• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı sorunun olur mu ?

Bunu kamuoyuna sormak biraz saçma geldi. Bana göre cok mesela ama yakın arkadasıma göre değil. Sen anlaşıyorsan seviyorsan ve eminsen sorun değil, asıl sorun bunlar olmadığı Zaman baslar

Önemli olan senin duyguların.. 12 yaş bence çok bir yaş değil. Onu kendi yanına yakıştırabilmen önemli. Boy pos, yakışıklılık endam gelip geçici şeyler. Önemli olan karşılıklı hisler ve duygular.. Ruhlarınızın da birbirine uyum da çok önemli.. Elalemin lafını sözününe boşver. Millet konuşmaya yer arar.. Milletin de ağzını kapatamazsın.. O yüzden umursama, kendine odaklan. Eğer kendinden ve eş adayından eminsen umursama kimseyi. Kendi mutluluğunuza bakın.
Bu arada eski sevgilim demişsiniz, neden ayrıldınız?

Bence erkek dedigin boylu poslu olur. Kadin ona gore minyon kalmalidir. Erkek guc gostergesidir. Kadin iri durdugunda bana gore goruntu hos olmuyor..

Yasa gelnce olgun olmasi iyidir. Benim esimle aramda 8yas var gayet uyumluyuz :KK37:

bana buradan bi üye demişti ki, şimdi yaş farkı çok sorun yaratmayabilir ama yıllar sonra sen 50 yaşındayken o 62 yaşında olacak. senin isteklerine yetişecek gücü ve isteği kalmayacak. çok doğru bak böyle düşün.

boy mevzusuna gelirsek aşık olunca yaş, kilo, boy vs. sadece birer sayıdır derler ama ben öyle düşünmüyorum. sonucta aşk bir yere kadar, sen kafaya takıyorsan adam bunu daha fazla kafaya takıyordur ya da cicim ayları geçince takacaktır. onun için bu daha zor. ben kendimden kısa bi adamla evlenmek istemezdim. ha benim için sorun değil başkalarının ne düşündüğü umurumda olmaz diyorsanız beraber hayat kurun ama anladığım kadarıyla siz başkalarının görüşünü kafaya takan birisiniz ki bu konuyu açmışsınız.

Bugun bir avmdeyken bir cift vardi ve annem taniyormus konustu falan. Kadin tanistiriyor iste esim diye ben orada sok! Kadinin babasi sandim ama esiymis. Adam cabuk cokmus sanirim 12-13 yas falan vardir aralarinda dedi annem.. Yani secim sizin ama boylede bir olay yasadim

Ya bu boy takıntısını bir ben mi anlamıyorum
12 yas çok gibi fikirleriniz catisabilir ama çok iyi de anlaşıyor olabilirsiniz bence yapi meselesi bu

Milleti ne dedigi çok ta tınnn benim icin
Benim esimle aramda o kadar yas var ama kendisi yasini hic ama hic göstermez
Ama öyle aman aman bi olgunluk şefkat falan bekleme..

12 Yaş senin herşeye enerjin olacak gezmek dolaşmak sosyal faaliyetler ama onun yok ! O evde oturmak siteyecek sen yerinde durmak istemeyeceksin emin misin ???

Eşimin boyunun benden kısa olmasını istemezdim.
Ama boy yine de çok büyük problem değil.

12 yaş fark bence çok fazla.
Anlaşmazlıklar çok fazla olur bu kesin.
Eşimle aramızda 6 yaş var.
Bazen onun bile çok olduğunu düşünüyorum.

İçine sinseydi bize sormazdın bence.

Ta herkese kulak tıkayıp sevginin arkasında dur derim , ya da insanlara tamamiiyle kulak ver.

Boyu geçtim, 12 yaş çok bir fark bence. 20-32 oluru yok, 25-37 adam yaşlı kadın genç, 30-42 adam yaşlı kadın genç....ben olsam istemem.

Bunun bir de 50-62 durumu var.
Yaş ilerledikçe negatif yönler artıyor.

Yeni taniyacagim birisi degil. Eski erkek arkadasim ne yaparsak ayrilamiyoruz. Aradan yillar gecsede tekrar donup dolasiyoruz birbirimize. Anlasacagimizi dusunuyorum ama endise ediyorum
Bu mesajınıza göre bence boydan yaştan daha önemli sorunlarınız var
Yıllardır tanıyorsunuz ama anlaşmak konusunda hala şüpheleriniz olması ?
Ayrıca anladığım kadarıyla sürekli ayrılıp barışılan bir ilişki nasıl sağlıklı olabilir ki
12 yaş çok fazla resmen farklı iki kuşak oluyor

Back
X