- 15 Aralık 2009
- 8.680
- 19.974
- 773
- Konu Sahibi Zeyneppzeze
Olur bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence içine sor. Yoksa 12 yaş çokta fazla değil. Sonuçta zihin yapısı önemli olan.Herkes olumsuz gözüyle bakıyor çok üzüldüm![]()
Aynen katıliyrm :) bnmde esimle aramda 9 yas var uyumluyuz bizdeBence erkek dedigin boylu poslu olur. Kadin ona gore minyon kalmalidir. Erkek guc gostergesidir. Kadin iri durdugunda bana gore goruntu hos olmuyor..
Yasa gelnce olgun olmasi iyidir. Benim esimle aramda 8yas var gayet uyumluyuz![]()
İçine sinseydi bize sormazdın bence.
Ta herkese kulak tıkayıp sevginin arkasında dur derim , ya da insanlara tamamiiyle kulak ver.
Boyu geçtim, 12 yaş çok bir fark bence. 20-32 oluru yok, 25-37 adam yaşlı kadın genç, 30-42 adam yaşlı kadın genç....ben olsam istemem.
Bu mesajınıza göre bence boydan yaştan daha önemli sorunlarınız varYeni taniyacagim birisi degil. Eski erkek arkadasim ne yaparsak ayrilamiyoruz. Aradan yillar gecsede tekrar donup dolasiyoruz birbirimize. Anlasacagimizi dusunuyorum ama endise ediyorum