çok minnacığım başak abla 93 doğumluyum kaç gündür inan hastanelerdeydim topiğe uğramadım inşallah bir daha olmaz beni listeye ekle
kızlar bu ay o kadar inandım hisettimki hamile olduğumu ama ters giden çok şey oldu bat 25 haziranken 15 haziranda kanamam oldu sebep bilinmiyor ama adet gibi değil hastanelerde uğraşıyorum kaç gündür ama kesin bişey demedi doktor bakalım herşeyin hayırlısı
93 müüüü:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sen çok küçüksüüüüüüüüüünnnnnnnnn bebeksinnnn
ben 90lıları bebek sayardım
ben kendimi küçük bilirdim aman yarabbimmbebekler bile evlenmiş çicuk yapıyorrrr
kendimi kötü hissettim şuanbaya büyüdüm galiba
ee sen nden hastanelerdesn anlat bakim:26:
Umudum kız test yaptırdığımı nerden çıkardınrahim filmi çekildim,ameliyat sonrası rahim normal şekline dönmüşmü ameliyat işe yaramışmı diye,ama daha sonucu almadım,PAZARTESİ saat 4 te doktorun yanına gidecem hem sonucu alacam hemde düzelmişse nasıl bir yola girecez onu konuşacaz bakalım hayırlısı artık şimdiden çok heyecanlıyım:18:
net kaç gündür yne problemli diye yazamadım...sende doktora gitmişsin hadi gözünaydın darısı bebişin gözükmesine olsun canım..
SEVİNÇ anneciğine geçmiş olsun canım inşaallah çabuk iyileşir..demek adanadasın hoşgeldin canım,sıcaklarda başladı burda hiç sewmiyom ben bu kadar sıcağıııı
Bazen oluyor oyle. Ben kac defa ayrilmayi düşündüm. Ama simdi az bucuk yola geldi aslinda yola getiriyorum :))) bayagi bi gelişme var. Bazen şarterler atsada Pes etmemek lazım hicbir zaman. Ne derler "kadinin fendi erkegi yendi". Zaten akıllı kadinlar hic kavga gürültü olmadan hallediyorlar herseyi. Bende bunu yillar sonra farkettim. Ama buarada da ömrümüzden ömür de gidiyor malesefkonuşsakta ayrı dilden konuşuyoruz sanki umudum
valla anlamadım gitti
Inşallah canim. Cok guzelse sende yap :))) hadi bu yola hayirlisiyla birlikde devam edelim hayatimmmhadi bakalım umudum hayırlı uğurlu olusn yeni bebeişşşşş
vay bee ne güzell
bayağı zor bi dönem geçirmişsin cnm ya İnşallah RABBİM Bİ DAHA GÖSTERMEZ O GÜNLER93 ya yedik bir halt mol gebelik geçirdim başak abla çoook kötü bir tecrübe oldu benim için çünkü ölümden döndüm kemoterapi bile gördüm şükür 1 sene geçti yeniden şansımı denemek istiyorum artık ya tutarsa
hadiya sende mi düşündün ayrılmayıBazen oluyor oyle. Ben kac defa ayrilmayi düşündüm. Ama simdi az bucuk yola geldi aslinda yola getiriyorum :))) bayagi bi gelişme var. Bazen şarterler atsada Pes etmemek lazım hicbir zaman. Ne derler "kadinin fendi erkegi yendi". Zaten akıllı kadinlar hic kavga gürültü olmadan hallediyorlar herseyi. Bende bunu yillar sonra farkettim. Ama buarada da ömrümüzden ömür de gidiyor malesef( benimkisinde borulceler uzak dursa kocamla şuana kadar bile sorun yasamazdik. 10 yıldır emek verdim bu iliskiye bazen pilim bitti diye düşünüyorummmmmm������������������
Inşallah canim. Cok guzelse sende yap :))) hadi bu yola hayirlisiyla birlikde devam edelim hayatimmm
Bak ege de büyüdü.
bayağı zor bi dönem geçirmişsin cnm ya İnşallah RABBİM Bİ DAHA GÖSTERMEZ O GÜNLER
ya bi daha yaşarsam diye korkarak hareket ediyorsundur dimi canım benim
hayırlı zamanda Allah hayırlısını nasib etsn cnm çok dua et
burda birbirimize devamlı dualar ediyoruz zaten mannevi destekle sende rahatlarsın
seninde evlat sahibi olduğun günleri görürüz sıkma canını
bneler yapıyosun günlük hayatında bahsetsene
hadiya sende mi düşündün ayrılmayı
belkide zamnla yola geliyorlardır erkekler
yola gelmeyenlerle zaten yaşanmaz sonunda biter evlilik ister istemez
aslında ddiğin gibi dış etkenlerden kaynaklanan sorunlar varsa bi şekilde kendi arasında evlilik tutunuyor
ama kendi arasındaysa sorun kişilerin yürümesi çok zor
bende ayrılmayı düşündüm kaç kere ama cesaretim yokki o kadarsonrasını düşünürüm hep
dedğin gibi insanın pili bitiyor bazen
asında bitmiyor zayıflıyor pil, sonra biraz şarj ediyoruz toparlıyoruz
ama sen pil zayıflasada yaptın ikici çocuğu artık idare etcen
Allah huzurunuzu bol etsin
----------
ayrıca ikinci çocuğu Allahta biliyor ya şu an hiç düşünemiyorum
bünyem müsade etmez umudum yaaa benim gücüm bu kadarına yetiyor galiba
waaoow kaynoşlarla oturuyosun kayınlarında var ve geçiniyosunuzbenim biraz farklı bir hayatım var başak abla çalışmıyorum ev hanımıyımyani artı kaynanamla yaşıyorum artı kayınlarımda var çok şükür anlaşıyoruz ama evdeyim sürekli bende çalışmak istiyorum ama konsntre olamıyorum ya sürekli dalgın üzgün bazen sebebsiz oturur saatlerce ağlarım yani piskolojim gerçekten bozulmuş gibi
dicek bişi bulamadım baktım kaldım:107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107:Sadece bende degil Bence bircok evlilikde ciftler ayrilmayi muhakkak düşünmuslerdir evlilikleri suresince.
Bende sorun daha cok ail kaynakliydi ama kimindede Ister istemez fikir catismalari oluyor. ...
ama tabi biraz yola geliyorlar bi de zamanla birbirinin huyuna suyuna alisiyorsun. Daha anlayisli oluyorsun.
Tabi daha da onemlisi kavga etmekden huzursuzlukdan bikiyorsun cunku yoruluyorsun :))) ve alttan aliyorsun..:)))
Buarada Amin..Allahim kimsenin huzurunu bozmasin. Kimde huzursuzluk yasanmiyoki ama hayatim. Zannediyorsun butun evlilikler dort dörtlük mu? Degil tabiki. Herkes birbirini idare ediyor.
Canim benim bunyemde bir cocuk derdi ama bunyeye bakan kim :)))) Bismillah dedik girdik bu yola bakalım hayırlısı insallah.
neye baktin kiz... cok mu kotu yazmisimmm anlamadimkinedicek bişi bulamadım baktım kaldım:107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107::107:
Kuzum yapsana bi test ne bekliyosun??Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim ben 6 yillik evliyim ve bebis olsun istiyorum konuyu uzatmadan anlatacagim benim tüpler tikaliydi doktor hsg cekerken acti ve hala tedavi goruyorum ve 4 haziranda günüm idi ama olmadim leke geldi 5 gun boyunca ve aradan 16 gün gecti günüme hala varken tekrar lekelenme oldu ve bel ağrılarım oldukca SIKSIK geliyor yumurta kisminda arada bi ağri ve atmalar oluyor ve bu iki gundur sabahlari mide bulantisi var aksam yemegini yiyemedim midem bulandi acaba bu sorun mevsim degisikligindenmi yoksa baska bisi yani bebismi yarin doktora gidecegim bakim ne diyecek
Kuzum yapsana bi test ne bekliyosun??
Aklima hic gelmedi yapmak doktora gidecegim sabah bakim ne diyecek tsk ederim
Hepimiz icin hayirli ve guzel bir hafta olur insallah.💚💛💜💙💚💛💜💙
waaoow kaynoşlarla oturuyosun kayınlarında var ve geçiniyosunuz
elem terefiş kem gözlere şişşş mutluluğunz daim olsun cnm ne diyim.
iyiler heralde anlayışlılar
peki kuzum neden birlikte oturmayı kabul ettin ne zaman çıkcan evine
aslında çalışsan çok çok daha mutlu olursun tahsilin nedir bilmiyorum ama bi şekilde iş bulursun kafan dağılır çalış bence
biraz fazla ı duygusalsın balık burcumusun neden ağlıyorsun kuzum gel şefkat veriyim sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?