- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
Hem kendine hem bebege yazik kadin vucudu kendini 3 yılda toparlayabiliyor bebegini emzirirken hamile kalirsan emziremiceksinMerhabalar,
Benim son 2 haftadır bir dürtüm var diyelim.
Bebeğim şuan 7 aylık, ama ikinciyi çok istiyorum. Öyle böyle deeğil. Eğer hani tutarsa ki Mayıs'ta yumurtlama dönemimde olacağım, Ocak sonu 2020'de dünyaya gelmiş, ve bebeğim de16 aylık olmuş olacak.
16 - 17 ay yaş farkı çok mu az? Bir yandan diyorum beraber büyüyüp gider, bir yandan diyorum kıskançlık olur mu? Anneler cevap verirseniz çok sevinirim. Ama bir yandan da çok heyecanlıyım. 5-6 yaş bana çok fazla geliyor.
Arasında fazla yaş farkı olmayan anneler, siz nasıl büyüttünüz? Zorluklar - kolaylıklar neler?
Yok boyle birseyerkek bebek kuduruk oluyor misal benımkı evde kırılıp dokulmedık esya kalmadı kız daha uslu oluyor kolay büyüyor onu demek istemışler
İyi idare edildigi zaman buyuk hic kiskanmiyorValla ikincisini yeni doğurdum. Ilki 5 yasini bitirdi surekli meşgulüm soyle bir oturayim dediğimde saat gece 1 oluyor. Yemek temizlik yenidoganin bakimi zaten butun gunumu aliyor. Buyuk olan anaokuluna da gitmese napardim kesin aklimi kaçırırdım. Zaten emzirirken altini degistirirken bile cenemiz hic kapanmiyor neden çünkü büyüğün sorulari hic ama hic bitmiyor, istekleri de.. ikisi de sağ olsun sağlıklı olsun buna da şükür ama arada biraz yas farki olsun. Buyuk kucuk hepsi kıskanır yasa bakmaz kanımca çünkü bu yaradılıştan geliyor. Siz isin obur tarafını düşünün.
Kesinlikle katiliyorum her sözlerine kiyasla başlayan anne babalar çocuklarda kıskançlığa sebep oluyor. Ama hani büyüklerde bile kıskançlığı görüyoruz da cocuklarda olmasi normal. Biz de dengeyi saglamak icin elimizden geleni yapiyoruz ama herkes bebek nasil demeden buyuk küçüğü kiskaniyor mu diyor hayir kiskansa mutlu olacaklar sanki oyle bir sorus tarzi.. aa kiskaniyordur siz bilmezsinizle bitiryorlar isi.İyi idare edildigi zaman buyuk hic kiskanmiyor
O kiskancligin cok buyuk sebebi ebeveynlerin yanlis davranisi
En sinir oldugum sey , herseyi cok bilen yurdum insaniKesinlikle katiliyorum her sözlerine kiyasla başlayan anne babalar çocuklarda kıskançlığa sebep oluyor. Ama hani büyüklerde bile kıskançlığı görüyoruz da cocuklarda olmasi normal. Biz de dengeyi saglamak icin elimizden geleni yapiyoruz ama herkes bebek nasil demeden buyuk küçüğü kiskaniyor mu diyor hayir kiskansa mutlu olacaklar sanki oyle bir sorus tarzi.. aa kiskaniyordur siz bilmezsinizle bitiryorlar isi.
Ay o aylarda bende cok istiyordum. Simdi 33 aylik dusunemiyorum :))
Valla benımde oğlum çok yaramaz etrafımdaki kızlar hep usluYok boyle birsey
Oglum cok uslu , kizim tam bir canavar
Cevremde ne kadar kiz cocugu varsa hepsi cok yaramaz
bizim oglanda öyle ya valla evı basımıza yıkacak dıye korkuyorumKızlar mı uslu oluyor
Nerede kız o uslu kız bebeler? Bana da yollayın. Biri 4.5 yaşında doğdu doğalı böyleyim
Küçüğü 10 aylık bir tuvalete gittim, 2 dakika sürmedi kaşla göz arası internet giriş yuvasının kapağını sökmüş yerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?