şey olsa,bu üslupta yaklaşmazdın değil mi?
Ya adabınla sor soruyu alaya kaçmadan,ya da benim yorumlardan uzak kal.
Ahahaha :))Size direkt bbasit bir soru, uslubumda bir problem yok.
Atmosferin hangi kesiminde kesiliyor bahsettiginiz nikah? bilmek istiyorum.
Size direkt bbasit bir soru, uslubumda bir problem yok.
Atmosferin hangi kesiminde kesiliyor bahsettiginiz nikah? bilmek istiyorum.
Ahahaha :))
Troposferde başka..stratosferde başka.
Ayırdığınız bütçeye göre. Kiminde sandalyelere kumaş giydiriliyor. Kiminde viski ikram ediliyor, kiminde dandik gazoz. Paraya bakar.
Yukari çıktıkça bütçe artıyor
Ahahaha :))
Troposferde başka..stratosferde başka.
Ayırdığınız bütçeye göre. Kiminde sandalyelere kumaş giydiriliyor. Kiminde viski ikram ediliyor, kiminde dandik gazoz. Paraya bakar.
Yukari çıktıkça bütçe artıyor
Yav he he. Sen git Troposferde takıl biraz. Iyi gelir.Senin durumunu açıklayan daha güzel bir cümle var..''Laf söyledi,bal kabağıı gibi''
Bak ben demiyorum bunu,kim için ne için demişler pratikte göstermek istedim.
Yinemipilav, ekürilerinle konulara girme Üstad;Yalnız Savaşçı İyidir.
Yav he he. Sen git Troposferde takıl biraz. Iyi gelir.
Yazımı ilk alintilayan sensin. Ben seninle muhatap olmamıştım bile. Hadi naş.Benim cevaplarıma geldiğine göre,gitmesi gereken de sensin.
Kapı hemen sağda,Tropesfercilerr yardım edin ablanıza da başını dik tutarken düşmesin.
''Yav he he'' de ne avam bir cevap.Bence de gitmelisin.
Yazımı ilk alintilayan sensin. Ben seninle muhatap olmamıştım bile. Hadi naş.
Sacmaliklarinla dalga geçilmesi seni bayaa sinirlendiriyor gördüğüm kadarıyla.Hahaha,Üsluba bak sen..''Yav he he ,Hadi naş''
Sen yeryüzündeki seviyene bak da,sonra atmosferin katmanlarına uzan.
Haydi Selametle.
Beni alintilayan sensin. Kes artık.Hahaha,Üsluba bak sen..''Yav he he ,Hadi naş''
Haydi Selametle.
Ve seninle diyaloga girmeyen birini de rahatsiz etmemeyi öğren.Hahaha,Üsluba bak sen..''Yav he he ,Hadi naş''
Haydi Selametle.
Kızlar çok canım acıyor,hayatımda en sıkıntılı zamanlarımdan birini yaşarken hala tek düşüncemin o olması çok ağrıma gidiyor.
Yarın evleniyor beyefendi...
Aramızda ilişki adı altında hiçbir şey yaşanmasa da olanları hazmedemiyorum, yapamıyorum.
Birkaç gün önce duygularımın hiçbirini haketmediğinden,unutmam gerektiğinden bahsederken şimdi kendimi yiyip bitiriyorum "Keşke benle konuşmaya çabalarken kaçmasaydım,her şeyi kestirip atmasaydım." diye. Sonra son olanlar aklıma geliyor, "Olmaması çok daha iyiydi." diyorum.
Ben hayatımda ilk defa bir erkek için kendimi bu kadar hiçe saydım,gelsin konuşsun diye aylarca bekledim. Nişanlandığında,düğününe haftalar kala benimle konuşuyor sevdim seni diye... Nişanlandı,nişanlısıyla aynı masada oturduk yine sustum günlerce ağladım,kendimi suçladım böyle olmasının sorumlusu benim diye.
Davetiye olayı zaten yarama tuz bastı...
Ben ilk defa bir erkekle olacaksa o olsun dedim,yeterki bana güven versin diye bekledim,konuşsun istedim. Hayaller kurdum,beklenti içine girdim ve elimdeki şu anda bana kalan hayal kırıklığı.
Yine mutlu olsun tek dileğim bu ama keşke son yaptığıyla canımı acıtmasaydı. Hayatım yoluna girmeye başlamışken keşke karşıma çıkmasaydı.
Nişanlanmasını zor atlatmıştım zaten ama bunu nasıl atlatacağım bu zor zamanımda bilmiyorum... Duygularım birbirine girdi,tutarsız davranıyorum,konuşuyorum,ağrıma gidiyor.
Hep başkaları böyle şeyler anlatırken geçecek diyordum ama kolaymış söylemek...
Nasıl geçecek? Ne zaman geçecek? Ağlamaktan helak oldum ve gecenin bu saatinde kiminle dertleşeceğim bilemedim. Çok kötüyüm..
Bahsettiğim kişiyle ortak arkadaşlar sayesinde tanıştım. Bende çok etkilendim,duygularım net değildi sonradan dedim seviyorum diye.. Bana yaklaşmaya çalıştı fakat ben kendi nedenlerimden dolayı ve güvensizliğim tuttuğu için kaçtım ondan.son bir kaç keredir konularınıza denk geliyorum ama olayı tam anlamadım. geçmiş konularınıza bakayım dedim çok fazlaymış. Kısacık bir özet rica edebilir miyim? Şunu anlamadım ilk o sizle birlikte olmak istedi de szi red mi ettiniz? Ama sonra sizin de mi kalbiniz ısındı ve o zaman iş işten geçmiş mi oldu? Tam anlayamadım orasını.
Bahsettiğim kişiyle ortak arkadaşlar sayesinde tanıştım. Bende çok etkilendim,duygularım net değildi sonradan dedim seviyorum diye.. Bana yaklaşmaya çalıştı fakat ben kendi nedenlerimden dolayı ve güvensizliğim tuttuğu için kaçtım ondan.
Sonra da nişanlandığı haberini aldım,zaten kendisi de bundan sonra aramızdaki belirsiz durum üzerinden sorgulamaya başladı beni,konuşmaya çalıştı bende konuşmak istemedim.
Yaklaşık bir ay önce de bulunduğum şehre geldi arkadaşların emrivakisiyle konuşmak zorunda kaldım.
Ne kadar olmasını istesem de birçok nedenden dolayı ilişkimizin zedeleneceğini,güven sorunumdan bahsettim,sonra da bana en başından bunları anlatmam gerektiğini beni sevdiğini söyledi. Ama sonunda birbirimize mutluluklar dileyip ayrıldık.
Güzel ayrıldık ama birkaç gün önce hoşlanmadığım bir insanla bana davetiyesini gönderdi.
Durum bundan ibaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?