canım ya çok geçmş olsun
öyle bişi hiç yaşamadım doktorun ve evdeki test seni umutlandırmış demekki
sende mi yumurtlayamıyorsun:26:
günaydın abla sen ne alemdesin kese göründümü kalp atışı varmı
Hakkinda hayirlisi olur insallah
rahim filminin sonucunu almak içi doktora gittim bugün,sonuç olumsuz yani ameliyat işe yaramamış rahimdeki darlık hala duruyor ve yeniden ameliyat olmam gerekiyormuş sonrasında yine şu kahrolası rahim filmini çektirmem gerekiyormuş,falan filan..
ben artıkk çokk ama çok yoruldum,yıprandım kendimi uyşmuş gibi hissediyorum...eşime kıyamıyorum, yoksa ben vazgeçtim çocuk yapmaktan,onu görseydiniz bugün işyerinden erken çıkıp randevu saatinden 1 saat önce hastaneye gidip büyük bir heyecannla beni beklemesi heyecanla doktorun vereceği cevabın korunmayı birakıp çocuk yapın olması için telaşını offff ne diyeyim bilmiyorumki..kısacası kötüyüm kızlar ve ne yapacağımı bilmiyorum doktorun dediği bu ameliyatı 100 kişiye yaptıysam 2 kişide buna rastaladım,ve o 2 kişiden biri sensin dedi,hiç gecikme gel çarşamba günü ameliyatını yapalım diyor sonrasında,ameliyattan daha çok nefret ettiğim rahim filmi çekilecekmiş sonrasına bakarız dedi,bende ya yine olmazsa diyorumm,vazgeçeyim diyorum sonra kocam geliyor aklıma
rahim filminin sonucunu almak içi doktora gittim bugün,sonuç olumsuz yani ameliyat işe yaramamış rahimdeki darlık hala duruyor ve yeniden ameliyat olmam gerekiyormuş sonrasında yine şu kahrolası rahim filmini çektirmem gerekiyormuş,falan filan..
ben artıkk çokk ama çok yoruldum,yıprandım kendimi uyşmuş gibi hissediyorum...eşime kıyamıyorum, yoksa ben vazgeçtim çocuk yapmaktan,onu görseydiniz bugün işyerinden erken çıkıp randevu saatinden 1 saat önce hastaneye gidip büyük bir heyecannla beni beklemesi heyecanla doktorun vereceği cevabın korunmayı birakıp çocuk yapın olması için telaşını offff ne diyeyim bilmiyorumki..kısacası kötüyüm kızlar ve ne yapacağımı bilmiyorum doktorun dediği bu ameliyatı 100 kişiye yaptıysam 2 kişide buna rastaladım,ve o 2 kişiden biri sensin dedi,hiç gecikme gel çarşamba günü ameliyatını yapalım diyor sonrasında,ameliyattan daha çok nefret ettiğim rahim filmi çekilecekmiş sonrasına bakarız dedi,bende ya yine olmazsa diyorumm,vazgeçeyim diyorum sonra kocam geliyor
bak doktorum rahim filmi cekerken
Laparoskopi yapti simdi aklima geldi ismi ve bu sayede acildi tuplerim demin de dedigim gibi yumurtalarim gelisme ve catlama sorunum var bu dedigimide doktoruna soyle film cekerken yapsin ha buarasa ben 350 tl verdim fiyati budur
ben artıkk çokk ama çok yoruldum,yıprandım kendimi uyşmuş gibi hissediyorum...eşime kıyamıyorum, yoksa ben vazgeçtim çocuk yapmaktan,onu görseydiniz bugün işyerinden erken çıkıp randevu saatinden 1 saat önce hastaneye gidip büyük bir heyecannla beni beklemesi heyecanla doktorun vereceği cevabın korunmayı birakıp çocuk yapın olması için telaşını offff ne diyeyim bilmiyorumki..
kısacası kötüyüm kızlar ve ne yapacağımı bilmiyorum doktorun dediği bu ameliyatı 100 kişiye yaptıysam 2 kişide buna rastaladım,ve o 2 kişiden biri sensin dedi,hiç gecikme gel çarşamba günü ameliyatını yapalım diyor sonrasında,ameliyattan daha çok nefret ettiğim rahim filmi çekilecekmiş sonrasına bakarız dedi,bende ya yine olmazsa diyorumm,vazgeçeyim diyorum sonra kocam geliyor aklıma
Sewincim nasilsin? Annecigin nasil oldu?
Mirac tosuncuk Adana ya alisabildimi?
💓
belirtiler başladımı ablaha bide sevinç ablanın verdiği duayı okudunmu hiç :18::18:
Halsizlik. Mide bulantısı. Bas dönmesi Var zaman zaman. Cok yorgun hissediyorum uyku hali.. ama alisden dolayi kendimi dinleyemiyorumm mecbur ayakdayimm.
Bende o duayi kaydettigum yeri bulmaya çalışıyorum ama bulamadım. Sewincim tekrar yazsana mealinide duanin isminide yaz tatlimm.
Sen nasilsun canim. Kanaman durdumu?
Aynen canim. Tatli yorgunluklar.tatlı yorgunluklar onlar abla benimde kanama devam ediyo maalesef ben bu ay farklı bir şey denemeyi düşünüyorum belime yakı bandı yapcam hiç duydunmu abla hem daha kolay hamile kalıyo insan hemde ağrılara iyi geliyormuş
Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim ben 6 yillik evliyim ve bebis olsun istiyorum konuyu uzatmadan anlatacagim benim tüpler tikaliydi doktor hsg cekerken acti ve hala tedavi goruyorum ve 4 haziranda günüm idi ama olmadim leke geldi 5 gun boyunca ve aradan 16 gün gecti günüme hala varken tekrar lekelenme oldu ve bel ağrılarım oldukca SIKSIK geliyor yumurta kisminda arada bi ağri ve atmalar oluyor ve bu iki gundur sabahlari mide bulantisi var aksam yemegini yiyemedim midem bulandi acaba bu sorun mevsim degisikligindenmi yoksa baska bisi yani bebismi yarin doktora gidecegim bakim ne diyecek
neye baktin kiz... cok mu kotu yazmisimmm anlamadimkine
şu sıralar anlaşıyoruz ama gerçekten kaynanayla oturmak gerçekten çoook zor birde çocukları varsa ayrı eve çıkmayı defalarca düşündüm ama benim eşim malasef ana kuzusu bende lanet olsunki eşimi seviyorum ve geçinmek zorunda kalıyorum boğa burcuyum fazlasıyla evime eşime sadığım
ben artıkk çokk ama çok yoruldum,yıprandım kendimi uyşmuş gibi hissediyorum...eşime kıyamıyorum, yoksa ben vazgeçtim çocuk yapmaktan,onu görseydiniz bugün işyerinden erken çıkıp randevu saatinden 1 saat önce hastaneye gidip büyük bir heyecannla beni beklemesi heyecanla doktorun vereceği cevabın korunmayı birakıp çocuk yapın olması için telaşını offff ne diyeyim bilmiyorumki..
kısacası kötüyüm kızlar ve ne yapacağımı bilmiyorum doktorun dediği bu ameliyatı 100 kişiye yaptıysam 2 kişide buna rastaladım,ve o 2 kişiden biri sensin dedi,hiç gecikme gel çarşamba günü ameliyatını yapalım diyor sonrasında,ameliyattan daha çok nefret ettiğim rahim filmi çekilecekmiş sonrasına bakarız dedi,bende ya yine olmazsa diyorumm,vazgeçeyim diyorum sonra kocam geliyor aklıma
teşekkürler cnm . vallahı kafam allak bulak oldu .dun sabah ıkı kere test yaptım evde ıkısıde aynı sılık cıktı . faRKLI markalarda . akşamınada kanama oldu önce kahverengı geldı sonra kırmıızı pıhtıya dondu . bıraz sonra hastaneye gıdecegım . yumurta rezervınde azalma vardı bende cnm .amh degerım düşük çıkmıştı..son 2 aydırda duzensızleştı .
Aynen canim. Tatli yorgunluklar.
hic duymadim yaki bandini. Beldeki agriyi cekiyor diye biliyordum.
Kaynanan baski yapiyormu cocuk yapin diye?
Kac yildir evlisin?
aslında baştan çıkmaynca sonradan ikna etmek çok zor olacaktır
çünkü 'baştan kabul ettin şimdi noldu' sorusunu soracaktır eşin
hele bide anneciğine bağlıysaa aboov gerçekten zor kuşum
ama kayınvaliden dünyalr tatlısı anlayışlı bi sevgi pıtırcığı isee tadından yenmez
yarın birgün kayınlarında evlencek ve onlar ayrı evlerine çıkıcak bu senin açından kötü olur heralde
ayrıca nisanın kaçı doğumlusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?