İlk önce şiddetle korunValla yorumlar beklediğim gibi, yaşayan bilir denilmeli. Yok benim bebeğim de hareketli, fıkır fıkır, öyle bakıcı da yok. Ilki belki erkek olsaydı 3-5 olabilir derdim de, kız olunca biraz daha farklı oluyor. Acaba yaş farkı olanlar nasıl büyütüyor? Beni burada kimse yanlış anlasın istemem, şükür maddi manevi sıkıntımız da yok, ama düşününce de çok güzel birşeymiş gibime geliyor. E hadi olaki, dur demeliyim içimdeki dürtüye, nasıl kurtulabilirim bu düşünceden?
Mesela kızımla zamanımı geçiriyorum, oyunlar oynuyoruz, hava alıyoruz, birşeyler keşfetmeyi arayıp bulmayı seviyoruz, 24 saatin 18 saatini beraber geçiriyoruz, uyku hariç tabii geri kalanı da. Hani temizlik desen, yemek desen, uyuduğu zamanlar yapıyorum, sonrasında yine işim bebek oluyor, uyanmasını 4 gözle bekliyorum
Benden ötürü farklı düşüncelere yönelmenizi istemem ♡
erkek bebek kuduruk oluyor misal benımkı evde kırılıp dokulmedık esya kalmadı kız daha uslu oluyor kolay büyüyor onu demek istemışlerErkek bebek olunca ilki ne oluyor ki anlayamadim orayı
Ciddimi korktumerkek bebek kuduruk oluyor misal benımkı evde kırılıp dokulmedık esya kalmadı kız daha uslu oluyor kolay büyüyor onu demek istemışler
Kızlar mı uslu oluyorerkek bebek kuduruk oluyor misal benımkı evde kırılıp dokulmedık esya kalmadı kız daha uslu oluyor kolay büyüyor onu demek istemışler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?