Yarın düğünü var ve ben hala ağlıyorum..

Gokte nikah ne demek? Stratosferde mi?

Stratosfere gerek yok,fazla ukalalık iyi değil..

Şimdi açıklardım da senin anlayacağın bir şey olduğunu sanmıyorum.

Sorma üslubuna bakılırsa,zaten ortada bir soru yok..

O yüzden sana bir cevapta yok.

Cevabını merak ettiğin bir şey olsa,bu üslupta yaklaşmazdın değil mi?

Ya adabınla sor soruyu alaya kaçmadan,ya da benim yorumlardan uzak kal.

Size direkt basit bir soru sordum, uslubumda bir problem yok.
Atmosferin hangi kesiminde kesiliyor bahsettiginiz nikah? bilmek istiyorum.

Size direkt bbasit bir soru, uslubumda bir problem yok.
Ahahaha :))
Troposferde başka..stratosferde başka.
Ayırdığınız bütçeye göre. Kiminde sandalyelere kumaş giydiriliyor. Kiminde viski ikram ediliyor, kiminde dandik gazoz. Paraya bakar.

Yukari çıktıkça bütçe artıyor

Size direkt bbasit bir soru, uslubumda bir problem yok.

Kamiller bilir ki; Kader diye bir şey yoktur,insan bir kukladır, ''Deli işiyiz biz, bir delinin elinden çıkma küçük tahta oyuncaklar gibi''der.Evrimimiz,çok da eskiye dayanır.Aslımız ,asıl olan değildir.

İnsan-ı Kamiller der ki; Biz diye bir şey yoktur.Hiçlik vardır.Kul kurar ,Kader güler.Hakkında hayırlı olan,ezelden tayin edilmiştir.

Yukarı da iki cevap var.Sana hangisi lazım?

Güle güle kullan.

Alkışçılarda burdaymış..Hoşgeldiniz. Sahne boş kalmasınn..

Senin durumunu açıklayan daha güzel bir cümle var..''Laf söyledi,bal kabağıı gibi''
Bak ben demiyorum bunu,kim için ne için demişler pratikte göstermek istedim.

Yinemipilav, ekürilerinle konulara girme Üstad;Yalnız Savaşçı İyidir.

Yav he he. Sen git Troposferde takıl biraz. Iyi gelir.

Yav he he. Sen git Troposferde takıl biraz. Iyi gelir.

Benim cevaplarıma geldiğine göre,gitmesi gereken de sensin.

Kapı hemen sağda,Tropesfercilerr yardım edin ablanıza da başını dik tutarken düşmesin.

''Yav he he'' de ne avam bir cevap.Bence de gitmelisin.

Benim cevaplarıma geldiğine göre,gitmesi gereken de sensin.

Kapı hemen sağda,Tropesfercilerr yardım edin ablanıza da başını dik tutarken düşmesin.

''Yav he he'' de ne avam bir cevap.Bence de gitmelisin.
Yazımı ilk alintilayan sensin. Ben seninle muhatap olmamıştım bile. Hadi naş.

Sonuc: Sordugum basit bir soru cevaplandirilmadigi gibi, iki uyenin gereksiz atismalarini okuduk.
Tebrikler.

Hahaha,Üsluba bak sen..''Yav he he ,Hadi naş''

Sen yeryüzündeki seviyene bak da,sonra atmosferin katmanlarına uzan.

Haydi Selametle.
Sacmaliklarinla dalga geçilmesi seni bayaa sinirlendiriyor gördüğüm kadarıyla.

Hurafeleri bırak. Bilime yönel. Tavsiyem bu. Cahil insan hurafelere inanır. Gökyüzü nikahi zart zurt.

son bir kaç keredir konularınıza denk geliyorum ama olayı tam anlamadım. geçmiş konularınıza bakayım dedim çok fazlaymış. Kısacık bir özet rica edebilir miyim? Şunu anlamadım ilk o sizle birlikte olmak istedi de szi red mi ettiniz? Ama sonra sizin de mi kalbiniz ısındı ve o zaman iş işten geçmiş mi oldu? Tam anlayamadım orasını.

Bahsettiğim kişiyle ortak arkadaşlar sayesinde tanıştım. Bende çok etkilendim,duygularım net değildi sonradan dedim seviyorum diye.. Bana yaklaşmaya çalıştı fakat ben kendi nedenlerimden dolayı ve güvensizliğim tuttuğu için kaçtım ondan.
Sonra da nişanlandığı haberini aldım,zaten kendisi de bundan sonra aramızdaki belirsiz durum üzerinden sorgulamaya başladı beni,konuşmaya çalıştı bende konuşmak istemedim.
Yaklaşık bir ay önce de bulunduğum şehre geldi arkadaşların emrivakisiyle konuşmak zorunda kaldım.
Ne kadar olmasını istesem de birçok nedenden dolayı ilişkimizin zedeleneceğini,güven sorunumdan bahsettim,sonra da bana en başından bunları anlatmam gerektiğini beni sevdiğini söyledi. Ama sonunda birbirimize mutluluklar dileyip ayrıldık.
Güzel ayrıldık ama birkaç gün önce hoşlanmadığım bir insanla bana davetiyesini gönderdi.
Durum bundan ibaret.

Anladım teşekkür ederim zaamn ayırdığın ve anlattığın içim. Bazen birini tanırız, severiz ve sanırız ki o kişi bizim için olabilecek tek kişi. Emin ol bu genellikle o insan eğer belli şartlar yüzünden olmadıysa hissedilen bir duygu. Evet belki cidden özeldi. Güzel şeyler yaşanacaktı ama bu senin için özel tek bir insan olduğu anlamına gelmiyor. Karşına daha bir sürü özel insan çıkacak.
Bu senaryodaki en şanslı insan sensin aslında. Önünde güzel bir gelecek var. Bir de onun evlendiği kadının halini düşün. Hiç bir şeyden habersiz en güzel günlerini yaşadığını sanıyor ama kendisine "eş" diye seçtiği adamın yaptıklarına bak. Peki farzet ki b ukadın hiç olmasaydı ve bu adam seni ikna etseydi. Sana benzer şeyler yapmayacağnın garantisi var mı? Emin ol şu anki eşine de ne güzel cümleler kurmuştur. Sorsan o kadına hiç böyle bir şeye ihtimal vermez. Ama sen şanslısın ki o adamın karakterindeki sıkıntıları gördün.
Acıyacak mı acıyacak ama geçecek de. Ve bütün bunlar senin karakterini şekillendiren anılar olarak kalacak. Ve sen bu hikayeden alnının akı ile çıktın. Doğru olan şeyleri yaparak. Bundan yıllar sonra geriye baktığında kendinle gurur duyacaksın.
Üzülme diyemem üzüleceksin ama güzel günler de gelecek. Önünde kocaman bir hayat var.

Merhaba yazını okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi benimde ilk sevgilim benim doğum günüm de başkasıyla evlenmişti hatta bir gece öncesi telefonda konuştuğumuz da bana doğum günüm için bir suprizi olduğunu hayatım boyunca unutamiyacagimi söylemişti saflikya öyle heyecanlı beklemiştim ki onu bulusacagimiz yerde taki arkadaşı gelip doğruyu söyleyene kadar ilk günler hep zor geçti zaman emin ol herşeyi dindiriyor hani derler ya öldürmeyen acı insanı guclendirirmis işte yaşadıkların seni güçlendirecek ağlama emin ol sen akıttığın damlalarla kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…